Wednesday, October 26, 2011

saga Andra: nasol moment

Cu Andra a fost mereu o poveste imbarligata. Friends with benefits dar apoi situatia devenind ceva mai complexa, de fapt .. complexa de'a binelea.

Mi-a fost 'amanta' toti acesti ani in care eu am schimbat cateva relatii stabile, gen, 2 ani, 3 ani etc.. A sperat mereu ca intr-o zi voi ajunge sa give her the credit. 
Patania asta se intampla insa in our early days. Eram 'impreuna' de vreo sase luni deja. Eu aveam pe atunci o relatie stabila iar ea stia despre asta. De fapt eram best friends with benefits, imi stia toate problemele si tot ce tinea de viata mea, la fel si vice versa.

Ce v-am povestit insa pana acum au fost numai episoadele cu sex oral, poate ca nu ati sesizat nuanta asta dar.. eu cu Andra nu am facut ..sex gen.. pula'n pizda mult timp. Mai exact.. la vreo sase luni de cand ne-am inceput aventurile orale s-a ivit si ocazia unui sex.. cu instalatiile amintite mai sus.

Era singura acasa, m-a rugat sa vin la ea. La un moment dat stateam in fotoliu si ma suna tipa care imi era in mod oficial partenera. Dupa vreo 5 minute de vorbit, Andra incepe sa se plictiseasca, mi se strecoara intre picioare si-mi desface tacticos jeansii.
Continui sa vorbesc la telefon si incerc sa ma concentrez pentru a nu vorbi fara noima, Andra imi inghite pula care insa refuza de data asta sa se scoale.. hmm. Se simte ofensata oarecum, se incapataneaza sa mi-o suga in continuare dar erectia mea se prezinta doar.. pe jumatate.

Inchid telefonul si ma trage de pe fotoliu:
-Hai in dormitor...

Un ditamai patul si Andra care se arunca fix in mijloc, deranjand asternuturile perfect intinse de menajera care plecase doar cu putine clipe inainte sa fii ajuns eu.
Ma dezbraca si ma trage peste ea. Ne sarutam.. ma simt ciudat. Logic, urmeaza sa ne futem, asta imi vuia in minte si spun..vuia pentru ca realmente eram debusolat.

Relatia mea cu Andra era de o alta factura si de la inceput imi catalogasem treaba asta cu ea intr-un anumit fel. Niciodata nu avusesem vise erotice cu ea penetrand-o. Era o relatie bazata exclusiv pe sex oral si discutii despre orice cu o tipa inteligenta care putea sustine cu argumente viabile cam toate punctele de vedere.

Iata-ma-s acum in patul ei, momentul pe care il astepta de mult timp 
-In sfarsit ai ajuns in patul asta, mi te visez de luni de zile aici.
Zambesc si o sarut, dar o sarut pentru a-mi oferi mie un timp de gandire, un ragaz in care sa incerc a-mi pune in ordine gandurile si toate starile. Trebuie sa pot sa o fut, altfel e nasol.. Deja ma simt complexat, frustrat si.. constrans. Este un TREBUIE si asta nu imi crea confort.

Incepe din nou sa mi-o suga, nu reusesc sa am erectie cum trebuie, sunt blocat psihic.. incearca sa imi puna un prezervativ, nasoala miscarea, daca pana acum nu reuseam sa ma excit.. acum va fi si mai greu.
Imi strang pula sub cap ca sa adun tot sangele acolo pentru a putea incerca sa intru in ea sperand ca odata intrat ma voi excita si o sa fie bine.
Nasol.. Andra este stramta. Andra are un vagin deloc generos cand vine vorba de intrat. Pula flasca si vagin stramt.. this is a no go boy..

-Ce ai patit? Nu esti in apele tale de cand ai venit.
-Dap, ma simt ciudat..
-De ce?
-Pentru ca.. te vad different
-Adica?
-Adica.. nu stiu e ciudat.. nu m-am vazut niciodata cu tine in instanta asta
-Hai ma, ti-o sug de luni de zile si nu te-ai gandit la asta pana acum?
-Nu..
-Esti dement..dar ma rog.. d'asta imi placi.
-Nasolia este ca nu stiu acum ce sa fac.. am creierii cam praf
-Ok relax, o sa fie bine..

Toata seara a incercat sa ma stimuleze cumva, in toate modurile posibile si imposibile. M-a supt, m-a lins, m-a masturbat, s-a masturbat.. nimic.

Houston.. we have a problem..

Prima data din viata mea cand ma simteam ataaaat de lame si de varza. Totusi ma consolam la gandul ca stia ca mi se scoala, stia ca nu-s impotent iar acum totul pronea de la.. cap. Cel de pe umeri..

Am lasat asadar futaiul si am inceput sa vorbim despre tot felul de chestii. Inclusiv treaba asta o luam ca pe o diversiune, ca incerca sa ma detaseze de moment. Dupa 2 ore de brainstorming.. incepe sa mi-o suga iar.
Incerc, ma straduiesc.. nu merge.. clar.. nu merge azi orice as face.

Plec, abia asteptam sa ajung a doua zi acasa la 'a mea' sa probez instalatia, eram destul de panicat, nu mi se intamplase niciodata si voiam sa vad unde e problema, daca este vis a vis de Andra sau.. doane feri.. in alta parte.
Inutil sa va spun ca abia am reusit sa adorm..

29 comments:

  1. Uuuups!It was just a bad day,hmm? :)

    ReplyDelete
  2. Hmm..umpic different de poveştile cu care ne-ai obişnuit.

    ReplyDelete
  3. @creatura not a bad day, probleme la cap :D cel de pe umeri :P
    @pinguuu dap, ce.. viata e facuta numai din episoade reusite? :)

    dupa cum spuneam acest anu este blog de fantezii iar tot ce scriu s-a intamplat, uneori.. e de vis, alteori.. o mai dai in bara.. :)

    ReplyDelete
  4. imi pare rau de momentul tau. dar, poate ca exista o explicatie nespusa inca de tine.

    ReplyDelete
  5. Nu, as fi scris daca era o alta explicatie. Pur si simplu, eu la momentul acela nu percutam ideea de sex cu Andra, ciudat nu? credeati ca numia femeile au faze inexplicabile de acest gen?

    :)

    ReplyDelete
  6. mie imi place de tine ca nu povestesti doar fazele in care esti the king of the world
    :)) imi place sinceritatea asta debordanta :)
    eu cu friends with benefits m-am ars...rau de tot; nu prea cred in asa ceva. culmea e ca mi s-a intamplat de 2 ori : o data mie, alta data lui (persoane diferite) :P

    ReplyDelete
  7. in ce sens te-ai ars?
    in ceea ce priveste categoria friends with benefits totul depinde strict de managementul 'relatiei', atata timp cat nu se depasesc niste granite, totul e safe. :)

    ReplyDelete
  8. la mine s-au depasit granitele.
    prima data le-am depasit amandoi si ne-am indragostit ca fraierii si relatia nu a dus nicaieri;
    iar a doua oara s-a indragostit decat el...dar tot nu ma bucura situatia...

    ReplyDelete
  9. cel mai urat lucru este cand din friends with benefits unul se indragosteste, atunci se duc pe .... toate

    ReplyDelete
  10. si chiar daca nu se duc...nu mai e acelasi lucru...
    app.. demult vreau sa te intreb : de tine nu s-a indoit nimeni k nu ai fi real sau ca ai fi femeie sau un tocilar care inventeaza povesti? am mai citit blogurile unor fete care isi povestesc intamplarile sexuale si f multi se indoiesc ca ar exista. asta pe langa cuvintele "de dulce" care mi se par de prost gust. nu-ti place, nu intra frate sa citesti postarile si chiar comentariile celorlalti. nu te obliga nimeni sa citesti, u intri de buna voie...
    recunosc ca nu ti-am citit comm-urile la postari pt ca nu prea am rabdare de felul meu. poate te-a mai intrebat cineva si ai mai raspuns, dar...

    ReplyDelete
  11. au mai fost persoane care au pus la indoiala.
    Ideea este ca daca citesti tot blogul gasesti si postinguri in care o dau in bara pt k .. ei bine, toate lcurile astea s-au intamplat.

    momentan nu s-a trezit niimeni sa-mi conteste alte chestii, gen ar fi muiere, tocilar ori etc.. dar probabil se vor gasi..

    ReplyDelete
  12. " Friends with benefits " consider ca acesti prieteni cu benificii nu sunt niste persoane pe care sa te poti baza , nu sunt de incredere :D .

    ReplyDelete
  13. stai, nu incurca apele, am zis friends, not best firend ori ceva de gen.
    Bine, cu andra era mai deep legatura dar zic, in general, friends with bennefits suna mia frumos decat fuck buddy.

    ReplyDelete
  14. cred ca daca erai femeie se gaseau mai multi. da barbatilor li se accepta mai multe :)
    asa e friends with bennefits suna mai bine :)
    poti oricand sa folosesti romanescul amici de sex ca sa nu mai existe dubii :))

    ReplyDelete
  15. stiu ca nu ne cunoastem prea bine...si e cam devreme sa-ti cer ceva...dar...poti te rog...sa... elimi " Word verification" ? ma dispera!!!! :D plsssss

    ReplyDelete
  16. Sunt curioasa ca trebuia sa clarifici problema a doua zi cu prietena ta. A mers sau ai avut aceeasi reactie? :)) Si da inca te citesc spre surprinderea ta.

    ReplyDelete
  17. haha, wellcome back.
    cu pretina a fost totul ok a doua zi, imi venise inima la loc..:D:D:D

    ReplyDelete
  18. deci baiatul tau s-a trezit pana la urma :)))

    ReplyDelete
  19. Eu aș zice ceva.....dar prefer să mă abțin :-D

    ReplyDelete
  20. eu as vrea alt post... nu sunt in apele mele si mi-ar prinde bine o alta povestioara amuzanta in genul asteia... :)

    ReplyDelete
  21. app ai vazut the secret diary of a call girl?
    iti recomand :) aveti ceva in comun. nu pot sa-ti spun ce ca pe urma iti pierzi interesul pt film :)

    ReplyDelete
  22. ha ha, o sa ma uit, am sa scriu zilele astea, momentan si eu am o pasa nasoala..

    ReplyDelete
  23. si tu?...nasol. decat sa scrii ceva trist mai bine nu scrie. nu imi permit sa las garda jos si sa ma vada demoralizata...
    filmul l-ai vazut?

    ReplyDelete
  24. e seriaaal, nu am rabdare / timp. :D

    ReplyDelete
  25. are 4 sezoane a cate 8 episoade. oricum fiecare episod are actiunea lui...
    pacat k nu ai rabdare

    ReplyDelete
  26. ups, cred ca am ratat postarea asta :)) dar am vazut-o acum, deci e ok :)
    in sfarsit, imi doream sa vad si un episod din asta ;))

    ReplyDelete
  27. ma intrebam cum de nu spui nimic...

    ReplyDelete