Wednesday, October 5, 2011

sangre caliente

Era intr-o vineri seara, urma sa ajunga in oras o trupa consacrata pe un anumit stil de muzica. Ii vedeam a treia oara deja dar nu era deloc prea mult.
Pana sa imi vina amicul am belalait prin locatie, nu mai fusesem in acel loc pana atunci, studiam atmosfera. Imi aliniam pasii agale printre aburii de alcool si fumul de tigara, printre rezonantele cuvintelor si rasetele celor din jur, o tornada de voie buna isi gasise acolo un loc propice pentru desfasurare.

Iscodeam cu tact exemplarele feminine ce isi etalau trupurile in diferite outfit-uri, unele reusite, altele.. nu. M-am intersectat de cateva ori cu o ea, migniona, bine proportionata, niste buze carnoase, latino caliente.. ochi migdalati si parul foarte lung si negru. Imi plac brunetele, le prefer inaintea oricaror altele.

Unde i se termina parul ii incepea fundul, doamne ce fund, pantalonii stretch ii desenaul practic posteriorul cu asemenea acuratete incat mare stapanire de sine trebuie sa fii avut sa nu te fi infipt in el macar cu o palma.
Obraznicul ei cur imi capta intreaga atentie, mi-ar fi placut sa o am cocotata pe mine cu picioarele cuprinzandu-mi mijlocul si sa alerg cu ea infipta prin toata camera... in fine.. wake up dude.

Imi vine si amicul, ne destindem si ne bucuram de show. La final el pleaca iar eu raman sa ii prind la o poza pe cei ce ne-au incantat.
Cand ce sa vezi, ea, cu un amic asteptau acelasi lucru in acelasi loc. Ma bag in vorba cu ei, ii dau atentie mai mult lui pentru a nu trezi suspiciuni, trebuie sa par total dezinteresat de persoana ei. Ne imprietenim, radem, glumim. Mi se confirma ca tipul este doar un amic si nimic mai mult.

Ma folosesc de aparatul ei foto trebe sa creez un eventual pretext mai tarziu pentru un contact sau ceva de gen. Nu a fost nevoie, a venit chiar ea cu initiativa:
-Vii sa bem ceva? Noi mai stam prin oras!

O refuz elegant, it's a part of the game. This is real life si nu mereu se intampla ca in filme prono cand o cunosti la club si ea te invita sa o futi apoi la ea acasa.

Cateva zile mai tarziu stabilim sa ne vedem undeva la un drink.
Ne regasim intr-o locatie draguta, muzica este destul de tare incat sa o auzim si destul de incet incat sa nu fie nevoie sa vorbim tare.
Ne bucuram de cateva pahare si multe istorisiri din viata fiecaruia. Atmosfera este relaxata si foarte funny, o sarut.
Dap, buzele cu pricina sunt cu foc intr-adevar si ne potrivim din prima la capitolul asta. Parasim incinta. Discutiile despre ce urmeaza curg intr-un mod fin dar nu specific, insa, direct. Mergem la ea.

Avem un dialog de complezenta, de fapt amandoi vrem.. the thing. O tintuiesc de perete si incep sa o sarut, cu o mana ii fixez bratele deasupra capului iar cu cealalta ii explorez textura pielii. Imi place. O strang apoi ferm de mijloc, scanceste, ma saruta cu foc.

Imi infig mainile in bucile ei apetisante.Strang. Jeansii cu talie joasa ceeaza o armonie excelenta cu soldurile bine definite. Am un genunchi sprijinit pe parchet si o sarut pe abdomen, minile imi urca pe extremitatile trupului ei arcuit. Ii ignor inca sanii. Ii ating doar din gresala cat sa tresara. Ii desfac jeansii. Fermuarul scurt aluneca instant.
O intorc, sta lipita cu fata de perete si buzele mele imbata porii pielii ei deschisi care emana feromoni in exces. Imi strecor mainile in jeansi. Fundul ii sare afara pe masura ce trag inceeeet de pantaloni..

Are un cur satanic.

Cu greu imi stavilesc instinctele primare, anume sa ii infig magaoaia de pula si sa ii devastez pizda in timp ce i-as privi bucile cum se lipaie de coapsele mele.

Am o fractiune de secunda in care ma intreb daca il sarut sau daca il musc..
Geme.. zgarie peretele..
O ridic pe mine, se agata cu picioarele de mijlocul meu iar in scurt timp o asez pe bufet. Ii descopar labiile care sufera in suc propriu in spatele dantelei fine. Nu o ating insa. O las doar sa creada asta. Ma infig in sanii mici dar cu niste sfarcuri atat de ferme. Parca sunt doua gloante care asteapta sa fie percutate.

Inevitabilul se porduce, ii sug clitorisul ca un animal infometat de luni de zile. Ii acopar labiile cu buzele mele si creez vid.. my favourite thing.. In pozitia asta practic pot sa plimb limba atat pe suprafata clitorisului, dar si la intrarea in vagin.. crazy. Iti loveste capul de usile dulapului din pricina senzatiilor.

-Vreau pulaaaaaaa!!!!!

Ma ridica in picioare si imi apuca macaraua de penis din bexeri. Imi propteste capul la intrarea in vagin si incerca sa ma bage inauntru. Not so fast baby imi zic, vreu sa  o turbez. Imi strange pula atat de tare in mana incat aud cum ii trosnesc articulatiile degetelor.

- Poti sa ma plesnesti sau orice poate provoca durere, ma excita..

In timp ce isi temrina fraza o gheraiam pe spate atat de tare incat si-a inghitit ultima silaba din ultimul cuvant..

-Fute-ma.. te rog!

Nu comunicam cu ea decat din priviri si gesturi, nu scoteam nici un cuvant. Ii infig mana in gat si pula in pizda.. cu cat inaintam in ea mai mult, cu atat o strangeam de gat mai puternic. Ma opresc pe la juma' de pula pentru ca mi se pare ca o strang prea tare. Hmm, reuseste sa vorbeasca inca: - Toataaaa...

Pana am terminat de bagat toata pula in ea era rosie la fata si abia mai respira. Ii eliberez caile aeriene, inspira adanc, imi scot si pula.. are pielea de gaina pe ea.

O dau jos de pe bufet si o intorc cu spatele la mine, imi scot cureaua si ii leg mainile, apoi capatul curelei o atarn de unul dintre manerele dulapului de deasupra, avea mainile la spate si ridicate, incheieturile umerilor erau destul de solicitate, ii provocau durere.. imi infig mana in parul ei si o tin dar aproape de scalp sa nu fie o durere intepatoare ci una disipata, totusi prezenta.

Cu laba piciorului meu o lovesc peste glezne sa isi desparta picioarele. imi proptesc pula la intrarea vaginului, o trag de par catre mine, isi arcuieste spatele de spasme, moment in care practic se infige singura in pula. Accentuez penetrarea din solduri iar cand ajung sa ma lipesc de curul ei bombat tipa gutural si incepe sa se miste in continuare. CE CUR...

O bag cu capul in ghiuveta si dau drumul apei sa curga cu presiune.. ma uit dupa un dop, dar nu il gasesc, fuck.. asta e.. o tin cu capul sub jetul de apa in timp ce o fut cu dusmanie. Dau in ea ca animalul, vreau sa o doara, she asked for it.. now.. take it babe.

Imi era un pic dor de o animaleala d'asta, dumenzeule ma uit la ea cat de mica e si ce strong in acelasi timp.
Ii scot capul e sub jetul de apa, ii pun fata pe bufet si o fotez sa stea intr-o pozitie incomoda.. mainile inca ii sunt legate sus, capul sta intr-o parte cu obrazul schimonosit de blatul bufetului, tipa si ii simt vaginul pulsand, o simt ca termina.. zbiara ca o fiara. Christ, incredibil, e atat de mica dar are un tignal de am crezut ca urmeaza sa apara politia in 20 minute la usa.

Eu nu am terminat, eram prea ocupat cu ce sa ii fac si nu ma concentram pe futaiul in sine.
Ii eliberez mainile, tremura din toate incheieturile, o iau in brate si o asez in pat, ii mangai tandu si cu grija trupul spasmotic, ii curg lacrimi din ochi si dupa ce reuseste sa isi vina in fire imi spune ca au trecut ani de cand nu a mai avut un orgasm de genul asta.

Pentru mine era prima data cand ma purtam la modul asta cu cineva, dar imaginatia m-a ajutat sa improvizez pe moment si pare-se ca a fost in regula.

Eram inca erect, ditamai levierul imi zacea intre picioare si ma asteptam sa nu se mai intample ceva curand la halul in care era ea, dar nu apuc sa ma gandesc de 2 ori ca mi se infige cu gura in pula si incepe sa mi-o auga cu o abnegatie greu de descris. Ii simt in mod repetat nasul pe abdomen si realizez ca fata chiar stie meserie, cu prea mare usurinta reuseste sa ma inghita si .. nu is taman un oropsit al sortii.

Dupa cateva minute se opreste sa o admire: - Ai o pula tare faina gagiule. Am vrut sa articulez ceva dar, imi era imposibul, mi-a inghitit-o instant din nou si cu limba imi masa coaiele, imi infig mana in parul ei si o tin acolo pana simt ca se inneaca, o trag apoi afara si nu isi poate controla salivatia, o iau din nou de ciuf si ii afund pula pe gat.



Ma excita groaznic, nu mai rezistam mult.
-Termin.. ii spun, vreau sa o fac aware ca urmeaza sa imprastii sperma ca din tun. Nu imi puteam da drumul in gura ei fara sa stiu daca doreste asta ori ba, deci acum stia, urma sa faca ce doreste..

Ii las capul sa se miste in voie, ma bucur de momentele de dinainte.. pfai.. o sa fie a big one. Aveam coaiele pline si o stare euforica de puteam spage peretii cu mainile goale..

Se misca din ce in ce mai alert si nu triseaza, nu ma masturbeaza cu mana, o suge pe bune. Simte cand incepe sa-mi svacneasca si o scoate din gura frecand-o doar cu mana acum, asteapta cu gura deschisa jetul meu imperial..
Sare din mine in toate directiile si nu se mai termina, cred ca am avut vreo sapte jeturi lungi.. baie de sperma, sperma peste tot, in par, pe fata, in gura, sperma sarita pe parchet, eram un furtun dezlantuit.
Ma excitasem in prealabil foarte mult si faptul ca m-a tinut in expectativa a mai accentuat situatia inca odata.. am ramas incremenit dupa toate starile si valurile.. best orgasm since.. long time.

A trebuit sa apelam la un tamplar dupa seara aceea, ii gaurisem tablia patului cand am temrinat, fara sa imi dau seama, lovisem cumva.

16 comments:

  1. Damn finally de cand ti-am zis sa pui si ceva de genul :D

    ReplyDelete
  2. Nu i-au placut multe din faze, dar am vibrat la asta: "pfai.. o sa fie a big one. Aveam coaiele pline si o stare euforica de puteam spage peretii cu mainile goale..

    Se misca din ce in ce mai alert si nu triseaza, nu ma masturbeaza cu mana, o suge pe bune. Simte cand incepe sa-mi svacneasca si o scoate din gura frecand-o doar cu mana acum, asteapta cu gura deschisa jetul meu imperial..
    Sare din mine in toate directiile si nu se mai termina, cred ca am avut vreo sapte jeturi lungi.. baie de sperma, sperma peste tot, in par, pe fata, in gura, sperma sarita pe parchet, eram un furtun dezlantuit." Te cred ca esti in stare de asta.

    ReplyDelete
  3. "A trebuit sa apelam la un tamplar dupa seara aceea, ii gaurisem tablia patului cand am temrinat, fara sa imi dau seama, lovisem cumva." ce imaginatie ai :))))))) pfoaiii:D:>

    Mersi de vizita:>

    ReplyDelete
  4. porcaria aia de tablie era dintr-un rahat de pfl, il spargi si daca te apesi mai tare pe el. e un material moale si de 2 lei.

    imaginatia nu are nimic a face cu ce scriu, te asigur, este motivul pentru care m-am apucat de facut acest blog. reality. daca vei citi postinguri mai vechi vei observa si intamplari mai putin fericite..

    ReplyDelete
  5. fundul ala din imagine cred ca e prea exagerat :))

    ReplyDelete
  6. spune-mi doar ca nu esti geloasa :( .. ce ai sa te faci cand o sa povestesc de tipa cu silicoane sau de actrita porn ? :(

    ReplyDelete
  7. La fel de incitata, ca celelalte!

    ReplyDelete
  8. mie imi place fundul meu :)))
    si cand o sa povestesti, o sa citesc si o sa-ti spun mereu parerea sincera :))

    ReplyDelete
  9. great, asta e cel mai important. hihi

    ReplyDelete
  10. Pai ori iti era dor de o animareala d'asta, ceea ce inseamna ca exista un precedent...ori era pt prima data cand te purtai asa cu cineva?....simt ca mai exista o poveste nespusa..:))...si daca e asa, sunt numai ochi si...nerabdare...despre senzatii o sa ti povestesc numai daca povestea ta ma va surprinde...si evident, daca te intereseaza..:))

    ReplyDelete
  11. da, sunt mukte povesti nespuse. Nu pot scrie la comanda, trebe sa fie un concurs de factori, altfel nu iese bine :) sper curand sa revin cu inca un posting.

    Anonymus, mergi la un botez, ia-ti un nume..

    ReplyDelete
  12. Frumos! Cu toate ca ai trecut prea repede la deznodamant (era mai bine daca prelungeai unpic cuprinsul si anume partea de tatonare) si ai exagerat pe alocuri, ai creat totusi o postare siropoasa si incitanta care poate trezi senzatii si unei bunicute, bravo!

    ReplyDelete