Thursday, September 29, 2011

ce zace langa tine si tu habar nu ai


Cu toate ca in viata mea nu au avut loc decat numarate pe degetele de la o mana tipele mignione, urmeaza sa va povestesc aucum despre inca o asemenea faptura.

Lia, micuta si teribil de simpatica, un fler aparte si o inteligenta neiertatoare. O intelectuala care stie sa se bucure de viata, teribil de sexoasa cu ochelarii pe nas, da, filme porno mot a mot.

Ma aflam intr-o perioada in care taman ma despartisem de una dintre tipele despre care voi povesti mai tarziu..
Lia mi se afla in preajma de mult timp din pricina anturajului, totusi nu observasem niciodata nimic, poate ca nici nu aveam ce.

Ea taman terminase cu al ei de care era nedespartita de 4 ani si iaca ajungem impreuna la o bere, indrugand verzi si uscate, o placere si o minunatie de persoana pe care sa o ai alaturi in conversatii. Superb.

O duc apoi acasa, ma intreaba daca urc sa mai stam la o tacla si un vin. De ce nu?
Ne tolanim pe 'fotoliile' pufoase pe baza de bilute, close to the floor, lumina alerga prin camera numai din pricina unei veioze, muzichia incet undeva, Lia intr-un maieut neglijent fara sutien, cu doi sani micuti dar cu atitudine, cu nasul in vant, obraznici, tineau neaparat sa urle de sub maieu "heei suntem aici".

O dam in sentimentalismele trecute si durerile fiecaruia in legatura cu relatiile temrinate.. incepe sa imi fie pofta de buzele ei carnoase.. vorbim despre cum am ales eu doi ani langa o tipa de 40 de ani si cum, desi era casatorita, ea avea pretentia de la mine sa fiu numai al ei. O sarut, da.. o sarut pe Lia pentru ca deja nu mai puteam, imi fierbeau limba si buzele dupa un sarut al gurii ei micute si atat de chic.

Ne sarutam frenetic, la randul meu tind sa ma laud cu niste buze care nu trec neobservate odata gustate.. imi place sa o sarut pe Lia, sentimentul este reciproc, incep sa ne alerge mainile, ne simtim pielea pentru prima data.. ne oprim.
-Ce dracu facem Lia!?
-...

ne sarutam iar, ma aflu pe abdomenul ei mic si dragalash, o sarut cu pofta si imi vine sa o ighit cu totul, maieul ei deja sta sprijinit numai pe gat iar sfarcurile sunt niste betivi ordinari care nu sunt in stare sa mearga pe drum din pricina limbii mele cu un efect de peste 80 de grade alcool.

ii cuprind sanul stang cu mana in timp ce ii joc sfarcul intre degetele umezite de buzele ei cu numai cateva clipe inainte, sanul drept inca e mort de beat, daca ar putea, ar canta de veselie..

ma trage dintre sani, e gelaosa, imi doreste buzele intru sarut. Se opreste..
-hai in dormitor!

ma ia de mana si ne aruncam in pat, ma calareste cu buzele, pe piept, pe abdomen. o arunc cat colo pentru ca sunt foarte excitat, nu vreau oral pentru ca o sa explodez instant. Ma napustesc intre picioarele ei si ii scot pantalonii, ma infig cu botul in pizda ei gingasa precum o floare de colt, rasarita intre stanci, mica, singura acolo, atat de frumoasa si de fresh..
Ii sug labiile, ii sug labiile cu o pofta de aproape ca i le smulg, geme, clitorisul este usor iesit dintre labii si il zapacesc nitel cu limba, ma trange de par, apoi imi pun buza de sus pe clit si trag.. cu buza de jos fac etans sub labii si gata.. pizda ei cea mica se afla in vid. Se urca pe pereti, isi misca bazinul pentru a-si stimula singura clitorisul de limba mea..

-in mine, te rog.. in mineee...

Ma azvarle tremuranda toata, ma azvarle dintre piciaorele ei si se infige in bexerii care stau sa imi plesneasca, imi elibereaza erectia din stransoare si imi cuprinde cu amandoua mainile pula in timp ce imi suge capul cu buzele ei de foc.
Turbez, se invarte camera cu mine si ea nu se opreste, imi strange scrotul cu una dintre maini, isi baga pula in gura cu niste miscari atat de naturale incat iti vine sa musti din pereti.

Imi infig mana in parul ei si imi scot falnicia din gura ei, nu mai suport, o fixez cu privirea in timp ce imi pun cauciucul. o pun intr-o parte si imi porptesc capul pe clitorisul ei, incep sa ma frec de clitoris, scanceste, ma vrea inauntru, o mai las nitel sa fiarba, stiu ca voi temrina si eu rapid.
Nu mai suporta, imi pune mana pe pula si nu apuc sa imi dau seama cand ma aflu deja mai mult de jumate infipt in ea.
Ma strange, dar este placut, gafaie din toata fiinta ei cea mica si gingasa, imi calareste pula precum un cal salbatic care incearca sa isi arunce calaretul de pe spinare, diferenta este ca ea se afunda in pula din ce in ce mai adanc..
simt o presiune pe capul penisului, imi dau seama ca sunt mai lung decat poate incapea in ea si incerc sa ma retrag sa nu o doara...
Nu pot face mai nimic, desi pozitia este una adegvata in care sa o fut eu, totusi, ma fute ea pe mine, incepe sa tremure.. necontrolat, urla intai printre dinti.. .. afunda ghearele in mine in timp ce ma fixeaza si zbiara de parca ar fi infipta intr-o sulita, intr-un trident al lui Apollo.. zbiara de crapa tencuiala si de odata simt un jet fierbinte ca focul iadului ce ma apasa cu presiune pe abdomen, apoi se imprastie peste tot, in toate directiile in timp ce tremura din toate incheieturile si jetul apoi se estmpeaza treptat..

she golden showered me...

era prima data cand aveam o asemenea experienta, nici nu am ejaculat de uimire, ramasesem paf..
eram erect, iar ea isi odihnea trupul acum ramanand infipta si miscandu-si foarte suav bazinul, isi savura ultimele valuri ale orgasmului..

ma aplec peste ea, o iau in brate,o sarut si amandoi suntem uzi..

-scuzeeeee.. trebuia sa.. sa iti spun ianinte ca.. - ii pun cu un deget stavila buzelor
-shhht, u were perfect.

13 comments:

  1. once. ca femeie... in-cre-di-bil!

    ReplyDelete
  2. mama demential cum scrii. :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. lost - :) danke
    nimph - sa mori tu daca nu faci o statistica? :D

    ReplyDelete
  5. fac eu statistica.... :))) eu sunt obsedata!

    ReplyDelete
  6. E de ne-egalat senzaitia aia, e cea mai intensa....... dementiala!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Foarte interesant postul și, ca de obicei, o plăcere să citesc :D

    ReplyDelete
  8. Pe tine te excita, intr-adevar, excitatia femeii. Iti plac femeile si le futi sa le placa si lor, sa stie cat de mult iti plac ele tie!

    ReplyDelete
  9. mdeahhhh.....ia bagati voi un X sa vedeti senzatie. futaiul va parea precum coliziunea intre doua galaxii, atemporal, contopirea efluviilor vitale.

    bine, s-ar putea sa se si opreasca inima-n loc :) in clipa in care credeti c-ati cam terminat ce-aveti de facut p-aici, e o optiune fantastica de-a da coltul

    ReplyDelete
  10. palpitant....
    imi place postarea
    felicitari!

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. vreaaaau sa ma fut cu tineeeeeeee

    ReplyDelete
  13. trebe sa fac o sectiune unde sa postati glumele astea ;)

    ReplyDelete