Saturday, December 8, 2012

Bitch please

Uite ceva inedit. Nu ma gandisem la asta pana acum, dar pentru ca a fost originala si cu bun simt, substanta si directie, m-am gandit ca: de ce nu!?
Mi-a scris o ea, am schimbat cev aimpresii pe mail, apoi mi-a propus ca intr-o zi cu soare sa ii postez o scriere 'tematica'.
Asadar, a scris, am citit, am dat ok si iata-i randurile.

Si nu, nu am futut-o... .... inca!

"M-am intrebat mereu de ce nu exista masculinul cuvantului curva. Sau putem spune curvar, desi daca esti curva e grav, daca esti curvar poate starnii zambete in coltul gurii. M-am intrebat daca sa ma consider sau nu o curva si mi-am raspuns singura: nu. Imi place sa ma fut si asta nu inseamna ceva rau. Nu se numara partenerii ci se contorizeaza emotiile. Nu se judeca experientele ci se aduaga la CVul pe care ni-l face viata.

Am inceput sa ma fut de mica, nu am sa spun exact varsta pentru ca voi crea rumori printre asociatiile de protectia copilului. Insa pot spune ca prin clasa a 7-a pe langa faptul ca ma jucam cu papusile ma gandeam cum va fi prima mea experienta sexuala. Am visat-o, mi-am imaginat decorul, am stabilit toate detaliile. Si nu, nu am vazut sau auzit ceva legat de sex in jurul meu ci cred ca asa m-am nascut. Sa ma fut mult.

Am gustat din fiecare barbat care mi-a trezit interesul si am facut stupizenii in ochii unora. Intr-ai mei nu. Stau bine la capitolul constiinta si mai mult de atat voi avea super multe de povestit copiilor pe care ii voi avea.

Am facut sex in cele mai ciudate locuri si conditii, mi-am indeplinit aproape toate fanteziile. Mi-am tras-o si in scara blocului in miezul zilei si intr-un pat de hotel de 5*, am supt-o in timp ce el conducea si am primit peste funduletul meu apetisant plesnituri de curea.

Cu siguranta sunt un deliciu pentru multi insa nu toti au fost un deliciu pentru mine. Am avut si runde de sex din care am plecat super dezgustata si am primit si palme la care nu ma asteptam. Sa alegem random un exemplu. Scenariul: iubitul meu facandu-mi un prea minunat sex oral. Ca de obicei, orgasmul meu se lasa greu. El tot mozolidu-si limba in pasarica mea se plictiseste probabil de atata exercitiu fizic si se ridica agasat din pasarica: "Nu mai termini odata, mai concentreaza-te si tu!". Ingretosator my friends si dureros pentru mine in calitate de iubita. Insa asta este, cand faci mult sex mai dai si de badarani.

Cred ca pe masura ce trece timpul ma transforma in barbat. Oricum sunt sagetator, deci semi-om, de ce nu as fi si semi-femeie? De multe ori ii pun gand rau unuia si nu ma las pana nu il duc in pat. Apoi ma plictisesc de el si il trimit mai departe. Cel mai grav este ca de multe ori sunt femeie adica proasta si ma mai indragostesc de cate unul pentru care am avut doar ganduri murdare (ca si el de altfel). Asa ca fetelor, nu faceti cocktail: daca e sex sa ramana sex, daca e iubire atunci sa vrem iubire (ca sexul vine si el).

Daca va intrebati daca stiu sa si iubesc raspunsul meu este da. Am avut chiar 4 relatii super seioase si intense, am crezut cu fiecare dintre ei ca ma voi aseza la casa mea. Pana intr-o buna zi cand cei 4 domni ai vietii mele s-au dovedit a fi dust in the wind.

De multe ori viata mea seamana cu serialul meu preferat: Californication. Pornaciune, alcool, some weed si a lot of sex ma identifica cu Hank Moody. Numai ca el e brabat si are o Karen. Eu-s femeie si nu am un Ken. Dar le-o sug bine Ken-ilor pe care ii intalnesc si intr-o buna zi sigur ma voi opri la unul.

Cam atat aveam de zis doamnelor si domnilor. Aa...sau nu...ar mai fi: Keep Calm & Have a Lot of Sex!"

14 comments:

  1. Replies
    1. motivul pentru care am si postat, dar stiam din start ca o va scrie bine, i-am mai citit cateva scrieri, avema antecedentele ei :P

      Delete
  2. "daca e sex sa ramana sex, daca e iubire atunci sa vrem iubire (ca sexul vine si el)" !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Scris foarte mișto și natural. Parcă am stat de vorbă la o cafea cu domnița :-)

    ReplyDelete
  4. hehe...zi-i idividei c-a picat intr-o mare si comnplexa capcana. asta cu "n-am probleme cu constiinta" e-o mare laba...cam atat de mare de parca ar fi facuta de Mandingo

    in realitate lucrurile stau sensibil diferit. dupa cum spunea unchiul lui Spiderman "with greater knowledge comes greater sorrow". e-o adaptare :)

    pur si simplu nu merge asa. cu cat te fut mai multi cu atat pierzi cate ceva. pis cu pic cu pic pana te sleiesc. schimburile energetice functioneaza in ambele sensuri. toti aia multii iau din ea. bucatica cu bucatica. e inca nu constientizeaza dar, la nivel subliminal, e depletata. cu cat bagi mai multe pule, cu atat mai secatuita devine. fiecare isi ea din ea ce poate pana nu mai ramane nimic. nu e nimic constient, e la un nivel discret, dar e :). lucreaza....ideea e ca tocmai amantii fabulosi o vor termina. cand o fute unu' de-o lasa lesinata, urmatorii vor parea searbazi..cumva, acolo, va exista tantarul ala suprator care nu-i va da pace. tantarul comparatie. va vrea mereu ASA. cum a fost cu ala. chit ca actualul are, poate, alte calitati. nu conteaza. intervine nelinistea, dorul de duca, sentimentul ala ca mai trebuie pana se fute totul. si tot asa, din pula-n pula, pana nu mai e nimic acolo

    pana cand se trezeste ca e doar desert imprejur si-atunci o da in maxima destrabalare si alcoolism si depresie.

    oho, 10 euro sa am cate d'astea am vazut. nici macar nu mai e exotic. asa incep sa mearga lucrurile

    ReplyDelete
  5. nu are legatura cu exoticul.
    Exotic este altceva, Exotic este cand iti escalezi simturile si cand iti petreci trupul prin stari consistente nu numai prin finalitatea orgasmului.

    Aceeiasi aplicabilitate ca la mine cand povesteam in urma cu o luna cam acelasi lucru, si mi ai raspuns fix la fel, logic, ideea este aceeiasi.

    Da, ne pierdem prin toate vaginele /pulile astea si ne secatuim... asteptam sa vina ea/el dar ne consumama de fapt pana atunci...

    ReplyDelete
  6. :)
    nu va fi niciodata fericita. niciodata!

    nu exista fericire in cunoastere. nu va exista un EL, acela. ca nu merge asa. drumul asta duce la multe lucruri dar nu la un EL/EA

    stii, cand eram mai tanar si incepator in ale pizdei, ma combinasem cu-o fata cu care eram al naibii de fericit. cumva, constituiam amandoi un fel de dom care ne proteja de restul cacaturilor. ne si futeam bine, faceam o gramada de lucruri bine. odata ce caastigam din ce in ce mai bine si intelegeam din ce in ce mai multe, lucrurile s-au schimbat. si-a urmat o tampenie mare din partea mea care-a spart bula. ei, da, dupa aia am avut cateva experiente dementiale in ale pizdelor si coitului, destule bune, si destul de multe si proaste dar, poate, fun. dar chestia aia de demult nu s-a mai petrecut vreodata

    foamea asta paroxistica de mai multe si noi duce la niste chestii tare bizare. si ne-reversibile :))

    ReplyDelete
  7. si atunci ajungi sa pretuiesti pe una ca Sophie in cazul meu, de car eimi dau seama ca i-am dat sut in cur ca un idiot, dar nici total condamnabil, obsesia pt fosta fiind la vremea aceea mult prea in drepturi instalata.

    Acum incerc sa take her back si.. dumnezo cu mila daca se va putea au ba, rabdare am nevoie, caci semnele par pe directie

    ReplyDelete
  8. Pana la urma orice experienta noua si nu numai, presupune un consum de energie...iar lucrurile au importanta pe care le-o dam noi.

    Totul e relativ si filtrat subiectiv...curve/curvari...sunt doar niste cuvinte.

    Cine stabileste limitele moralitatii si cine are dreptul sa judece?

    Fiecare isi stabileste, in mod constient sau nu, niste limite sau niste "retete" de viata pe care tot singur decide la un moment dat sa le incalce, motivat sau nu.

    Am cunoscut la un moment dat un om despre care am zis "ok, omul e dus si plin de boli la cap si suflet, deci trebuie pus la un colt al constiintei mele"...ceva m-a impiedicat sa fac asta...nu stiu ce...dar am continuat sa-l urmaresc, sa-i urmaresc nebunia...acum simt altfel si vad altfel si mi-e mai bine.

    Si inca ceva...uite mai sus curajul unei femei care-si asuma o stare..nu va mai declarati victimele propriilor puli...sexul inseamna traire, sexul inseamna energie, sexul inseamna acceptare, sexul inseamna si curaj.

    ReplyDelete
  9. nu m am declarat niciodata victima pulii mele, frustrarile sunt si reactionez in consecinta asta. Voit au ba, imi asum orice pas, nu as da nicio secunda timpul inapoi ca sa modific un 'ceva'.

    No way, fiecare prostie adauga la experienta personala iar data viitoare vei fi cu o idee mai intelept. Asta daca ai creieri.

    ReplyDelete
  10. :)))))))))))
    deloc, e doar iluzia ca din prostii inveti. in esenta, suntem condamnati sa le repetam iar si iar
    cand fondul e rau si viciat carcasa nu poate fi superbissima

    ReplyDelete
  11. te contrazic, oi fi eu afara din tipare poate? ma indoiesc.

    Nu ma refer la prostiile de gen nu mai fur ciunga de pe tejghea. EU nu mi-am repetat prostiile din care mi-am luat-o in freza in trecut.

    ReplyDelete
  12. interesanta povestea fetei... dar din obisnuinta sa mearga mai departe si cand il va gasi pe acel baiat , nu se va mai putea opri din inertie. sau sa aiba norocul sa-l gaseasca si bun la pat si devreme acasa. se va multumi oare organismul si psihicul ei cu calitatea sexului scazuta daca baiatul e ok dar nu poate sa o satisfaca ca ala care a satisfacuto cel mai bine? oricum ar fi ii urez multa bafta !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se pare ca l-a gasit. Nu e perfect in pat insa baiatul este ok, exact tipul de barbat pe care il viseaza orice femeie :) Mai mult de atat, m-am mutat in alta tara pentru el, pentru ca in acest moment al vietii prefer linistea oferita de o relatie decat nebuniile sexuale pe care le-am facut atat timp.
      Autoarea :)

      Delete