Thursday, December 22, 2011

lume nebuna

Acum doua saptamani am observat printre birouri o alura de femeie, grabita, precipitata, cu mainile in zona fetei, parca se grabea sa caute un adapost in locul plin de oameni cu tot felul de treburi.
Asa era, s-a refugiat intr-un quiet room.

Dupa 5 minute m-am ridicat de pe scaun sa imi iau ceva de baut din automatul satanic si mereu ispititor.. am zarit-o in coltul camarutei care are unul dintre pereti de sticla, era intuneric dar am reusit sa o vad ca sta pe jos, in fund, cu mainile la ochi.
Am batut si am intrat, se ridicase, stanjenita ca am descoperit-o acolo plangand. Am luat-o in brate si i-am sters lacrimile, am tinut-o in brate pret de cateva minute pana s-a linistit. Plangea din pricina unui manager idiot care cerea prea mult de la o echipa de 5 oameni care ar trebui sa fie de 10.

I-am explicat ca isi ucide neuronii in zadar pentru niste nemernici care fac multi bani pe carca noastra. Am tinut-o de vorba nitel ca sa isi revina si am montat-o cu niste positive eneegy.
Nici nu apucasem sa observ daca este frumoasa ori ba, mi-am dat seama abia dupa ce am iesit de acolo. M-am uitat apoi: 165, pe la vreo 25 de ani, soldurile fumoase, picioarele ferme si un fund rotund, sanii de marime medie iar la chip ma tintuia cu doi ochi albastrii asortati cu buzele subtiri si nasul in vant. E frumusica.

Astazi vine si ma intreaba daca o pot ajuta cu un incarcator pentru telefonul ei mobil. Din fericire il aveam la mine.
Seara, la plecare, vine sa imi inapoieze incarcatorul, ne aflam in kitchenette, imi spalam o cana.

-Multumesc pentru incarcator
-Cu palcere
-Spune-mi cu ce iti sunt datoare pentru acest mic serviciu
-Hmm, las la aprecierea ta sa decizi, gandeste-te si te hotarasti tu intr-o zi, ma anunti
-Am multe ganduri, dar multe dintre ele nu stiu daca sunt tocmai adegvate.
-Cum asa?
-Pentru ca nu te cunosc mai deloc si mi-ar fi aiurea sa pot spune..
-Ar fi aiurea numai daca nici eu nu m-as gandi la acelasi lucru, asadar.. poti incerca

Ma saruta... are un sarut pasional si plin de energie..

Recunosc, m-a surpins total, eram cu ochii beliti si nu stiam ce se intampla.

-Ne vedem saptamana viitoare ok? - imi face cu ochiul
-Ok.. ii raspund oarecum debusolat..

Sa va spun ca nici nu stiu cum o cheama? O sa radeti de mine si cu curul (cacofonia este intentionata - licenta poetica)

11 comments:

  1. Esti simpatic cum stai tu asa toata ziua singurel si iti imaginezi situatii de genul. Oricum, simpatica lectura fantasy. Baga si tu un orc, un elf , o maslina si deja devine epica treaba.

    ReplyDelete
  2. prietene esti invitat politicos a nu-ti mai pierde vremea pe aici, m-am plictisit de cei ale caror vieti sunt atat de anoste incat viata mea pare ceva de film.

    Incredibil ca asa ceva se poate intampla in day 2 day life nu?

    Am un job foarte solicitant, nu scriu pe blog pentru ca ma plictisesc la serviciu, acasa nu stau sa frec netul din lipsa de ocupatie iar ca sa insemnez aici trebuie sa imi rup timp special, si nu castig nimic din asta.

    ReplyDelete
  3. /facepalm activated.

    Stii ca sunt si genul "ala" de indivizi care gasesc satisfactie sexuala in momentul in care isi imagineaza situatii din categoria celor expuse de tine pe aici? Nu ai de gand sa ma strangulezi cu o punga , legat de copac, fiindca am aruncat si eu o parere, nu?

    ReplyDelete
  4. daca aveam de gand sa fac asta iti stergeam comentul din start, dar nu am sa sterg niciodata coments - minim de respect.

    si despre genul ala de indivizi, e posibil sa te fii gandit ca as fi unul, ai tot dreptul, dar acum dupca ce ti-am explicat, paote ai inteles mai bine :)

    ma chinui de vreo cateva zile sa gasesc 20 min sa mai postez, s-au mia intamplat lucruri care merita notate dar.. no time :(.

    dupa cum scriam, nu sunt singurul de pe lume caruia i se intampla faze d astea, is mai norocos din fire, nu-s taman urat, imi merge creierul and things come like this in the end.

    As renunta si maine la genul asta de viata pentru o Ea.. care.. e ratacita undeva prin lume...

    /handshake plugin activated

    ReplyDelete
  5. okey, incep sa inteleg. nu sunt absurd si nici nu aveam de gand sa incep un flame war. decenta de care dai dovada denota inteligenta, iar inteligenta merita respectata in orice circumstanta. e din ce in ce mai rara in ziua de astazi. domeniul in care activez eu e unul foarte rece, din cauza asta incerc sa il incing putin printr-un umor acid si cred ca incepe sa se lipeasca de mine. poate chiar esti norocos. nu ma plang nici eu, nu sunt frustrat fiindca am o sotie pentru care unii ar face pe dracu'n'4, insa cred ca am ramas perplex din cauza libertarismului debordant de care dai dovada aici, pe blogul tau. okey, peace out, sper ca nu te-am plictisit.

    /handshake plugin installed

    ReplyDelete
  6. Si inca ceva daca imi permiti o adaugire, incepe sa imi placa blogul tau. nu sunt pudic. doar ca am auzit atat de multe incat am devenit un sceptic convins.

    ReplyDelete
  7. haha, nu, nu m-ai plictisit, esti unul dintre putinii oameni care mai au creier installed in loc de chip.

    Despre sotia care vorbesti, sper sa fiti si la 90 de ani la fel.. dupa asta alerg de 5 ani de zile cu o Ea care acum mai bine de un an jumate a decis ca treba sa urmeze o cariera undeva la mama dracu si .. si acum incerc sa keep something alive, dar.. m-as sinucide daca nu as da curs 'vietii' de genul asta.

    Daca nu m-as destrabala si nu mi-as varsa frustratile pricinuite de ea as ajunge la nebuni, fiecar epicatura de lichid seminal imprastial pe fesele, fatza, pizda sau parul uneia dintre ele.. elibereaza inca un pic din frusrariel ce le adun.

    and i m not happy, i just try to keep myself alive.

    iar daca Ea ar veni maine, blogul as continua sa il tin multa vreme numia din amintiri si din cele inamplate pana la Ea.

    /friendship add on installed.

    ReplyDelete
  8. am citit cateva posturi

    lipseste ceva - tensiunea; se intampla prea repede, ca la maimute; femeile nu-s asa; e pacat sa scrii doar frumos, nu te grabeste nimeni

    sper ca n-am suparat,,,

    ReplyDelete
  9. nu ai suparat, citeste din urma, ai sa regasesti si tensiune.

    In ultimele saptamani nu am mai avut timp sa povestesc de momentele cu astfel de incarcatura pentru ca necesita mult timp pe care nu il mai am lately :(

    acum trebe sa va scriu ceva nice dar ma tot chinui de cateva zile, din acelasi motiv, timp..

    ReplyDelete