Sunday, December 18, 2011

dragut sau ce?

In anturajul colegilor de la job suntem fete si baieti, casatoriti, necasatoriti, divortati, nedivortati, de toate.
Fete frumoase, mai putin frumoase, mai grase, mai slabe, mai frigide, mai hyper - excitate, mai.. de toate.

Problema insa apare cand la un moment dat, una dintre 'frigide' iese la o seara dansanta in club si dupa ce se 'relaxeaza' putin incepi sa vezi ce stie .. Marry sa ii spunem.

Pe Marry o cunoscusem in urma cu 6 luni in curtea unor prieteni la un gratar, o sindrofie aleasa ce sa mai. Era genul de femeie care nu atragea privirea la prima ocheala, desi este frumusica, nu se imbraca insa corespunzator pentru a rupe gaturile. Este pe la vreo 55 kg si 1,60, are forme definite, solduri frumoase, sanii moderati catre mici, o chip dragalas, este inteligenta si .. extrem de discreta.

Atat de discreta incat eu am banuit ca este frigida.. asa cum spuneam.

In seara cu pricina am dansat cu ea in repetate randuri si m-a impresionat pana peste masura, avand in vedere ceea ce credeam eu despre ea. Este drept, nici nu imi batusem capul sa caut dedesubturi in comportamentul ei, pentru ca in alte dati, in cazul unor femei .. mai stridente ca look, si care pareau.. cuminiti si ingeri, dibuiam de obicei situatia reala pentru ca imi dadeam silinta.

Marry dansa provocator, ma atingea insistent cu fundul ei bombat si ma pomenisem cu ditamai erectia pe cap. Ne atingeam in ritmul dansului, nu exageram cu nimic, dar punctam fugitiv locurile menite sa incite, 'dadeam si fugeam' ca intr-o situatie gen 'accidental voita'.

A doua zi am vorbit cu una dintre prietenele comune, care imi este ca o sora, si i-am spus ca as cam vrea ceva de la fomeia asta, gen.. secs.
Mi-a povestit ca este cu unul si ca o sa investigheze situatia. Amica asta  a mea s-a apucat insa foarte subtil sa imi faca un lobby incredibil. Nu ma asteptam, ii  spusesem doar ca vreau sa aflu mai multe detalii despre ea ca sa stiu cum abordez situatia.

'Sor-mea' insa, la o sesiune de innot, a stat la povesti cu Marry si mai in gluma sau in serios .. m-a 'recomandat'. Da fratilor ati auzit bine.. RECOMANDAT.
Eu am ramas intepenit.

-Cum adica sor-me-o m-ai recomandat?
-Pai uite asa, i-am spus ca din toate lucrurile pe care le stiu eu despre tine si cum povestesti anumite chestii despre femei si etc, ai o super experienta si cu siguranta nu ar regreta daca te-ar incerca

Eu am ramas cu gura tunel, asteptam sa intre marfarul..

-Deci tu i-ai zis pe fata sa se futa cu  mine si ca nu ii va parea rau?
-Da
-Esti tacanita - rade zgomotos, ma priveste ca o ghiavolita.

Deci am trait sa o aud si pe asta, iar acum sincer incerc sa ma gandesc in cate alte situatii am mai avut eu parte oare de secs prin 'recomandare' si nu am stiut. Doamne ce dementza. Bai femei.. asa faceti? (lasati comment) - si eu care credeam ca stiu destule hahahaha.

Astazi am iesit cu totii la masa, eu, amicii si Marry ca sa vorbim despre organizarea de Craciun cand s-a planificat o iesire la munte intr-o cabana draguta.
Initial nu voiam sa merg pentru ca erau acolo numai cupluri, insa la un moment dat am aflat ca si Marry vrea sa mearga, ceea ce initial nu era in plan.
Ii dau repede sms sora-mi-i care era la doua scaune distanta de mine "Marry vine singura?". Primesc un "Da" si deja totul devenea mai interesant. Am dat si eu acordul final ca ma prezint la ocazia evenimentului de se petrece..

Apoi au inceput calcule cu organizarea, socoteli, responsabilitati. pe hartie si etc. La un moment dat fiecare a primit un biletel pe care scria ce sa aduca in cazul in care are pe acasa ca sa nu mai dam banii aiurea prin market sa mai scurtam si din timp.
Mie mi-a revenit un bilet pe care imi scria numele si un singur rand:

1 champagne.

Pai.. daca doar aia aveam de adus aia e :D, mereu am o sticla acolo pentru orice eventualitate.
Am omis a preciza faptul ca ma asezasem langa Marry la masa. La un moment dat imi povestea ceva si mi-a pus mana pe picior, am simtit-o rece.. mana. Pretext ca peste 20 minute sa ii incalzesc mainile in palmele mele. Imi spune ca si picioarele-i sunt la fel de reci si ca asta e starea ei naturala cu temperatura corpului.
Mai tarziu..
Ma jucam cu prichindelul unuia dintre cupluri si plecasem de la masa, il faceam pe junior 'avion' si il plimbam pe sus in restaurant, chiraia de fericire, priceless.
Cand m-am intors la masa cu piticul, Marry tocmai se retragea dupa ce impachetase in graba biletul meu. M-am facut ca nu observ..

Am inceput apoi sa discutam (cu totii gen..) si ma jucam cu biletul in mana, fara sa il desfac. Am desfacut biletul dupa juma' de ora cand stiam ca se uita la mine, ca ma vede. Am citit si apoi am impachetat inapoi biletul.
Nu am schitat nimic. Nu m-am uitat la ea dupa aceea. Stiam ca se uita la mine si voiam sa ma vada cand citesc.

Sunteti morti de curiosi nu.. ? haha.. fie.. va arat biletul..

12 comments:

  1. indrazneata ''frigida'' ;D asteptam si continuarea in detalii cum numai tu stii mai excitant sa le redai!!!!:*

    ReplyDelete
  2. pai si eu sunt in ceata inca pt k nu s-a intamplat nimic, urmeaza, in weekend o sa vad cum se concretizeaza situatia :D, va tin la curent.

    ReplyDelete
  3. :))...chiar o sa ma omoare curiozitatea...

    ReplyDelete
  4. ne-ai zis sa lasam comment
    da, spre surprinderea ta, chiar asa facem
    ei bine, n-am avut inca ocazia sa-i spun unei prietene direct "sa te futi cu X", dar de multe ori ne dam sfaturi gen
    da, e de treaba tipul, ar trebui sa iesi cu el
    am auzit ca se poarta frumos, n-ai nimic de pierdut
    eu zic ca merita o sansa
    intelegi tu :))

    ReplyDelete
  5. da, am dat sfaturi de genu : nu degeaba are faima de cuceritor, plus ca e si insurat, stii ce se zice despre barbatii insurati :)
    dar au fost si contraargumente ;)

    ReplyDelete
  6. So, this is Christmas...Zilele acestea se intampla. Foarte tare intamplarea.
    Keep us posted!

    ReplyDelete
  7. Bă, io recunosc! Am primit și-am dat sfaturi de genul. Nu că e de treabă tipul, astea sunt standard, ci că e mașină de făcut sex și merită încercat. Dar recunosc și că nu merge cu toate „prietenele”, ci doar cu una-două dintre ele. Deci da, recomandăm :))

    ReplyDelete
  8. Si uite ca am mai citit :), da, am mai citit cateva articole si acum pot sa spun ca imi place. Dar mie imi plac articolele scrise de tine cele ca acesta, unde nu exista pula, o fut de o omor etc, Metaforic vorbind, imi plac articolele tale cele cu usoara nuanta de inocent creaza, ceva sa spunem mai palpabil si real. Nu contest veridicitatea faptelor. Mai mi-a placut si articolul in care Mary (daca nu ma inseal sunt si foarte obosit la ora asta) a venit la tine si doar ai mangaiat-o fara sa va sarutati macar super.
    Eu cred ca uneori asta este mult mai important decat sexul, schimb de saliva, daca imi permiti te citez "tone de sperma" :). Depinde de moment.

    Off topic: daca vrei te invat sa adaugi inlcusiv butonul de Like pentru fiecare articol.

    P.S la tine la firma mai fac angajari ? Joke!!!

    Succes

    ReplyDelete
  9. salve din nou narcis, citeste din urma, ai sa vezi ca am multe articole unde nu este vorba de pula in pizda si vulgarisme.

    in principal acest blog a fost creat ca sa imi ramana insemnate experientele sexuale, din cand in cand insa , ma mai abat.. :)

    de exemplu
    http://secsinblog.blogspot.cz/2011_09_16_archive.html

    ReplyDelete