Tuesday, September 13, 2011

un lac linistit si niste sange in clocot

Ine, prima femeie din viata mea in ceea ce priveste inceputul unei activitati sexuale constante, cu tenta castoreasca si nuanta iepureasca - adica ne futeam ca disperatii continuu, dar sa o luam sistematic.. the beginning..

Cum am ajuns cu Ine?
A fost interesant. Era una dintre colegele de clasa a Dinei. Dina, cea mai buna prietena a mea, vorbeam de toate oricum, oricand, genul acela de relatie de prietenie care nu a avut niciodata un aspect sexual din paretea nici unuia dintre noi. Superb - si degeaba se vor mai rascula cate unii a spune ca nu exista asa ceva, nu stiu daca ea a avut vreo fantezie cu mine, dar eu am vazut-o mereu doar ca pe o buna prietena.

Revenind, mergeam destul de des la marginea Bucurestilor unde una dintre prietenele noastre din grup avea o casuta si un.. lac. Lacul nu era al ei, doar casuta.
Mergeam sa ne gratarim, muzicim, bronzim, innotim.. etc.. 'im'.
Ine era cat mine de inalta, de fapt la acel moment era mai inalta decat mine o idee. O tipa cu niste craci lungi superbi si o carne tare de puteai jura ca are doi piloni care ii pornesc din fund. Avea un bazin lat si un cur genial, iti venea sa il plesnesti continuu precum un retardat care isi are creierul setat pe un automatism cauzat patologic.

Talia Inei era una deosebita, deoarece, deasupra bazinului talia i se subtia iar apoi pana la umeri sdevenea un V care ii crea o alura minunata. Avea niste sani destul de mici dar in armonia trupului nu se baga de seama, va spun, suna ciudat.. dar era atat de frumoasa.
Chipul Inei te fermeca instant, avea un sarm debordant, ochii albastrii si buzele foarte expresive, parul ondulat si des de la mama natura, un blond saten care facea geloasa orice fata pentru ca nu era nevoie sa foloseasca vopseluri care sa il strice.

Ine fusese 3 sezoane la rand in echipa de animatoare la o anumita televiziune in cadrul unei emisiuni care facea furori pe vremea aia.

Ine avea o fire ceva mai usuratica in acceptiunea unora, dincolo de anturajul nostru, isi avea niste 'combinatii' discrete de care se aflase oarecum iar lumea susotea, insa nimic palpabil si toti banuiau doar.
Prietenuul ei oficial era un grobian, un needucat care uneori o mai si batea. Era cu 2-3 ani mai mare.

Imi placuse de Ine inca din prima secunda in care ne-am intersectat cei patru ochi albastrii. La dracu, oricarui barbat ii placea de Ine, trebuia sa fii clar impotent ca sa nu ti se trezeasca sangele prin pantaloni cand o vedeai cu statura ei atat de impozanta prin atitudine, avea si un mers, intepat, nu deranjant, dar.. cum spuneam.. atitudine; ah.. si era R r ita.. :D avea un farmec aparte.

Ne aflam asadar pe marginea lacului, noi toti 6, 3 baieti si 3 fete, Ine cu al ei, Dina cu al ei, eu si inca o tipa, propitara casutei.
Grobianul Inei se afla in apa la balaceala cu inca cineva. Intre timp, Ine isi expunea la soare fundul retinut intr-un slip tanga. Statea pe burta si vorbeam nimicuri cu totii care eram pe malul apei.

Rup din iarba un spic si incep sa ma joc pe fundul ei. Parca ii aud pielea sfaraind din pricina soarelui, iar la scurt timp porii pielii ei incep sa devina vizibili in urma spicului pe care il manuiam cu inima batandu-mi in piept precum big ben-ul londonez, nu mai spun de big ben-ul din slipul meu care deja modelase iarba sub mine..

Dupa 10 minute, Ine se intoarce cu fata la soare, nu avea sutien, se uita catre crema de soare si intreaba 'cine ma da si pe mine cu niste cremaaa?' - adica.. dooooh.. oare pentru cine intrebase!? M-am sesizat si am raspuns pe un ton usor stins ca sa nu imi tradeze disperarea.. "daca e ok, o pot face eu!"

Imi toarna crema in palme si apoi isi da capul pe spate, sprijinindu-se in maini, cu fata la soare, stand in fund si cu picioarele usor flexate.
Eu total debusolat si terminat de emotii:
-Unde vrei sa te dau?
-Peste tot!
Eram precum prostovanul ala in 'Ultimul american virgin' pentru ca faza asta chiar parca era rupta dintr-un film cu adolescenti in care el era topit dupa actrita principala pe care o doreau toti.

Incep civilizat cu.. picioarele. Mi-a zvacnit slipul instant la prima atingere, ii masam picioarele si pluteam undeva mult deasupra. Nu lasam emotiile sa imi tradeze starile pe chip, paream ca totul e normal si ca nu e nimic special.. turbam de fapt.
Trec de gambe, trec de genunchi, ma joc acum pe pulpele ei criminale, imi ating la un moment dat dosul palmei de slipul ei si cred ca imi explodeaza 'instalatia'.

Imi toarna din nou crema in palme si continui sa o masez pe abdomen, inima incepe sa imi bata din ce in ce mai tare pentru ca stiam ca vor urma sanii la urmatatoarea miscare.
Nu erau mari dupa cum am spus, dar totusi, erau sanii celeia pe care o placeam foarte mult si pe care as fi supus-o unui viol de necontestat in fix acel moment. - ma rog viol pe dracu, cred ca m-ar fi futut mai degraba ea pe mine.

Ma joc de cateva minute pe sanii ei cu mainile cu pretextul cremei de intins pe piele.. pretenele noastre se chicoteau, iar eu ma uitam la ele din cand in cand si dadeam ochii pe spate gen 'is praf..'

Gata cremuiala, ma joc iar cu spicul pe ea, de data aceasta pe sani si abdomen..
La un moment dat "BA, ba ce pula mea faceti am acolo!?"
Gagica-su iesise din apa cu toti dracii pe el ca ma jucam pe sanii Inei, oops, nasol moment, mereu am fost de parere ca bataia iscata pentru o femeie are origini neanderthaliene, dar acum, daca era cazul clar nu stateam sa il intreb daca i-a placut apa..

S-au aplanat treburile si cu ajutorul tipelor din jur care l-au calmat pe tartan, spun tartan pt modul in care se purta cu Ina in general nu pentru ca s-a enervat ca ma jucam eu pe sanii ei.

Peste ceva timp Dina si Ina pleaca la casuta pentru a lua ceva de baut, dupa ce dispar din raza vizuala plec dupa ele, Dina ma vede si apoi se retrage catre plaja din nou cu nu stiu ce pretext.. hmm. cred ca a fost premeditata treaba.
Ajung la casuta cu Ina, intram in hol unde era frigiderul:
-Era turbat Geo cand a iesit din apa ca ma jucam pe tine
-Cam era (rade)
-Ma rog si eu as fi fost nervos, il inteleg
-Mda
-Totusi, oricare ar fi fost riscurile, nu mi-a parut deloc rau pentru ..
se intoarce si ma saruta, pf, la dracu..
Imi pun mainile pe soldurile ei apetisante si pe care le strang usor, ii ador carnea si imi vine sa o devorez ca un sacal.

Ne mutam in dormitorul sumar, un pat si o noptiera, fara fereastra pentru lumina, usa intredeschisa. Ma napustesc asupra ei cu o sete groaznica, o sarut de parca as manca-o, ii arunc voalul albastru ce ii mangaia trupul si ma bucur de pielea ei care inca mai era grasa din pricina cremei de soare.

O sarut pe coapse, o musc incet si haotic, respira din ce in ce mai adanc, si indraznesc sa ii trag slipul intr-o parte in timp ce imi domolesc miscarile pentru a-mi zabovi buzele pe labiile ei fine, un contrast intre partea de sus unde clitorisul era uscat si fin, iar coborand.. simteam cum ii gust dovada starii ei de excitatie.. simt ca ma topesc intre piciaorele ei, buzele imi devin cel mai erogena parte a trupului si o gust incet cu tact si.. parca totul este un vis..

Vocea Dinei se aude strigand in curte, ridicase tonul special ca sa ne avertizeze.. LA DRACU de ce tocmai atunci.. la dracuuuuuuuuuu.
In secunda 2 m-am gandit ca e si pretinul asteia cu ei si am sarit instant in camera alturata prin hol ca sa ies prin spatele casei, sa ramana Ina singura inauntru sa nu .. bat ala ochi.

Dina zambea complice, Ina iese din camera acoeprita cu voalul ei albastru, sfarcurile intarite ii tradau starea insa.

20 comments:

  1. Eu zic ca ai avut mare noroc ca nici tu si nici ea nu v-ati furat-o de la tartan. :))))

    ReplyDelete
  2. mah, acum nu stiu ce sa zic, m-am descurcat eu cu unul si mia mare ca el.. tind sa cred k nu ma faceam de ras :D

    ReplyDelete
  3. ochi albastri.
    m...
    trebuia sa scrii ca ai ochii albastri, asa-i?
    trebuia!:))
    pf... acum o sa citesc tot cu zambetu' cat casa pe buze...

    ReplyDelete
  4. imi mai regasesti ochii prin postarile anterioare, si da, uneori.. trebuie :))

    ReplyDelete
  5. citit tot.
    ia sa scrii des, sa nu ma faci sa iti duc doru'
    :D

    ReplyDelete
  6. :P

    scriu cand imi cade cu tronc si neuronul face 'clank', altfel v-as pierde pe voi toti care imi agreati stilul, as deveni artificial.. e plina blogsfera de asa ceva :)

    din ciclul: 'estentele tari vin in cantitati reduse', INSA, nu este valabil si cand vine vorba de marimea unui penis..

    ReplyDelete
  7. da, si eu scriu rar in ultima vreme, nu stiu de ce comentez:)
    nu insist pe tema cu esentele tari.
    eu mi-s mica de inaltime si toata viata numai asta am auzit.

    ReplyDelete
  8. Ok. Am ajuns la ultimul si cu siguranta il voi citi si pe urmatorul. Imi place cum scrii. :)

    ReplyDelete
  9. Doamne! Deci ai un mod de a scrie, atât de simplu și totuși, atât de excitant încât mă trezesc că, după ce îți citesc postarea, gâfâi și sunt roșie la față. Foarte frumoasă postare, mai bine zis, foarte incitantă! Ce mă bucur că ți-am găsit blogul și am mai dat cu ochiul și aici. Îmi era dor să citesc și altceva în afară de veșnicile probleme adolescentine :D

    ReplyDelete
  10. multumesc.

    imi calc o camasa iar in 10 minute ies pe usa, maine aveti alta poveste..

    ReplyDelete
  11. :)))) dar cum se face ca intotdeauna fetele sunt "vinovate" ca ai ajuns in pat cu ele? ia sa povestesti si momente cand ai avut tu initiativa.

    ReplyDelete
  12. Ai un mod foarte sugestiv de a descrie clipa coitului, pretuiesti preludiile: "simt ca ma topesc intre piciaorele ei, buzele imi devin cel mai erogena parte a trupului si o gust incet cu tact"

    ReplyDelete
  13. @nymph: ha ha, daca nu ma asezam langa ea iar apoi nu ii dadeam 'the signal' nu se intampla nimic din toate astea, dar fie, promit sa povestesc si ce spui tu :P, clientu' nostru, stapanu; nostru :)))

    @liviu: pretuiesc fiecare clipa a prezentei mele in preajma unei femei - indiferent ca este in pat sau la o cafea, sunt fascinante si te pot imbata de placere, important este sa nu incerci sa le intelegi ;) -la dracu, cred ca taman am expectorat un aforism. :D

    ReplyDelete
  14. Oscar wilde zicea ceva de genul ca femeile sunt facute pentru a fi iubite nu pentru a fi intelese. Apropo de clientul nostru stapanul nostru mi-ar placea sa vad si ceva mai kinky, dominant printre postarile tale.

    ReplyDelete
  15. Da, exact Wilde asta care le stia el pe toate :D

    kinky things, soon to come..

    ReplyDelete
  16. Cam lenes la scris. :)) Hai ca poti, vino cu ceva nou!

    ReplyDelete
  17. am mai spus, voi scrie numai cand sunt in the mood pentru scris, altfel va iesi ceva doar colorat la suprafata :).

    Patience my dear watson, patience :D :D

    ReplyDelete
  18. Secsinblog this goes to show that sex DOES INDEED SELL :D

    ReplyDelete
  19. dap, mereu sexul va vinde man. absolut mereu.
    insa nu pt asta am facut blogul, mi se parea pacat sa se piarda experientele prin care am trecut

    ReplyDelete