Friday, September 9, 2011

Saga Andra: aer, aeeeeer!

Daca tot am inceput sa va povestesc despre Andra, am zis ca ar fi bine sa continui inca un posting, 2 tot cu ea sa va familiarizez.

Ca sa intelegeti relatia mea cu Andra, inca de la inceput eu eram cu cineva cand m-am cunoscut cu ea, i-am spus, am discutat despre treaba asta si a fost perfect de acord sa ramanem prieteni cu beneficii.

Treaba care, de atunci de la 19 ani a durat pana acum ceva luni de zile cand ea a plecat in alt oras. O eterniatate, o multime de ani, multe chestii intamplate, vi le voi povesti cate imi voi aduce aminte si o voi numi Saga Andra: ... Dupa cum spunea cineva aici, e posibil sa devina best seller.. ha ha

Cu Andra totul a fost o mega ciudatenie, era disperata sa mi-o suga. Avea un fetis cu scula mea - "Ai o pula superba, de fiecare data cand te vad imi vine sa cad in genunchi in fata ta!"
Cred ca veti exclama 'ce dementi' daca va spun ca noi am facut prima data sex normal dupa 6 luni abia de cand ne incepuseram aventurile.. orale.

De data aceasta eram la Crin acasa, mergeam des la el dupa facultate, stateam toti 4 la el in camera (Eu, Andra, Crin si gagica-sa), ascultam muzica, vorbeam.
Avea in camera doua paturi de cate o persoana, asezate de o parte si de alta a camerei, impartea camera cu sor-sa.
Stateam fiecare in cate un pat, fiecare pereche gen, lumina stinsa, afara intuneric, muzica mergea.
La un moment dat Crin urla "Baaaaa daca vreti sa va futeti nu o faceti al mine in camera!"
Minunat, ne spunem noi, continuam sa ne sarutam ca doi draci, mainile agitandu-se pe sub haine precum cartitele pe sub pamant.
Andra, dupa cum va spuneam era mai uscativa, dar paradoxal.. avea niste sani superbi, carnosi, bine conturati, niste sani care ai fi crezut ca sunt pusi daca nu o cunosteai.

Sfarcurile Andrei erau o alta ciudatenie vis a vis de constitutia ei, avea sfarcurile mari iar cand se intareau, puteai sa le spargi in dinti precum alunele, atat de tari erau. Mameloanele nu erau mari, era bine proiportionata, deci da, am decretat, avea sani foarte frumosi, imi placea sa ma balacesc intre ei.

La un moment dat Andra trage patura peste noi. Crin insista sa nu ne futem la el in camera iar noi il asiguram ca nu, ca nu.
Simt cum iar mi se furiseaza intre picioare, god, deja stiu ce urmeaza.. Ma uit la Crin, era ocupat cu a lui. "what tha fuck, asta e, viata frumos" imi zic, pe la jumatatea frazei deja incep sa ii simt buzele subtiri pe capul penisului meu.
Stia sa compenseze lipsa unor buze carnoase, avea o limba teribil de iscusita, era dintr-aceea care paote sa isi rasuceasca limba pe loc, daca intelegeti cum.

Tineam un genunchi flexat ca sa nu i se vada capul miscandu-se sub patura, i was enjoying it by every bit.
Imi alinta cu limba fiecare vena in parte, cobora apoi sa imi suga coaiele, ere dementiala, ii placea ce face si asta se vedea absolut de fiecare data, pasiunea ei suprema: sa imi suga pula.


Imi strecor mana sub patura pentru ca stiam ca ii place sa o apuc de ciuf si sa o infig pana simt ca se inneaca. Totusi nu putea sa o inghita, dar nu conta asta, o facea intr-un hal fara de hal, si nu trebe neaparat deep throat ca sa te ajungi in rai.

Simt ca termin si ii infig mana in ciuf sa se opreasca. In tot acest timp nimeni nu scotea un sunet, totul era 'under cover' si la propriu si la figurat, Crin trebuia sa fie impacat cu ideea ca noi nu ne sexam la el in pat.
Imi smulge mana din parul ei si mi-o tinteste in loc, incepe sa o suga vehement. Imi ameteste capul cu limba dupa care se afunda cu toata gura in ea.
Simt ca termin, incerc sa ma abtin, strang pumnii sa ii dau de inteles ca.. vin, cu toate acestea, imi incordam muschii pelvieni si penisul nu imi zvacnea asa cum se intampola in mod normal cateva secunde inainte sa ejaculezi.

Am tinut, am tinut, am strans.. nu iesiiiii nuuuu.. pfffffffffff, i-am dat drumul, si pentru ca am incercat sa o tin a tasnit fix in gatul ei precum un hidrant spart cand dai cu masina peste el..
In momentul urmator Andra sare de sub patura tusind si incercand disperata sa traga aer, se innecase grav si cred ca avea cateva grame de sperma in.. plamani.

Crin s-a speriat evident, se uita la noi, eu cu kilotii in vine si erect, Andra innecata si cu mana la gura incercand in zadar sa ascunda sperma de pe fata..

Mai departe va inchipuiti voi scena :D

11 comments:

  1. Mda....my kind of sex.....

    ReplyDelete
  2. Uuuuh!La naiba!Cum spuneai...Viata e frumos! :D
    Nu m-am putut sa ma abtin sa nu te citesc! Imi faci zilele mai incordate!!! :D
    Sunt fan Andra!!! :)

    ReplyDelete
  3. Sexul oral da dependenta si mai gasesti si o pula frumoasa, cu o marime perfecta de un 18 sa zicem si o grosime si mai perfecta, e clar ca numai i-ai da drumul. Tipic.

    ReplyDelete
  4. Crin al tau stia sa faca si altceva in afara de scene si de dormit cu prietena lui si..atat? :)

    ReplyDelete
  5. Salutare @Secsinblog! O seara frumoasa!:D

    ReplyDelete
  6. Omg, cât poate fi de amuzant! :)) Dar oricum, cât am citit am savurat fiecare cuvințel, m-am excitat la propriu.

    ReplyDelete
  7. @nupreatarfa: .. deja imi pun intrebari daca sunt chiar anonim sau tu stii ceva.. :-?

    @puidegeniu: pretina lui crin avea fantezii cu mine, mi-a marturisit Andra (pt k ele 2 erau colege), trist...

    @Viktor sa traiesti!

    @Lamaitzu: si va urma.

    cred ca voi face un fel de page intro gen, cititi pe riscul vostru, asigurati-va ca puteti face rost de o partida de sex la final de lectura.

    ReplyDelete
  8. chiar ca trist pt ea..Dar se mai intampla, nu toate suntem destul de destepte incat sa nu ne complacem in ce nu ne trebuie.

    ReplyDelete
  9. Miraculos! Ai verva si substanta, Si ai si talentul sa exciti povestind. M-am simtit grozav citind!

    ReplyDelete
  10. ha ha, ma simt la faza cu bes-seller :))

    auzi, dar eu zic sa folosesti alte nume, sa le pui cate un nick name, ca poate te trezesti ca se simte vreuna pe aici :))

    ReplyDelete
  11. @nymphetamine tu chiar crezi ca astea sunt numele lor reale :D :)) ??? ti s-a parut ca as fi vr'un fraier pana acum :P?

    @mara: maceste cuvinte ma 'unge' :D. multumescu mult.

    ReplyDelete