Wednesday, September 7, 2011

ea, sor-sa.. si niste bere

Acum o luna, veneam din oras dupa o bauta cu niste colegi. Nu era foarte tarziu, cam 10, a doua zi trebuia sa fim la munca asadar am zis ca o sa continuam in weekend.

Acum cand spun bauta exagerez, nu eram nici macar ametit, doar, intr-o stare euforica. In fine, ma urc in bus, stau in picioare la mijlocul autobuzului si pornesc scanerele..
'hm, blonda asta e ok, are buzele cam subtiri, dar nasul ala mic si ochii migdalati salveaza situatia"
"yack, roscata aia e scarboasa, mama.. e roscata natural, d'aia cu pistrui, urasc roscatele naturre.."
"vai ce cur are bruneta de taman s-a urcat, ah la dracu, e cu gagica-su, cacat"

"hmm, inca o bruneta, iar fetita de langa scaun o fi a ei? hmm.. shit , e hot milfana.. are ochii caprui iar machiajul este fin, pare de 30 de ani iar materialul fin al bluzei cu volanase ii mangaie spatele intr-un hal in care ma face gelos.."

Intorc privirea la scaunele de langa mine.. o alta blondina statea fix sub ochii mei. Are o fusta pana la 3 palme deasupra genunchilor, are picioare faine, nu groase dar nici subtiri.. pare ca are o carne ferma.
Bluza alba ii tradeaza forma sutienului cu o broderie fina in partea superioara a cupei, una dintre bride i se vede pe umarul dezgolit de bluza care a cazut neglijent de acolo.

E draguta, are un chip interesant, buzele nu sunt groase cum le ador eu sa fie, dar nici subtiri. Ochii scalda intr-un albastru deschis iar mascara nu se afla decat foarte discret, ca si cum nu ar fi infipt peria pana in fundul tubului sa adune tus.

Parul ii este lins, pana un pic mai jos de umeri iar mainile ingrijite, fara oja, doar cu lac, 2 inele modelate, dar fara piatra, nu groase, nu subtiri.
Se uita pe geam, ii disting trasaturile fetei prin reflexia sticlei. Are muschii fetei incordati, se gandeste la ceva.. este cufundata in ganduri si nu stie ce se intampla pe langa ea.
Imi cam place, si am chef de ceva fresh..

Ma asez pe scaun langa ea, fara miscari bruste sau agitat. O las cateva secunde iar apoi o intreb pe un ton grijuliu - dar nu exagerat- daca este ok, daca se simte bine.
A tresarit cand mi-a auzit vocea, ca si cum ar fi cazut de pe scara urcata in podul bunicii..
Imi confirma ca era plecata cu gandurile departe dar ca nu este nimic grav, mi se arata recunoscatoare pentru grija iar apoi intram in vorba, aflu ca lucreaza la un proiect european in cadrul unei institutii de stat, ca in ultimele doua saptamani a lucrat pana tarziu si ca s-a adunat ceva oboseala; profit de ocazie sa ii propun o iesire relaxanta la o cafea in weekend.

O conduc pana acasa, imi spune de motanul ei cel nazdravan si ca locuieste singura. In fata blocului o pup pe obraz, regulamentar, si plec.

"hmm, faina creatura, dar nu o sun pana vineri, e abia luni.. "

Stabilim vineri ca ne vedem pe sambata.
Ajung mai devreme cu vreo 5 minute, si incep sa ma gandesc la tot felul de lucruri.
O vad, de la distanta, "ea e?", imi zambeste - da.. ea e! La naiba, ceva e .. ciudat, hmm. Cu fiecare pas e mai aproape de mine si o scanez mai atent, mai atent.

"Hmm, parca avea picioarele mai.. altfel, mm, parca nu erau asa scurte. si nici forma nu este asa cum intuisem atunci, nu erau in X dar..! Si.. ce naiba.. soldurile nu erau atat de late, iar burta nu avea forma asta, era mai.. supla!"

Urc privirea mai sus.."Genial, acum e ceva in neregula si cu sanii, ce naiba e sutienul ala minuscul?" Gatul mi se parea mai gros iar chipul ei suferise ceva modificari, era mult mai.. rotunda "La dracu, eu am vazut-o cu 60 kile si acum a venit cu 80, unde dracu le-a ascuns atunci de mine?"

Sunt un actor minunat, asadar nu a observat ca imi doream sa dispar in secunda aceea, dinpotriva, parca abia asteptam sa avem cafeaua aceea.
Pe drumul catre cafeaua care s-a transformat apoi in bere incercam sa imi aduc aminte in ce stare ma aflam atunci in autobuz, daca a doua zi ma durea capul.. etc. Nu, nu avusesem simptomele unui om beat, beat incat sa nu vad..sa nu inteleg.

Sunt doua concluzii, ori berea aia a fost bautura zeilor, ori tipa din autobuz a tirmis-o la intalnire pe sor-sa.


Deci pana la urma ce credeti?

13 comments:

  1. =))))) cred ca era de la bere....:)))) mai mult ca sigur :))

    ReplyDelete
  2. Mereu m-am intrebat ce gandesc oamenii in autobuz...Acum am si aflat! :D Interesant...:)
    Cand am citit titlul postului...am crezut ca,continuarea va fi alta...:P

    ReplyDelete
  3. da, stiu, special am pus titlul acela :)))))
    si vezi ca eu reprezint toti oamenii, nu stiu cum gandesc altii

    ReplyDelete
  4. Eu una pun pariu că era de la bere :)))

    ReplyDelete
  5. Inclin sa cred ca era sora-sa. ;)

    ReplyDelete
  6. deci v-am facut un chestionar, hai bagati la vot ca sunt mega curios :D

    ReplyDelete
  7. Trebuia s-o intrebi in ce autobuz s-a urcat ieri. Daca ghicea numaru` era de la bere. :))

    ReplyDelete
  8. :))) foarte tare
    dar ai facut ceva cu ea?:))

    ReplyDelete
  9. pai daca faceam nu va povesteam? si dupa descrierea aia tu chiar credeai ca pot face .. ceva cu ea :D ?
    iertata-mi fie starea, nu am nimic vis a vis de femeile de acest gen, dar nu ma atrag sexual :D

    ReplyDelete
  10. :))cine stie :))
    am auzit ca baietii stau "prost" cu bautura ..in sensul ca se baga in patul oricarei femei:))
    ba am auzit si o vorba "pune-i perna pe fata si merge" :)))=))

    ReplyDelete
  11. hahahahah nu ti s-a intamplat asta, nu creeed :))

    ReplyDelete
  12. asa am crezut si eu pan' atunci, ca astea sunt povesti si ca nu exista asa ceva in real life.. dar.. iata-ma-s.. i've been punked.

    ReplyDelete