Thursday, September 1, 2011

dupa doi ani

Am deschis blogul cu doua postari, spun eu, potrivite ca intro. Un ineput de blog pe asemenea tema, nu putea incepe decat cu inceputurile vietii mele sexuale, dar, acum voi insira in cel mai aleator mod posibil intamplarile si toate situatiile.

Cand eram mici, prietenii de la bloc plecau in vacanta de vara la tara, nu stiu daca la voi era asa, dar cu mine se intampla mereu sa raman vara fara prieteni pentru ca la mine 'la tara' nu era nimic fun.
Aveam doua locatii pentru 'la mine la tara' ca sa ma exprim asa.. una aprope de unde locuiam, la vreo 100 km, iar varianta 2 era mai indepartata, la 400 km, si ajunsesem doar de doua ori in viata mea pe acolo, cand eram mult prea mic.

A trecut mandra copilarie si lipsa de griji majore, nu stiu cum s-a intamplat ca pe la vreo 19 ani am ajuns prin acele locuri.
Intr-o seara am iesit cu totii la poarta, eu si verii / verisoarele, alti baieti si fete de prin partile locului, faceam mistouri in legatura cu cimitirul care nu se afla mai departe de un gard distanta de casa alor mei unde dormeam. Apoi am inceput sa cantam si voie buna. Intr-un final am ajuns in discoteca satului unde, evident, se ingramadeau la DJ hiturile vremii, casablanca si alte asemenea.. coco jambo bla bla..

Pentru mine funul se diminuase, ei dansau, imi spijineam curul de o bara care speram sa nu cada sub mine. Discoteca era semi inchisa, avea o terasa mare, dar acoperita. Ma trezesc apoi cu o ea langa mine, pierduta la randu-i de genurile muzicale practicate pe acolo, vazandu-ma cu aceeisi problema.. mi-a intins mana - Anda!

Incepem sa vorbim si ne prindem repede ca amandoi suntem din alt film decat restul, imi propune sa iesim de acolo sa dam o raita la pas domol sub cerul liber si deloc innourat.
Nu departe se afla un rau peste care era tras un pod de lemn pe sistem de cabluri, mergem pana la jumate, ne asezam turceste si ne continuam discutiile, specifice unor adolescenti care pot vedea mai departe de palma care ti-o pune sistemul in fata ochilor.

Filosofam si ne incrucisam ideile in cuvinte ce ne bucuram sa le refolosim amandoi dupa atata timp. Sub fundurile noastre lemnul putrezit mai trosnea din cand in cand iar cursul raului ma zgaria un pic pe creierii deoarece imi adueam iar aminte ca nu stiam sa innot pe vremea aia.

Mi-a promis ca ma salveaza daca voi cadea si am replicat -Minunat acum, prostul cade in apa, iar rolul eroului va fi interpretat de o femeie! Nu sunt misogin, dar povestea este cu el pe calul alb care o salveaza pe ea din ghearele balaurului.

O conduc apoi acasa iar pe drum incercam sa imi dau sema cum ajung sa o sarut. Fierbea sangele in mine, imi doream sa-mi infig buzele carnoase in gura ei atat de dragalasa. Imi transpirasera palmele dar eram stapan pe emotiile mele, nu lasam sa intrevada toata lupta asta..
Ajungem apoi in fata portii ei si.. urmeaza momentul kodak.. stiti voi, clipa aceea, fractiunea de secunda in care trebuie sa se intampla ceva pentru ca altfel da cu FAIL.

Ei bine m-a salvat: -Auzi? Si acum ce facem..? Urmeaza partea unde ne sarutam gen!?
Mi-a sarit inima din piept, am strambat din buze in timp ce ridicasem ochii la cer pe sub sprncene- Hmm!.. 
(de pe margine regizorul urla.. sarut-o bouleeeeeee) . da.. m-am infipt in buzele ei cu pofta si nu an reusit sa ne dezlipim decat cand am ramas amandoi fara aer si deja eram plini de saliva precum niste prostanaci..

Ne uitam unul la celalalt si ne-am mai sarutat odata lung, instinctiv, jumatate din fundul ei se chircea in palma mea, cealalta mana ramasese petrecuta prin parul ei negru si nu foarte lung..

Nu am dormit in noaptea respectiva iar a doua zi aflasem ca a plecat acasa. Am ramas cu buza umflata si eram dezamagit.

Dupa o luna primesc o scrisoare, nu-mi venea sa cred, imi scrisese, da.. o scrisoare adevarata.. precum trimiteau curtezanele acum 200 de ani catre dandy lor prea iubiti, mistuite de focul iubirii.

A fost sa fie a ne revedea abia doi ani mai tarziu, venise in orasul meu la facultate si m-a sunat intr-o seara sa iesim la o tacla.
Un loc dragut, stateam fata in fata pe niste tabureti moi, vorbeam de cate toate cele intamplate in vremea ce nu ne vazusem. Amandoi ne savuram de la distanta, o doream teribil, imi venea sa arunc masuta dintre noi si sa imi infig buzele in pizda ei pe care incercam sa mi-o imaginez cum ar putea arata..

Isi musca buzele din cand in cand dupa ce sorbea din frappeul a carui frisca iar trezea idei si ganduri conotante sexual. O fixam cu ochii mei albastrii, stiam ca ii plac teribil desi nu imi spusese asta, apoi incepe sa se joace cu piciorul pe sub masa, deja aveam o pula cat casa poporului cu schele cu tot...

Soarbe zgomotos si imi spune: -Nice shoes... !

Cu alte cuvinte 'vreau sa ma futi prostule!'
Plecam catre caminul unde locuia, era singura in acea seara in camera ei cu 4 paturi. In ciuda povestilor amicilor mei despre camine si futaiuri, pentru mine era prima data cand ajungeam in asemenea loc al dezmatului atat de propovaduit de catre toata lumea. Caminele.. bordelele cu free entrance.

Ajungem sarutandu-ne pana la patul ei, aruncand hainele de colo colo, avea pilea bronzata si o carne moale, totusi nu gelatinoasa, imi placea sa o sarut, deja o savuram ca un animal care se abtine sa nu muste decisiv. Imi afund barbia intre picioarele ei, o sarutam pe burta dar partea inferioara a mandibulei se juca deja pe clitorisul ei turbat..



Isi infige mainile in parul meu si ma impinge cu gura mai jos, nu mai suporta the teasing. Am tras chilotii intr-o parte ferm si pornit, a scancit zgomotos la miscarea asta, respiram foarte aproape de clitorisul ei, peste labiile ude, i se facuse pielea gaina si voiam sa o fierb intr-atat de mult incat atunci cand avea sa imi infig gura in ea sa urle..

I-am cuprins piciorul cu cealalta mana si am strans-o usor, apoi m-am infipt ca uliul in pizda ei cu tunsoare braziliana, mi-am proptit buza superioara pe clitoris iar limba imi juca in gaura ei care ejacula non stop acum de libidou..
Strangea cersaful cu o mana, imi strangea parul cu cealalta mana, isi daduse capul pe spate si gemea pe un timbru grav..
Nu m-am lasat pana nu am terminat-o, a avut orgasm in gura mea, m-a invadat tot lichidul pe care il elimina -Te vreauin mineeeeeeee! a urlat disperata.
Mi-am scos pula si am asezat-o pe clitorisul ei care inca zvacnea, respira din 3 in 5.. se inneca.. o dominam cu starile astea si voiam sa o fac sa turbeze.. Eram la randul meu teribil de excitat si stiam ca nu ma va tine mult..

Mi-am proptit capul pe intrarea in vagin si am inceput sa intru inceeeet in timp ce stateam deasupra ei si ii tineam fata in palma. Avea ochii inchisi, imi musca degetul mare si gemea in timp ce ma asiguram ca imi simte pe peretii vaginului ei , fiecare vena.. Mi-am ridicat piciorul peste al ei pentru a evita pozitia misionarului, voiam sa ma simta tot, pana la abdomen, sa intru in ea pana la capat.

Cand am ajuns in strafundurile vaginului ei m-am incordat ca sa pulsez sange in capul penisului, sa creasca in volum.. a tipat, isi taraia ghearele pe bratele mele in timp ce eu ejaculam ca un gheizer in ea, o priveam tinta iar privirea mea intampina ochii ei rotunzi iesiti de pe orbite, umezi..

..stateam transpirati, in fund, fata in fata in patul ei, eu sprijinit de perete, ea de bara ce sprijinea patul de deasupra. Lichidul meu seminal se scurgea afara din ea pe cearsaf dar nu ii pasa.. trage din tigare ca si cum ar fi fost ultima din viata ei: - De ce dracu a trebuit sa asteptam 2 ani pentru asta? pe un ton sleit, implinit in acelasi timp..

dupa 2 luni aveam sa aflam ca suntem veri.

16 comments:

  1. ahahhhaha nice post, dar finalul.... :)) si pana la urma...ce mai inseamna in ziua de azi "veri"?

    ReplyDelete
  2. :)))=)) LOL

    da'...veri primari..sau ..?:)))doamnee..ce ghinion:))) inca o data LOL cu finalul

    ReplyDelete
  3. secundari, dar de ce ghinion? ne-am simtit bine. Dupa ce am aflat ne-am mai simtit bine de cateva ori :D ca sa consfintim vestea.

    ReplyDelete
  4. Era nasol daca erati frati...dar asa... :)) Bine ca v-ati simtit bine! :D

    ReplyDelete
  5. haha, dap, in telenovellas era hot subject, iar cum viata bate filmul, da.. sa ramanem fericiti ca am fost numai veri de grad 2... :D :D

    ReplyDelete
  6. replica care ma incanta cel mai mult "deja aveam o pula cat casa poporului cu schele cu tot...". cea mai tare replica.

    ReplyDelete
  7. :D.. uneori sunt mai plastic asa. :P :P.

    ReplyDelete
  8. congratulations pt cum scrii:) . Si mai ales pt ca nu te-a oprit un simplu grad de rudenie sa keep on fucking:). . O zi orgasmatica iti doresc:)

    ReplyDelete
  9. chiar ca-i maxima aia cu casa poporului :))

    ReplyDelete
  10. so am ramas gen wtf! (e de bine)

    ReplyDelete
  11. Un mare WTF si de la mine insa dupa al patru-lea pahar de vin cred ca nu mai conteaza ce veri secundari erati, oricum o intamplare tragi-comica cu nuanta de schita.

    ReplyDelete
  12. Eu zic ca daca ati fi descoperit ca erati frati, ar fi fost si mai fun! Pacat ca nu am descoperit ca am un frate, m-ar fi excitat ideea de-a ne-o trage!

    ReplyDelete