Thursday, September 8, 2011

doi adosescenti nebuni

Era prin anul I de facultate, imi facusem un pretin un grupa iar el imi devenise cel mai apropiat dintre toti ceilalti din pricina gusturilor similare pentru muzica si a modului de gandire.

Ieseam de la cursuri si mergeam in Herastrau sa bem cate o bere, 2,3.. in functie de zi, chef si stare.
Crin era mai inalt ca mine si mai rezervat in limbajul trupului, era un baiat timid, cu destule idei fixe din care nu reuseai sa il scoti, dar era inteligent si ma bucuram ca il gasisem.

Crin era inca virgin, iar cea mai buna prietena a lui mi-a adus-o intr-o zi la terasa in Herastrau sa o cunosc. Ii spusese dinainte ca vrea sa ii prezinte pe cineva de care e posibil sa ii placa.

Andra era o tipa cu doar 5 cm mai scunda decat mine, uscativa dar nu la modul scarbos, avea carne pe ea dar totusi era slaba.
Par lins pana la umeri, buzele subtiri, ochii rotunzi caprui, blanzi si mereu atenti la ce se intampla in jur, nu jucausi insa, mai degraba introspectivi.
Andra era o fire linistita, era un contrast oarecum, pentru ca ma asteptam sa fie tacuta si rezervata, insa nu era asa.

Desi nu reprezenta taman modelul fizic pe care il agream, reusise a ma face sa o plac prin felul ei de a fi si cantitatea neuronala pe care o folosea in capacitati suficiente astfel incat sa fie peste medie.

Frecventam foarte des un club anume (era deschis si ziua), care astazi nu mai exista, un loc unde se asculta si alt gen de muzici afara de comercialismele vremurilor..
Mergeam acolo toti 4, Eu si Andra, Crin si prietena lui. Pierdeam uneori si cate 4 ore in acel loc.
Dupa o saptamana savuram deja buzele Andrei si o simteam cum imi tremura in brate cand faceam asta, ne alergam frenetic mainile unul pe trupul celuilalt si in mod nedeclarat turbam sa ajungem doar noi doi intr-un loc mai intim..

O zi de vara ca toate celelalte, aceiasi 4 prieteni, acelasi club 'mai altfel'. Eu si Andra ne sarutam de parca era sfarsitul lumii, ne-am fi tras-o acolo, in vazul tuturor.
"vreau sa ti-o sug" imi sopteste fix cand isi infipse mana in jeansii mei umflati, gata sa explodeze.
Dupa vreo juma' de ora si doar juma' de bere golita din pricina 'ocupatiilor', Crin, mai conservator din fire, ne spune "ba mergeti si va futeti undeva, dar nu aici langa mine, ma faceti de ras!"

Andra se uita la mine si incepe sa rada..
Plec la toaleta. Toaleta era la capatul unui semi hol care se temrina langa bar.
Deschid usa sa ies, dau nas in nas cu Andra care ma imbranceste inauntru in timp ce imi pune mana la gura. Inchide usa dupa ea, trage siguranta si in timp ce ma saruta simt cum cad pantalonii dupa mine.. eram fulgerat de toata adrenalina aceea, nici nu simtisem cand imi desfacuse nasturii si deja boxerii imi erau la genunchi iar.. fuck.. jumatate din penis imi disparuse... ah.. damn it.. e safe.. e la ea in gura si nu am avut vreme nici macar sa ii spun..'stai' sau ceva de genul asta.



Andra trage cu pofta din mine si ma fixeaza cu privirea intr-un mare hal. Nu ne cunosteam deloc din punctul acesta de vedere, nu stiam ce ii place si ce ii displace, asadar eram rezervat in a o atinge cumva, sa nu comit vreo prostie care sa o ofenseze.
Imi apuca mana si mi-o infige in ciuful ei, insa tot ezitam sa fac ceva..
O scoate din gura si imi spune "misca-ma tu..!" - moment in care am simtit ca imi plesneste ..capul din pricina preisunii sangvine.

Am inceput sa ii dictez ritmul, dar eram destul de timid, nu mai facusem asta pana atunci.. da, aveam 19 ani si ea era doar a 3-a tipaie din viata mea vorbind din punct de vedere sexual.

Am ineput sa capat curaj, si devenisem mai ferm in miscari, inchidea ochii precum o pisica pe care o mangai sub gat si moare de placere, eu simteam ca mai am putin si termin..
I-am tras capul inapoi, si i-am spus cu o fata impetrita ca termin..
Voiam sa stie clar ca urmeaza sa ejaculez si nu aveam de gand sa ii temrin in gura fara sa stiu ca stie ce urmeaza, gen.. sa aleaga doar ea ce vrea sa faca.

Mi-a apucat-o cu o mana in timp ce ma strangea de fund cu cealalta, a inceput sa mi-o suga cu abnegatie; mai abitir ca pana atunci. Nu mai mult de 5 secunde, caci deja imi aruncam sperma in gatul ei precum un pompier furios cu cisterna plina, turbat sa isi foloseasca furtunul din dotare.

Mi-am muscat mana ca sa nu urlu iar ea nu s-a oprit pana nu a tras tot din mine, pana la ultima picatura.. am crezut ca ma prebusesc in clipa 2, nu ma mai tineau picioarele, totul fusese mult prea mult pentru mine in acel moment..

M-a imbracat, in timp ce eu ramasesem nimiscat, ne-am sarutat lung si cu pofta.. dupa care am deschis usa sa iesim.
La usa coada, inima o luase razna iar cand am vazut toti oamenii aceia holbandu-se la noi, clar o ajutasem sa se pudreze pe nas - se gandeau acum cu totii.

Am iesit razand si ne-am asezat la masa, un firicel subtire de sange mi se scurgea pe mana, dar nu simteam inca nimic..

21 comments:

  1. Mda, ti-am zis sa nu mai scrii la ore din astea, imi faci pofta.......

    ReplyDelete
  2. Interesant, chiar foarte interesante amintiri :)

    ReplyDelete
  3. Ale tineretii valuri...

    ReplyDelete
  4. Cu andra urmeaza o adevarata saga.. si faze nasoale si faze faine..

    ReplyDelete
  5. Uuuh...Nebunatica Andra! :)
    La cat de tare zbiara niste hormoni in mine...si se cer a fi eliberati....eu voi evita o vreme sa te citesc! :)) Nu de alta dar cica trebuie sa fiu cuminte!Si posturile tale ma indeamna la chestii neortodoxe! :)

    ReplyDelete
  6. ha ha ha, as fi dat un reply acum dar nu vreau sa joc rolul sarpelui :D.
    Cat despre Andra, va urma..

    ReplyDelete
  7. :)) mai bine nu mai da reply!Te rog! :D
    Cat despre Andra...astept! :)

    ReplyDelete
  8. si eu astept urmatoarele peripetii cu andra :)) se anunta un best-seller :)))

    ReplyDelete
  9. doar mi-a placut titlul. de ce?

    ReplyDelete
  10. Andra, stie? Mai sunteti impreuna?

    ReplyDelete
  11. andra este un nume fictiv.
    Sa stie ce? :)

    ReplyDelete
  12. plus de asta, nu am fost niciodata impreuna.

    ReplyDelete
  13. mai baiatule . . . nu ai mila deloc de noi ca ne faci pofta de . . sex , nu de altceva :P

    ReplyDelete
  14. :P sa-mi fie cu iertare, dar daca renunt la detalii nu mai are farmec :D.

    Dar voi stiti mereu de ce reveniti sa cititi :P, asadar, fiti in garda mereu ca e posibil ca la final de posting fie radeti grav de un FAILURE , fie va treziti cu niste chiloti mai umezi..

    ReplyDelete
  15. Iar esti pervers si mai mult de un porno n-am. :(

    ReplyDelete
  16. sper. imi place. acum am venit , iar am fost plecata si primul lucru am intrat pe blog :))
    se pare am facut bine ce am facut ca asa ma delectez si eu cu posturile tale delicioase.

    ReplyDelete
  17. Esti criminal, imi place cum le asterni, e frumos, e interesant si se vede ca sunt amintiri frumoase.
    Fiecare are un mod de a scrie iar tu esti pe gustul meu. Keep it up :D

    ReplyDelete