Friday, September 16, 2011

curand, dar cand?

ma gandeam sa va scriu inca una, dar nu am starea aceea. Am totusi chef sa scriu, am sa va dezamagesc asadar, nu va livrez puli in pizda in postul asta si nici scuipat in gat cu palme peste bot, nici sperma intinsa pe trupul ei incins, nici gafaieli nici sunete aiurea scoase din pizda atunci cand sta capra si intra aer in ea..

nu..

acum as dori sa impusc becul fix in cap, sa ramana insirate pe parchetul inchis la culoare doar niste lumanari voluminoase care sa arunce flacarile pe pereti precum condeiul lui Grigore Ureche arunca niste cuvinte pe un pergament virgin ce avea sa ne aduca si pe noi, romanii in randul lumii civilizate..

asternutul sa fie negru, sa imbratiseze formele patului precum o sutana de calugarita ce imbratiseaza trupul gol al unei nimfe care ingenuncheaza in mijlocul altarului, asteptand sa fie regasita acolo intru pacat..

umbra sa te dea de gol cand te apropii; umbrele sunt atat de curate in detalii, iti observ port jartierul inainte sa imi imaginez macar daca mi-as fi dorit sa te vad cu port jartier in clipa asta sau nu. Iti simt deja parfumul care imi mangaie usor gatul iar apoi imi cuprinde ceafa cu o gheara vinetie, puternica.. dar inca respir.
mi te asterni in fata ochilor in lenjerie intima si atat, imi studiezi privirea, si iti adulmec feromonii care expectoreaza pretutindeni in jurul tau..




sanii iti zabovesc gratios in sutien precum niste flori aranjate cu grija la un balcon al pierzaniei unde cu totii doresc sa escaladeze, pentru a se bucura de toata splendoarea lor.
dantela sutienului ti se opreste o idee mai sus de sfarcuri, iar bridele zac pe umerii scaldati intr-un bronz de vara si in apa sarata ce te savura cand te balaceai gingasa cu o dezinvoltura molipsitoare.

nu folosim buzele pentru a comunica, nu, nu ne sarutam, nu..

porii ne sunt deschisi precum portile iadului avide sa inghita exodul de pacatosi debusolati veniti intr-o vizita .. permanenta.
Umbrele noastre se impreuneaza pe pereti desi inca nu ne atingem fizic, admiram jocul dragostei lor, iar gandurile noastre controleaza dansul lor..
..in scurt timp umbrele ajung la orgasm iar noi.. noi cadem lati si respiram sacadat, in convulsii ce prelungesc agonia unei partide sfarsite subit.

12 comments:

  1. This is the soft version of you? Clar o postare mai lenta. Tura asta nu m-au mai durut ochii cand am terminat de citit articolul. Nice.

    ReplyDelete
  2. Si uite cam asta e diferenta dintre a face sex si a face dragoste. ;)

    ReplyDelete
  3. sunt in cea mai mare parte de acord cu letsftheworld.

    ReplyDelete
  4. Dragostea are ceva mai special, exact așa cum ai descris-o tu aici. Interesantă imagine mi-a creat postul tău :)

    ReplyDelete
  5. Multam ca mi-ai readus aminte de cantec..

    ReplyDelete
  6. oarecum ma bucur ca ai descris si sentimentele.. nu doar partea animalica

    ReplyDelete
  7. animalul din mine are un suflet, chiar daca de multe ori incerc sa il tin ferecat, uneori trebuie sa ii mia dau drumul sa se joace..

    ReplyDelete
  8. M-ai pacalit un pic ca apoi sa fiu si mai tulburata ca oricand! Esti mester seducator, Domnule! Stii cum se face ce faci!

    ReplyDelete
  9. Tu chiar ai talent la scris daca ai starea necesara pentru romantism...bravo. Ma n'clin.

    ReplyDelete
  10. :) multam Victoria. Dupa ce am citit comentul tau, am recitit si ce am scris in momentele celea..

    .. i miss this...

    ReplyDelete
  11. Da! Asta e! Si tu stii ce...:)

    ReplyDelete
  12. Asta e! Si tu stii ce....:)

    ReplyDelete