Saturday, September 3, 2011

aseara..

Seara precedenta nu aveam chef de absolut nimic, nu planificasem nici o iesire in oras desi era vineri seara.
In jur de 9 ma suna un amic si ma scoate din casa. Ne oprim intr-un club unde stiam ca muzica e variata si de fiecare data ok.
Foamea vine mancand, dupa cum se spune, si berile curgeau pe gat in timp ce nu ma opeam din dansat decat pentru hidratare, in mod normal daca as fi baut atata stand la masa as fi fos tin ambulanta in coma alcoolica.
Nu merg in club sa agat, merg sa have fun, nu am target niciodata sau eventual sa planific treburi.. nici de data asta nu a fost diferit, aveam de gand sa ma simt bine cu orice fomeie care ar fi stiut sa danseze si doar atat, apoi acasa.. somn.

La un moment dat pretinul meu a plecat, nu era in ziua lui cea mai buna, eu am ramas, abia imi pornisem motoarele, m-am cuplat la o masa cu niste colegi din companie si.. dancing all along.
Am luat la rand mai multe partenere, unele mai indraznete, altele putin surprinse, iar la un moment dat, in timp ce dansam cu o tipa, gravida (cam in luna 5-a banuiesc dupa cum arata burta).. indrazneata sa spunem, imi apare in fata ochilor o fata cunoscuta.

Era o ea, cu o amica. Pe ea o cheama Iva, lucram in aceeiasi companie, dar nu suntem colegi, este in alt departament. Iva este o femeie interesanta, la 28 de ani are o fire destul de dubioasa, introvertita vis a vis de oricine nu ii este prieten, o ciudata pentru colegii de munca, dorita de barbatii din jurul ei in special din pricina fundului ei bombat, scos in evidenta si de alura pe care o adopta cand merge, spatele drept, fundul inapoi.. iti vine sa o futi fix in clipa in care ai vazut-o prima data, acolo, pe loc.

Am reusit sa ma bag pe sub pielea Ivei si a durat cam o luna pana cand am ajuns intre picioarele ei, imi doream curul acela ca un trofeu de nelipsit, era doar un alt cur minunat pe care voiam sa il fut, era pur si simplu pacat sa nu incerc.
Ivei ii place sa faca sex, traieste intens clipele acelea, este mereu horny asadar niciodata cand imi vine sa o fut nu spune nu, sau oricand ma apuca sa i-o infig, nu este un moment nepotrivit. Friends with benefits anytime, anywhere, anyhow..

Revenind in club si la tipa gravida care se incolacea pe mine lasciv si taman imi sugea un deget, in timp ce coapsele ei se frecau de mine intr-un mare hal. Iva aparuse langa mine fix in acel moment. Cu ceva ore inainte vorbisem cu ea si ii spusesem ca nu am chef sa ies, ca voi sta in casa.

Mi-am dat seama imediat ca nu bun ce se intampla, acum se va gandi ca am mintit-o ca sa ies afara singur si sa imi fac de cap eventual sa gasesc un cur nou, dar nu era asa, cand vorbisem cu ea, chiar nu aveam de gand sa ies din casa.
M-a vazut acolo incolacit cu aia si s-a innegrit la fata, am descolacit-o pe respectiva de pe mine si m-am dus la ea, am luat-o de mana si i-am strigat in forma e salut - Heeeeei!
Si-a smuls mana si a plecat nervoasa, nu m-am dus dupa ea, am continuat sa dansez. Ne-am reintalnit accidental la bar, si cu o fata schimonosita de nervi mi-a spus ca nu vrea sa ma mai vada in viata ei.

Mai tarziu, dupca o ora, stateam la masa cu ceilalti colegi si o vad ca vine catre mine. Tot acest timp ramasese in club si dansa cu amica ei si alti tipi, credea eventual ca ma poate face gelos ori ca ma voi duce dupa ea sa ii explic - nu am avut nici cel mai mic gand in acest sens.

A venit la mine cu mainile intinse, in sensul de hai sa dansam.. eram destul de obosit pentru ca deja era 4 si dansasem toata noaptea, dar m-am ridicat energic si am inceput sa dansam ca doi draci.
Dupa aproape o ora ieseam amandoi din club, epuizati. Ma gandeam ca la cat sunt de obosit nu prea am chef sa o iau la mine, nu de alta dar nu as da randament la sex mai mult ca sigur.

Am sfarsit la mine pana la urma si dupa un dus dumnezeiesc ne-am aruncat in pat in ideea ca o sa dormim,pana in momentul in care si-a infipt fundul intre coapsele mele; atat a fost nevoie, boxerii mei se luptau sa tina pula in stavila precum barajul de la Vidraru milioanele de metri cubi de apa.
Are un cur demential..

Ne-am tras-o cu ultimele resurse de energie pe care le mai aveam amandoi, dar la fel de intens ca de fiecare data.
Ne-am trezit odihniti si cu mult chef de sex, se gudura pe langa mine ca o pisica in calduri care atunci cand ii pui mana pe spate, ridica gratios coada - Fute-ma!M-am infipt cu gura in pizda ei care fierbea deja de dorul buzelor mele, are un clitoris care iese dintre labii ca un pisc semet ce asteapta sa fie cucerit in cel mai iscusit mod cu putinta. Parca te provoaca si in acelasi timp iti sfideaza capacitatile de a-l 'dovedi', te incita sa dai ce ai mai bun din tine..

Desi se afla in Romania de ani buni deja, urla in ruseste cand nu se mai poate controla, nu inteleg de multe ori ce geme, - O boje! reusesc doar sa disting, insemana .. "o Doamne", si , am uitat sa va precizez ca e rusoaica, un detaliu.

Pana sa o conduc la autobuz ne-am tras-o cateva ore ca niste castori besmetici cu urechile aplaudand de placere, iar la sfarsit mi-a pus sa ii promit ca intr-o zi o sa ne futem cumva in incinta companiei undeva, gand la gand cu bucurie i-am replicat apoi si cred ca va fi interesant, mai ales ca daca ne prind.. e posibil sa ne dea afara.

20 comments:

  1. hai sa-ti zic o gluma luata de pe facebook:

    "Draga barbatule,
    Eu aud de mai multe ori "Ohh Dumnezeule,este urias" decat auzi tu"
    Cu sinceritate,
    paianjenul!"

    :d

    ReplyDelete
  2. eu nu am scris nimic de 'urias'
    oamenii se manifesta in diferite moduri cand se pierd in mijlocul placerii.. la fel cum unele tipa si striga, altele tac malc de te intrebi daca nu cumva esti inexistent in peisaj.

    ReplyDelete
  3. eu nu am am zis gluma referitor la articol:))

    am scris gluma pt ca am vazut-o adineauri pe facebook si mi-sa parut interesanta..i-am zis o gluma de pe facebook si lui "Si totusi nu prea tarfa"...anyway..probabil fetele savureaza mai bine gluma:))

    ReplyDelete
  4. articolul mi-sa parut interesant mai ales cu graviduta aia..sincer ..ma gandesc daca nu cumva o fi nebuna:)) de era in club ...

    ReplyDelete
  5. am vorbit nitel cu ea si, punandu-mi mana grijuliu pe burta ei la un moment dat, am intrebat-o daca e sigura ca ce face e bine pentru bebe.. nah.. nush ce sa zic, mai mult nu putema sa fac, sa ii dau vreo 2 si sa o trimit aasa nu aveam cum..

    ReplyDelete
  6. Cand am citit 'am uitat sa precizez' am crezut ca iar zici ca e vreo ruda ceva...:))
    La fel si barbatii...Unii gem,unii vorbesc...unii..parca nici nu sunt pe acolo!Atat de concentrati sunt sa faca impresie buna incat uita sa traiasca momentul!Ca si femeile de altfel! :D

    ReplyDelete
  7. Frate, am ras la fiecare articol :)) povestile tale despre sex made my day..sau night :D

    ReplyDelete
  8. multzam domnule, da-l mai departe, este modul in care ma poti ajuta sa mai continui postarile :)

    ReplyDelete
  9. Auzi, dacă vrei să ne faci în ciudă, menționează de la început, ca să alegem dacă citim mai departe sau nu :-P

    ReplyDelete
  10. haha ha ha, ooof ce figura esti.
    lasa ca vor fi si postinguri in car eo dau in bara, ca viata nu e numai roz :D .. stii tu, roz precum.. fanta. ;)

    ReplyDelete
  11. Ai un stil aparte de`a scrie :))) ma amuza . La voi treaba cu friends with benefits chiar se potriveste.

    ReplyDelete
  12. hei. m-am intors de la mare in dimineata asta , putin obosita si ma gandeam daca sa postez sau nu micile intamplari petrecute in zilele astea 2 . vad ca nu stai degeaba.
    spor la munca !
    :*

    ReplyDelete
  13. CAND DEGETELE FAC TOATA TREABA !
    Umezeste-ti degetul mare si aratatorul. (Saliva ta e numai buna, insa a ei e si mai si.) Incepe cu masarea intrarii in vagin, fara a neglija din carnita aceea roz si dulce.. Ai grija doar sa o mangai, fara a o apasa sau impunge. Concentreazate exclusiv asupra placerii ei. Nu te uita la ceas. Fa asta pana cand esti sigur ca ai obtinut o reactie de raspuns. Daca esti pe calea cea buna, ea va incepe sa se miste ritmic si tu poti sa-ti extinzi teritoriul de manevra. INCA NU TE VEI OCUPA DE CLITORIS. Ai rabdare! Poti vara varful degetelor in vagin, miscandu-le usor dintr-o parte in alta. Daca functioneaza, zaboveste un pic si aici. Avanseaza putin cate putin. Cauta-i punctul "G". Daca l-ai gasit si ea reactioneaza pe masura, incepi sa ii masezi acum clitorisul cu cealalta mana sau, mai bine cu limba si buzele. In timpul asta, poti sa-i mangai si fundul cu mana ramasa libera. Incarca sa te abtii si sa nu sari inca pe ea. Cinci-zece minute de dezmierdari vor face minuni. Chiar daca ea iti cere s-o penetrezi, amana lenevos momentul contactului. Tensiunea va creste si orgasmul va fi mult mai puternic...Aaa! Nu uita: taie-ti unghiile inainte!

    Faci dragoste sau amor; nu te futi !
    Foloseste denumirea de vulva si vagin si nu pizda
    Nu ii da la muie; faci sex oral, sau faci "frumos"

    Am dorit sa ajut cu sfaturi pe baieti dar si pe fete sa stie ce pot primi!!!

    Daca vrei sterge comentariul meu; sau ma inviti sa mai vin cu sfaturi utile.
    Nu inchide blogul. Vorbeste frumos fetelor!!!
    O seara frumoasa la toti...((Batranul BLUE FOX))

    ReplyDelete
  14. salve

    am sa vorbesc fix asa cum imi doresc sa vorbesc, falsele puditati nu au ce cauta pe blogul MEU.

    In viata reala exista SEX si DRAGOSTE.
    Cand faci sex, faci sex, iar cuvintele murdare sunt permise in limita acceptabilitatii de catre cei doi parteneri, daca ea imi spune FUTE-MA eu sa ii spun draga mea ce vulva dementiala ai? nu.. ii spui pizda.. pentru ca registrul a fost deja stabilit, iar pe ea o excita asta.

    cand faci dragoste lucrurile se schimba, nu te grabesti nicaieri, o faci sa turbeze de dorinta, o amagesti uneori, pana simti ca explodeaza..

    nu scriu carti de facut sex aici si nici nu dau sfaturi nimanui, nu ma intereseaza sa dau sfaturi, scriu THE REAL THING that happened..

    m o varsta la care am incercat 90% din orice se poate experimenta, dar astea vor aparea pe parcurs.. veti gasi de toate.. de la penis mort la intrare, pana la sex cu actrite porno (nu platite), dragoste cu trairi vicine cu transcedentalul.. din acest motiv m-am apucat sa scriu.. am ce.

    oricine poate comenta orice, nu am sa sterg comenturi chiar daca le consider aiurea sau fara rost ori in locul nepotrivit- din acest motiv nu am pus aprobare pt coments.

    ReplyDelete
  15. @suflet...
    aha ha, acum ma intreb daca ai exclamat asta vis a vis de topic sau vis a vis de commenturi
    daca e de bine, sau deca este de rau.. astept o erata din partea ta :D hi hi

    ReplyDelete
  16. Dovada ca sexul se poate si povesti bine,nu doar face.

    ReplyDelete
  17. pff, m'am udat:))

    app.
    de acord cu blue.

    ReplyDelete