Monday, September 19, 2011

doi straini si o camera de hotel

Ajunsesem in Constanta pentru un spectacol. Toate bune si frumoase, dupa ce s-a terminat treaba ne-am asezat la masa, drinkin', heavin' fun.. eu si baietii. Evident, toata lumea era cu fazerele pornite gata sa nimereasca vreo zana pentru seara respectiva.
Eu si inca unul dintre ai mei pusesem ochii pe o dracoaica de fata de la masa alaturata, cam 1,65, bine facuta, dar nu grasa, genul de tipa unde ai de ce apuca, foarte sexy. Soldurile-i sunt late, are o fusta de jeansi scurta la o palma deasupra genunchilor, iar picioarele se incolacesc unul peste celalalt provocator in timp ce bluza decoltata distruge orice concurenta, niste sani imensi zac in sutienul care sta sa plesneasca.

Chipul ii este dominat de niste ochi migdalati acompaniati de buze carnoase, teribile, niste buze care arunca orice barbat in lumea celor mai nemernice fantezii.
Parul prins in coada, iar cub coada este tunsa.. 1mm. Pankista rau gagica, desi varsta i-o estimez pe la maxim 19 ani miscarile ii sunt foarte bine definite, limbajul trupului denota o adolescenta foarte sigura pe ea "Nimic nu se intampla fara sa vreau eu!"

O studiez, persifleaza orice incercare a masculilor din preajma. Ne intersectam privirile de cateva ori, o privesc pe sub ochi precum leul isi priveste prada cand isi compune planul de atac.
Am o vedere periferica foarte bine dezvoltata, ii ofer multe clipe in care sa ma poata privi, ma uit in total alta directie si ma prefac a fi prins in discutiile cu baietii, o ignor, pentru ca apoi sa-mi intorc numai cateva grade capul pentru a-i evidentia ca o fixez ferm si cu incredere, nu ma uit doar cu coada ochiului (cacofonie acceptata de lb. romana).

Colegul meu incearca o abordare catre ea, sarmanul de el, atat de lame si libidinos. L-a calcat in picioare din start in cateva propozitii scurte care ii inchideau tipului toate intrebarile.
Imi pun mana la cap sprijinita in cot pe masa uitandu-ma in directia opusa, ma face de ras trancalaul.

La un moment dat se iveste ocazia unui comentariu vis a vis de ce se intampla in jur cu niste unii, aruncam amndoi replici in aceeiasi directie si ne schimbam fugitiv 2, 3 pareri despre actul artistic de mai devreme.
Ajung la masa lor (era cu inca o prietena) si incepem sa dezbatem varii subiecte, legate sau nu de muzica.

-Apropos, Ania! si-mi intine gratios degetele-i pline de inele
Minutele trec, atmosfera este destinsa, radem, ironizam, dezbatem, ne contram..

Amicul meu inghite in sec, dar nu e vina mea ca el e trancalau.. ii fac semn cu ochiul, prieteneste ca sa nu creada ca il privesc de sus pentru ca el nu a reusit decat 2 propozitii.

Noi eram cazati la un hotel, 5 oameni in 2 camere, unul ditnre noi urma sa doarma la o ruda, ramaneam deci 4.

Iesim din club si raman cu ele doua; o intreb politicos pe amica ei daca ma va ierta in cazul in care am sa ii propun Aniei sa petrecem ceva timp impreuna mai departe, doar eu cu ea - evident.. eram un sarpe, nu avea cum spune nu.
Nu imi propusesem nimic vis a vis de Ania de genul 'mama o iau, o fut, ii fac, ii dreg..', voiam doar sa o tin de vorba pentru ca aveam cu cine iar, nu in ultima instanta, as dori neaparat sa o sarut. Nu conta restul, dar voiam sa o sarut, imi pierdeam mintile cu buzele acelea.

Plecam cu totii in aceeiasi masina catre hotel, o tin pe Ania in brate pentru ca nu sunt decat 5 locuri in toata masina.. o cuprind de mijloc si nimic mai mult, insa formele trupului ei nu te pot lasa indiferent sub nici o forma, simt cum penisul incepe sa capete volum. La un moment dat isi schimba pozitia si se aseaza cu unul dintre picioare fix pe erectia care-mi agonisea pe picior sub jeansi. Incep sa imi contract muschii pelvieni, imi arunca o privire in timp ce continua sa dezbata subiectul comun cu ceilalti.

Ajungem la hotel si colegii imi cedeaza camera, ramanand ei 3 iar eu cu Ania singuri. Realizez ca nu am prezervative si..hmm.. just in case. Fug la ei in camera si ii rog sa ma ajute cu problema asta, i-am trimis in toiul noptii sa imi caute.. protectie. :D
Intre timp sticla de vin rosu demi sec se apropia cu inversunare de final iar Ania turuia in continuu despre valori, filosofii, un avant pe care il aveam si eu la varsta respectiva vis a vis ceea ce reprezantau viata si oamenii din jur, perceptii, conceptii.. imi placea de ea, uzina de neuroni functiona in parametrii in ciuda blondului molipsitor al parului ei. Aflu ca are 17 ani.. raman surprins si tind sa nu o cred, nu apuc sa ma intreb de doua ori, ma pomenesc in fata ochilor cu buletinul ei:
-Stiam ca nu ma crezi, asa ca uita-te!

Fuck.. asta nu era in program.. shit..

Stateam turceste amandoi pe pat, imi venea sa ma infig in buzele ei sa i le desfiintez, la un moemnt toate cuvintele ei se loveau de peretii timpanelor mele creand ecou, nu mi se citea asta pe chip, disimulez al dracului de bine.. si vorbea, isi urca ochii in tavan din cand in cand dorind sa accentueze o stare in timp ce cu mainile gesticula energic. O napadeau emotiile, nu reusea sa ascunda nimic din trairile ce o mistuiau pe dinauntru, in fond, era intr-o camera de hotel cu un tip ce maine va disparea din cotidianul ei.

Vorbea, eu deja taceam ce vreo doua minute cel putin, ma ridic in picioare, vorbeste in timp ce ma urmareste cu privirea, o iau da maini si ii intelege ca vreau sa se ridice, tot turuie, o fixez, dar cu o privire care sa o faca a se simti confortabil, si tot vorbeste, e in picioare, vorbeste , o iau de mijloc si pun stavila buzelor care inca svacnesc a vorbi.. are niste buze dementiale, asa cum mi-am imaginat.
O furtuna sunt buzele noastre toate, un clocot este sangele in vine, isi infige mana-i tremuranda in parul meu si ii o simt cum incearca sa isi stapaneasca tremuratul; o slabesc din prinsoare si ma departez de ea cu buzele intredeschise dupa sarut si cu ochii tinta mi-o fixez, nu se poate misca, rujul a disparut vizibil, este frumoasa dracoaica..

Lemnul usii de la intrare incepe sa rezoneze din pricina a doua batai timide; trebe sa fie cu 'protectia'. Deschid si ies din camera, la usa tipul care incercase iniantea mea sa o abordeze pe Ania:
-Coaie, bag pula, am mers pana la capatul lumii sa gasesc saraciile astea de prezervative
-Ba esti nebun, aroma de ciocolata!?!?! - eram verde de spume
-Sa mor daca am gasit altceva!
-Bine, plm, asta e, multumesc mult oricum!

Desfac ambalajul de carton si indes in buzunare numai prezervativele propriu zise, intru..

Lumina camerei era stinsa, camera era iluminata slab, o veioza chioara bagata dupa o perdea isi arunca lucsii cu toata forta-i insignifianta catre trupul ei accentuat acum numai de lenjeria intima, neagra.. ciorapii 3 sferturi eliberau pielea dezgolita pret de numai o palma pana la tivul dantelat al boxerilor din material semi transparent.. ma rezem cu mainile in buzunar de perete si capul imi atarna intr-o parte, adulmencadu-i formele ce continuau sa te ispireasca pana cand in cale iti statea acum sutienul cu niste cupe ce abia faceau fata bustului imens.. avea din nou ruj pe buze.

Ma apropii de ea, si imi fixez buricele degetelor pe gamba ei, imi petrec mana peste formele ei in timp ce ma deplasez pe langa pat.. pe interiorul pulpelor, o ating apoi in zona labiilor cu dosul palmei, abia sa o ating, cat sa tresara, fugitiv penturu ca deja podul palmei ii alinta obrajii iar ochii ei verzi pierd claritatea imaginii cand o cuprind ferm de mijloc si o sarut..

Ma apuca de par si ma trage peste ea, evit sa o incalec si ajung pe partea cealalta a trupului ei care printr-o insurubare dibace imi ajunge deasupra..
-Hmmm! admirativ catre ea
Imi comunica din sprancene 'pentru ca pot!'
Isi ascunde palmele sub ticoul meu pe care ma forteaza sa il scot cand incepe sa mi-l ridice in gat.. arunc tricoul peste cap dar am grija sa o apuc iar de mijloc si apoi sa ii manipulez pozitia astfel incat sa-i ajung desupra..
-Ania iti chem un taxi si te duci acasa!
-DE CEEE!? chipul i se frefacu in gri
-Ania, ai 17 ani..
-Asa.. siii...!? Ti-e frica sa nu ma duc maine la politie sau.. !?
-Nu Ania, dar...
-Dar ce?
-Ania mi te doresc ca un nebun, dar vreau sa decizi tu nu alcoolul de pana acum!
-Nu fi aiurea, am baut pentru ca am vrut eu, nu m-ai obligat, plus de asta avem niste emotii de nu mia puteam, trebuia neaparat sa beau
-Ania.. daca nu pleci acum..jur ca ti-o trag!
-Nasol.. - si mi se infige cu limba pana in gat, mai ca ma innec, ma rostogoleste si din nou este deasupra mea, o strang de mijloc si incepe sa ma sarute pe gat, pe piept, imi numara cu buzele muschii abdominali si se infige cu dintii in nasturele jeansilor, pana sa ma dezmeticesc exact ce urmeaza avem pantalonii in vine, ma infig repede in parul ei si o rostogolesc iar, pana la marginea patului, aproape sa cadem, cobor o mana din pat pana pe podea sa nu ajungem jos, cu cealalta ii tin parul strans in prinsoare si capul il trag pe spate in timp ce ii savurez pielea de pe gat si parfumul amarui imi invadeza papilele gustative..

Cobor pe sanii care si-i cuprinde acum cu ambele maini si imi afunda capul intre ei, respira adanc iar cand expira isi desface printr-o atingere clema sutienului care se afla in fata, sanii arunca cele doua cupe cat colo, eliberati din spatele unui dig ce tinea cu forta dorinta lor de a fi liberi..
Ma invarte ea pe mine acum si imi sta deasupra, imi tintuieste mainile si imi infige unul dintre sani in gura, il savurez precum un lunatic scapat intr-o lume pe care abia atunci o cunoaste si de care se bucura cu fiecare pas ce-l pironeste in noul taram..

Nu stiu ce mancase cand era mica, dar jur ca era neverosimil ce hal de sani avea la varsta ei, mereu am fost de parere ca generatia Mc Donald's este un real pericol pentru libertatea barbatilor..

Isi plimba sanii pe mine si ma saruta de parca doar cateva clipe mai devreme Sburatorul ii aterizase pe fereastra si dorea sa fie sigura ca nu pierde nimic pana el dispare.
Camera se invarte, sau.. noi ne invartim din nou? nu stiu, momentan m-am trezit cu capul intre coapsele ei si boxerii semi transparenti sunt uzi, pulpele ii sunt ude pe interior si nu e tanspiratie, o sarut, o devorez, ii trag lenjeria de pe labii si incep sa o sarut incet, isi arcuieste spatele si gafaie zgomotos.. prea putin timp m-am bucurat de partea uscata si fina a labiilor, avea sa imi faca o concurenta serioasa in materie de .. ejaculat.
Da.. curgea din ea si turbam de placere sa o simt, un gust semi dulceag imi mangaia gatul pe masura ce o inghiteam la intervale regulate ca sa nu ma innec..

Imi aruncam ochii din cand in cand catre ea, sanii imi barau privirea ei, ador sa vad sanii dintre picioare, cand fac acele semi cute pe trupul ei si sfarcurile sunt tinta; ii cuprind unul dintre ei cu mana intre timp ce cu degetele celeilalte maini ii departez labiile ca sa ma pot juca in voie cu un clitoris umflat de sange si ultra sensibil..
Tipa strident si apoi sare in fund tremurand, impingandu-mi capul dintre picioarele ei.. incerca sa isi revina, si imi cauta cu mainile pelvisul, ma apuca de penis cu mana prin boxeri, se repede sa mi-i  dea jos, pozitia ciudata in care eram ii dadea nitel de furca si profit de asta pentru a scoate un cauciuc din jeansii aflati pe noptiera.. o apuc de mijloc si o intorc iar, rup du dintii ambalajul si mirosul de ciocilata imi maltrateaza narile, yak.. il infig pe capul care simteam ca imi bubuie aproape, ma napustesc tandru peste ea si o mangai in timp ce o sarut, pielea frige si ma asteapta sa intru.. imi sprijin capul penisului in labiile ei, intru inceeeeet pana simt ca am capul inauntru iar apoi ma opresc.. era pierduta undeva intre lumi, ii iau incet o mana si i-o pun pe fudul meu, ii dau de inteles astfel ca am sa intru numai dupa cum va dori ea si cat va dori ea..

E stramta, vaginul ei ma strange puternic pe masura ce ma infige in ea incet, scanceste, geme, intru..

Am intrat tot, o simt ca o menghina, tremura toata si o mangai in timp ce o sarut pe obraji, pe buze, apoi pe gat, ca in final sa ajung pe lobul urechii, incepe sa gafaie zgomotos si sa miste in mine, o las sa isi miste bazinul cum doreste si doar am grija sa ii cuprind cat mai multa piele pe suprafata corpului meu..
Se misca din ce in ce mai alert pe masura ce vaginul incepe sa i se dilate. Isi ridica picioarele pe umerii mei si ma indeamna "nu te opri!", are capul dat pe spate iar tot cearsaful este strans sub ea din pricina convulsiilor..

Ii cuprind sanii cu mainile si ii masez usor, am preluat initiativa complet si ma desfasor in ea cum ma pricep mai bine astfel incat sa reusesc din pozitia aia sa ii 'maltratez' vaginul in toate felurile posibile, tipa. tipa tare si ma strange acum de parca urmeaza sa isi dea duhul, mai am putin si temrin si eu, ma excita teribil nebunia ei, este superba, isi traieste atat de intens fiecare secunda incat as turba sa nu reusesc sa aibe si al doilea orgasm..

Intr-o clipita isi ridica apoi capul din perna precum o lunatica, fara discernamant, mi se agata de gat, incepe sa isi miste bazinul furibund, simt cum prezervativul se incinge aproape ca imi ia penisul foc, isi atinge sanii de mine si tipa lung, glasul fiindu-i alterat din pricina miscarilor.. ma saruta, ma musca de buze, gafaie zgomotos, ma excita, simt ca explodez
-termiiiin! ii spun
-daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!-urla...
un racnet prelingit imi iese printre dinti in timp ce apa mi se scurge pe sira spinarii pana intre degetele ei care au ramas inclestate in soldurile mele..

ramane infipta si ne savuram zvacnirile ulul altuia.. tremuram amandoi si ne sarutam, locul de unde si-a scos ghearele ma ustura din pricina transpiratiei, dar conteaza fix zero..

-pot sa mor acum, sunt fericita! - isi da drumul pe spate iar eu ma arunc langa ea, imi ia mana si imi saruta dosul palmei, se uita la mine si zambeste.

a doua zi dimineata ne-am impartasit regretul vis a vis de cele numai 3 prezervative din pachet si ne-am promis ca va urma.

.. dispare in roua diminetii intr-un taxi galben.

29 comments:

  1. Scris hmm ceva mai diferit fata de celelalte. Si nu nu mi se pare. Si da povestea din spatele actului in sine imi place.

    ReplyDelete
  2. is all about the story, and u know it.

    Si da, este scris diferit, pentru ca nu am o singura instanta de a ace sex/dragoste/ etc.. iar la fel cum momentele fluctueaza, cum starile alterneaza, cu situatii sunt diferie => scrisul este diferit.

    ReplyDelete
  3. good one! imi pierde instalatia de fiecare data cand imi intri in casa! :)))

    ReplyDelete
  4. ba, esti nebun???? ce elucubram noi p-aici?

    pe bune, cand vreodata vreunul dintre cei carora ni se balabane ceva printre picioare ar vorbi asa despre un futai???/

    iar "dispare in roua diminetii" e epic....hai laso-n pula goala!

    noroc coaie! :)))

    ReplyDelete
  5. las-o-n, evident...m-au tampit agramatele din blogosfera

    ReplyDelete
  6. @hore..
    Coix, imi pare bine pentru mine ca reusesc a contura niste imagini prin cuvinte mai alese decat cele 100 din vocabularul zilnic al unui om obisnuit.

    Te tin la curent cu faptul ca eu si n 2011 inca mai citesc, si nu zeroisme precum sanda brown unde fondul lexical este la fel de limitat, ci lucruri mai de soi, tot in clasici imi regasesc tot dorul de a citi-pe vremurile acelea scriitori nu reuseau sa fie superficiali din pricina faptului ca avea mult timp la dispozitie pentru a ..crea/scrie.

    si da cuaie, exist. :) din fericire pentru mine. :) baftex

    ReplyDelete
  7. si inca ceva, daca ai sa imi citesti posturile, vei observa ca in fiecare dintre ele, exista o poveste, nu vreau sa fie doar un alt blog unde se varsa puli, maciuci, sloboz si lindic..

    ReplyDelete
  8. Pentru 17 ani era o tipă chiar pe cinste, dar da fapt, ce fel de adolescentă nu ar vedea asta ca pe o experiență în plus, ca pe o lecție de viață?

    ReplyDelete
  9. am ramas impresionat, dupa un an a venit cu studiile in bucuresti si.. :D

    ReplyDelete
  10. se pare ca invat lucruri noi aici :))

    ReplyDelete
  11. as fi teribil de curios la ce te referi, daca nu vrei pe comment, trimite un mail. :)
    u really made me curious. :)

    ReplyDelete
  12. That was... Deep! Insa un singur lucru ma scoate din sarite... De ce pizde cu ditamai "balcoanele" ? Alea cu sanii mai micuti dar obraznici ce au? :-s

    ReplyDelete
  13. Elizabeth, daca Ania avea monstrii aia de sani, voiai sa povestesc acum ca ii avea mici cat neghina?
    marea majoritate a femeilor din viata mea au avut 'plamani sanatosi', dar am avut si destule care se puteau lauda cu alte calitati dar nu piept.

    Uite, citeste de exemplu despre Iva, in postingurile despre ea, ai sa vezi ca nu fac referire la sani imensi, pentru ca.. nu are.

    Cu toate astea, nu ne-a impiedicat nimic din a ne simti bine :).

    Dupa cum spuneam si in descrierea blogului, voi povesti toate cele exact cum au fost in realitate.

    ReplyDelete
  14. dadadadadada.......da in ele ca surdu-n toba!


    hai sa facem un post despre mici trucuri pt un futai decent. ca pt unul extraordinar sunt prea multi factori pe care nu-i ai sub control :))

    ReplyDelete
  15. nu stiu cum dai tu in ele, dar eu sincer nu imi porpun niciodata dinainte un target, exceptand ocaziile cu 'tema' si palnificate intr-un sens.

    Si nu fac posturi pentru a sfatui pe altii, nu ma intereseaza, jur, scriu numai despre ce si cum s-au intamplat la un moment dat in viata mea..

    si pe lagna asta, printre randuri, daca e vr'unul care vrea sa invete ceva... are ce invata daca stie sa citeasca ;)

    si inca ceva,pt mine femeie nu este o unealta, un suport in care imi sprijin pula :), femeia este o poveste, traita fiecare in felul ei..

    dap, sunt un rarissim intre barbatii zilelor noastre stiu, dar.. well this is what i am.

    merci de comments dude :)

    ReplyDelete
  16. e pt cineva o unealta? ala care fute doar ca sa futa, cumva ca pe un sac, se dispretuieste intrinsec. si, cel mai probabil, are traume puternice induse de o ALTA. si, zice el, ca se razbuna pe tot regnul tragandu-le la buci si expediindu-le....oameni tristi. da' tristi rau de tot

    mai nasol e ca tot astia le fac pe ele curve daca le baga urgent in pat. si-atunci strica puternic piata pentru ca, in timp, ideea asta se propaga in toate mediile si ele devin timorate. si-n loc sa te futi atunci cand consensual e momentul stai si-o freci mult timp aiurea generand frustrari de ambele parti

    ReplyDelete
  17. ei bine te contrazic, trancanii astia imi fac mie viata mai usoara, pentru ca.. te poti folosi de prostia lor in avantajul vostru (tu /ea)

    si esentialul este ca nu tu o convigi sa se futa cu tine, ci o convingi sa isi lase frau liber dorintelor pe care le are oricum vis a vis de tine, dar le infrneaza trecutul ..

    femaia este complexa, dar orice femeie are un calcai al lui ahile, pe care tu ca barbat, este datoria ta sa il gasesti.

    femeile sunt minunate si trebuie tratate ca atare, orice scorpie are puncul moale al capului..

    ReplyDelete
  18. ba nu e nicio datorie. nu trebuie sa-i gasesc niciun punct slab atata timp cat le iese din cap ideea c-ar fi vreun trofeu si ca-i un lucru fantastic daca, cumva, se pune la dispozitia mea.

    fals, fals. te futi pentru ca asa vrei in momentul ala si nu hiperbolizezi actul pana la niste dimensiuni grotesti

    restul....e tacere :))

    ReplyDelete
  19. Nice blog . Keep it goin' . Apeciez ca mi'ai vizitat blogul . Promit sa schimb putin stilul . Sunt prea "siropoasa" pentru gusturile celor care citesc blogurile :)) Anyway, chiar ai un blog super :*

    ReplyDelete
  20. nu sunt asa experimentata, asa ca... intelegi tu :))

    ReplyDelete
  21. Cred ca tu inca savurezi noaptea de la Constanta printre amintiri si esti in pana de idei. (Glumesc) Ia o pauza naibii de la munca aia extenuanta :))

    ReplyDelete
  22. Of, multam de grija, o sa fiu praf inca ceva zile dar sper sa gasesc un moment de relaxa pt un posting.

    ReplyDelete
  23. Fete precum cele de la Constanta, mai rar :> :)) Si nu spun asta pentru ca sunt si eu din Constanta, o spun pentru ca ele sunt ceva mai special :D

    ReplyDelete
  24. sunt pe dracu'. sunt la fel ca oricare altele. stimulii aplicati difera

    ReplyDelete
  25. Îmi place mult felul cum scrii.Te citesc de ceva vreme şi pot să spun că ai contribuit la conceperea jurnalul meu :) Îţi mulţumesc pentru vizita de pe blog.
    O zi bună îţi doresc!

    ReplyDelete
  26. Ma bucur sa aud ca te-am influentat intr-un mod pozitiv, spor la scris. ;)

    ReplyDelete