Wednesday, January 9, 2013

is nothing wrong with me

"is nothing wrong with me, is something wrong with you" cum spunea cantecul, dar eu nu, betmen, betmen. Ca de fiecare data cand ceva nu merge dau vina pe mine si mereu imi caut eu problema, ca sunt eu cu buba si  ca ceva nu este la locul lui cu mine.

Pe Xiana o stiti din postingul cu ploaia -> link.
Dupa chix-ul dat acum ceva zile si despre care va povesteam cu atata amar si spaima, caci poate fizicul meu are probleme, deja aveam un oarece trac si ma gandeam aiurea ici si colo - daca mi se intampla iar? Nu m-am odihnit foarte mult de atunci desi imi promisesem ca o fac, dar nah, au tot aparut.. situatii.

Ce am omis a va spune, Xiana este prietena cu Sophie. Ne stiam de acum 3 ani insa, Sophie nici nu exista pt mine pe vremea 'ceea, asadar, pot spune ca Sophie de fapt e prietena cu Xiana? In fine, consecinta acestui lucru este ca am incetat relatiile de adulter (din partea Xianei) pentru ca se simtea aiurea, desi, ma dorea in ultimul hal, a spus stop.

Recentele evenimente, dupa cum scriam acum ceva zile, au dus la despartirea definitiva de Sophie, eu ne mai acceptand-o ca amanta doar, si da, imi putei spune orice, oricat de frumoasa ar fi, o doresc a mea, nu sa fiu indragostit de o.. amanta. The biggest mistake a man can make. Asadar.. finish.

In consecinta, s-a reactivat treaba cu Xiana si tot dorul ei din lunile cat am stat departe s-a revarsat intr-un sms in care-mi staruia ca este musai a ne intalni.
Am ajuns la mine pe la 9 aseara. A ramas impresionata de noul meu dormitor, ma rog, si eu sunt impresionat, doar eu l-am adunat astfel, si apoi am barfit tot felul de dracarii.

Urmaream in mod special sa ii maresc tensiunea si sa o pornesc in clocot chiar inainte de a o atinge. Imi intrerup fraza la mijloc si o sarut, simt cum i se taie picioarele, o strang puternic de mijloc si expira prin corzile vocale.

Urmeaza furtuna unei revederi intre doua persoane care rezoneaza inca de la prima intretaiere de priviri, acum 3 ani. Pasiunea ce-i mistuie sangele in ceea ce ma priveste ii expectoreaza prin toate gesturile, toti potii si prin toata puterea sarutului de care cu greu se mai abtine fie si pentru a respira numai.
Un preludiu de o ora ni se pare cinci minute, este un sentiment de nedescris ce simt cu fumeia asta, nu m-as opri din instanta preludiului pentru inca ceva zeci de minute in sir.

O strang de par, o strang de mijloc, o strang de ganduri, o strang in simtiri si fac dragoste cu o femeie pe care nu o iubesc, sau... ? Sau o iubesc? hmm, asta ar fi culmea cretinismului, dar pentru ca toate aceste stari si fel de a face amor sa fie aievea, si din partea ei ar trebui sa fie aceleasi lucruri a se regasi in suflet.
Hmm, nu stiu ce si cum, dar sa nu exageram, suntem extrem de compatibili, pasionali si curios lucru, in ciuda frumusetii ei de o cantare a dementei impropriu spusa, Xiana este introvertita, nu se exteriorizeaza foarte usor, dar eu.. o simt.

Curand se transforma intr-o fiara, si pazea va spun de femeile care par linistite si care ascund focul dementei in propriile temnite. Unleash the beast they say, iar patru ore mai tarziu transpiratia de pe spetele meu devine intruchiparea cnutei biciului gheaurilor pe spinarile crestinilor surghiuniti.

Zgarieturile mi-au umflat pielea spatelui si asternutul cred ca a sters cateva urme de sange la un moment dat, Xiana s-a infipt in mine la ultimul orgasm intr-un asa hal, incat sincer am crezut ca-mi ramane carnea in mainile ei, i-am desclestat cangile din spetele meu si am tintuit-o de pat, a urlat pana ce aerul din plamani s-a terminat, a zbierat ca o fiara a intunericului in cazanul cu aghiazma, subtire dar cu rezonanta unei leoaice care-si apara puii, incordarile salbatice ale vaginului mai ca imi fac prezervativul franjuri si culmea momentului se stinge dupa lungi convulsii in care se schimonoseste ca o posedata.

La ultimul numar nici nu am reusit sa mai termin, imi ramane madularul in ea precum o ranga inca pe pozitii, gata sa distruga toti dintii impertinentului care poate vocifera ceva in dezacord, sunt insa multumit intru totul si o las a se linisti, e tarziu si trebuie sa o duc acasa.

Nu-mi pasa de orgasmele mele atata timp cat ea se urca pe pereti, pentru mine asta este echivalentul unui orgasm intru tocmai, va jur.

Pe drum fac rezumatul situatiei, in dreapta mea sta o femeie care abia mai merge, in urma cu trei zile lasam in pat o femeie la care eu am concluzinat ca am dat chix, desi mi-a explicat ca s-a simtit extraordinar - am interpretat ca minte.
Nu m-am odihnit deloc intre timp asa cum speram, si asa cum am crezut ca asta ar fi problema. Nu am avut parte de niciun sex oral ca sa ma ajute ca in 10 minute sa fiu din nou up and kickin', a fost doar .. ea, intr-un asemenea fel incat mi-a rezonat si atunci.. atunci catadisesc a concluziona ca intr-adevar, am ajuns la varsta / momentul in care nu-mi mai prieste orice femeie in asternutul careia pot ajunge si ca intr-adevar conteaza totul si dincolo de un trup desavarsit.

O las acasa, plec. Sunt in culmea culmilor si orgoliul meu este din nou la loc de cinste, "Is nothing wrong with me", masina tremura din toti rarunchii, muzica blana, euforie prin toti porii, se aprinde telefonul - Ami "Am o stare nasoala, vii sa ma iei la tine?"

2.45 - la Ami acasa.. the night goes on.



14 comments:

  1. iti consumi energiile 'ampulea. pe bune. odata ce-ai futut peste 20-30 de femei nu mai conteaza nimic. tot pizda e, tot o suge, variatiile-s pe calitate.

    eu inteleg ca futi bine o pizda din cel mai pur egoism , ca mai vrei s-o futi si altadata da' pana si asta devine fad. ok, si dac-o fut prost in asa fel incat s atermin cat mai repede si sa urlu la Geordi La Farge s-o teleporteze cat mai repede, ce-i. d-aia nu mai pot eu sa ma uit pe SciFi, d-aia nu mai pot sa mananc o pizza, ca-i femeia dezamagita.

    mars, fa, d-aici. cand doar pizda oferi te tratez doar ca pe o pizda pe care o fut si ma uit la ea insistent in asa fel sa-si ia zdrentele si s-o taie.

    stiu eu f. bine ce pot, stiu ca ca daca ma capacitez cum trebuie ii dau sa cante si mai vrea si alta-alta-alta-alta data. da' pt ce?
    de unde furia asta sa intepi cat mai multe? la ce te ajuta? poate crezi ca le vei ramane in amintire, ca-ti vor face o statuie cognitiva de zeu al sexului? tati, asculta la mine, se repliaza ea rapid la un altul care, poate, o va fute si mai bine. si mai devastator.

    asa ca toata partea asta cu orgoliul e un pic ridicola. nu ti-ai pune si tu in cap sa faci multi bani ca sa vezi lumea asta mare si sa futi cam orice panarama 16-50 de ani la care-ti pofteste inima


    treaba asta cu insiratul pizdelor are farmecul ei. da', pana la urma, te saturi si de asta. cum se satura si ele si ajung sa vegeteze lang-un maratalog care le fute si prost si nici n-are bani. ca se resemneaza. ca varsta si societatea ne invinge pe toti

    ReplyDelete
  2. e o pizda din anturaj, trebe sa fie facuta ca la carte, daca era random, poate mia mergea :)) dar astea vorbesc cintre ele si da, maxim d eprostesc orgoliu, still.. i have it.

    am alergat prin lume dupa o nebuna pe care am iubit-o si a fost foarte misto, caut acum ca din pizd ain pizda sa gasesc una 'pusa bine' ;) intelegi tu, sa imi schimb nitel aerul unde ma invart.

    N-am nevoie de banii nimanui, vreau doar un alt mediu

    ReplyDelete
  3. pe bune, nu-nteleg de ce asemenea consum de energie. si dca-o futi prost, ce? si daca vorbeste cu altele, ce? mai bine, gasesti timp de-o carte, de-o piscina, de-un film bun...nu e ca si cum gata, s-a terminat cu futaiul, comut pe laba happily ever after...

    frate, las-o-n pula goala, gandeste-te la tine si la energiile tale....pizda-i doar o pizda. da, se caca pe ea daca o futi zdravan si-i oferi si afectiune. ii ramane pe cortex si va mai suna. da' cu ce te incalzeste asta. cam ce faci cu orgoliul ala zgandarit asa? iti foloseste la ceva mai concret?

    nu stiu, am impresia c-o sa ajungi rau :))))))))
    am impresia c-o s-o ti-o dea grav una, direct la temelie de canti Arlechino pe strada, cu pula bagata printre picioare in chip de pubis si sandale de centurion roman

    ReplyDelete
  4. vere, esti maxim sa moara frantza in germania cu bretania cu tot.

    da, ai dreptate cu toate astea, still, cred ca nu ma pot abtine din pricina unor frustrari si acum pt k mi-am luat-o in freza si nu mi a iesit cu Sophie pe car eam pierdut -o prosteste cand i am dat papucii, acum fac toate cacaturile astea as in.. compensare cumva, dar nu compenseaza de fapt NIMIC, e o porsteala crasa..

    ReplyDelete
  5. incepusem sa-ti pun la indoiala 'talentul scriitoricesc' in ultima vreme, sau mai bine zis, mi-ai dat senzatia ca ai scris pe fuga doar ca sa scrii ceva...parerea mea.
    Astazi, in schimb, am regasit acea dorinta de a crea stari si de a le transmite. Astazi mi-ai placut!
    N am de lucru si ma apuc sa citesc si comment-urile. Amicul Seth, aflat iarasi pe cai mari, detinator al tuturor secretelor si solutiilor (de corason sau erectie),iti face sandvish cu salata verde tot romantismul; toata pasiunea si senzualitatea din postarea ta sunt reduse la ceva gen "mars fa d'aci ca toate sunteti pizde si toate va cacati "...ca sa nu mai zic de sfanta laba noastra cea de toate zilele, care prezice un succes garantat al linistirii de sine.... pe bune?!...te mai intreb odata: PE BUNE?!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. vezi tu, Antilopa Gnu, tu citesti ca sa-ti faci proiectii pe cortez. tu vezi beletristica unde nu e cazul. eu vad fapte de viata. tu vezi curgerea fluida a metaforelor si epitetelor, eu vad vad doar niste eforturi disperate si sterile ale unui om care nu se regaseste. tu te bucuri de insiruirea nastrusnica a cuvintelor, eu incerc sa dau solutii practice izvorate din gestionarea unui mod de viata asemanator

      plastic, asa, e ca si cum l-ai fute pe-un prieten de-al meu de l-ai nenoroci apoi te-ai combina cu frac'su. ei, in acesta situatie, eu i-as spune ca trebuie sa bea si sa mearga la curve si sa nu-si urmeze impulsul initial de-ati lua glanda

      cam asa ceva...

      cat mai putine coituri esuate iti doresc :)

      Delete
    2. in viata asta mereu am avut un talent deosebit in a fi prieten cu doi oameni care intre ei sunt dusmani :))

      asta pentru ca am inteles de ce fiecare are felul sau de a fi si pentru fiecare am gasit mereu calea comunicarii si asta pentru ca nu sunt ipocrit si o adopt aievea.

      Amandoi aveti dreptate pe felia pe care o sustineti.

      Imi place sa scriu dar de multe pori scriu in graba pentru ca nu am vreme, e bine sa mai gasesc insa unul ca seth care stie despre ce e vorba pragmatic, chiar daca si eu stiu, pentru ca de multe ori ne pierdem prin multime.

      optica tradeaza, sapa .. adanceste :)

      box. zbang.

      Delete
  6. multumesc din suflet Sash, azi am avut chef de scris, da, chiar da.

    Seth are stilul sau, libera exprimare, parca as fi preferat si eu ceva mai multa rezerva la postingul asta :))) dar what the hell, fiecare cu ale lui.

    Ma bucur ca ma cititi si v amultumesc inclusiv voua, cei care nu comentati

    ReplyDelete
  7. Daca amicul coleric consumator de 'intaritoare' dar pastrator de energie 'stie despre ce e vorba pragmatic'....atunci povestea este extrem de simpla...n o mai complica...ai putea nici sa nu mai scrii pe blog.
    Si daca tu chiar ai nevoie sa te regasesti, fa o nu aici...fa o cu un prieten bun si vechi caruia chiar ii pasa si lasa vulgaritatea pt mediocri si frustrati...
    PS: intotdeauna 'boxez' cu oameni de acelasi calibru...:)

    ReplyDelete
  8. da, buna asta Sasha, de mult n-am mai ras asa

    pe bune, ai putea sa scrii mici articole la Urzica. spre exemplu "reproducerea la canguri si legatura cu Miron Cozma". pari sa ai un real talent la potrivirea slovelor. vezi unde duc anii de buchiseala cand altii pierdeau timpul cu distractii frivole?

    eu zic ca-i de bine. si sfaturile sunt mai mult decat pertinente, sunt strans legate de subiectul sexualitate - rut mai ceva decat moldoveanul si somajul. te rog, nu inceta sa le dai, vezi cum ii alini omului asta sufletul. se vede talentul nativ de-a mangaia oamenii pe cap

    ReplyDelete
  9. sunteti ca niste indragostiti :D :)))

    ..pe cap auzi la el :))))

    ReplyDelete
  10. ::)))asta tot are impresia ca vb cu el...de ce oare?..::))...te amuza? si pe mine..::)))Ar trebui mai des provocat micutzul...pe cand urmatorul articol?...:::))))
    ps: pui pariu ca urmatoarea rabufnire va fi mai spectaculoasa?...::)))

    ReplyDelete
  11. acum m-ai bagat p emine in ceata ca nu mai stiu cum si la cine te referi.

    ReplyDelete
  12. vorbeam cu tine, dar ma refeream la inimosul amic.

    ReplyDelete