Thursday, December 20, 2012

simplu de complex

Intre ciocan si nicovala, asa ese Sophie de vreo 3 luni incoace. De cand am reaparut in peisajul acestui oras in care iminent, trebuia sa o intalnesc sa vad ce simt pentru ea. Ce simt dupa despartirea de my ex si obsesia care mi-a arat sufletul cu o grapa impregnata cu otrava.

Actualul ei prieten i-a fost alaturi cand ea s-a intors de la mine tavalita si biciuita de toata respingerea mea la acea vreme. S-a refugiat in el si i-a spus inca de atunci sa nu aibe asteptari de la ea pentru ca ma iubeste ca o nebuna, ca nu-i promite nimic si ca el singur isi asuma toate cele ce vor urma daca alege sa fie cu ea in starea respectiva.

El, un tip chipes, inteligent si talentat, mult prea tanar si mult prea netrecut prin viata pentru a putea face fata unei astfel de femei, s-a indragostit de ea in mod evident. Adolescentul care primeste din cer in bratele sale o nimfa care doar din gresala se afla in drumul lui, se bucura ca i-a plouat norocul din cer si cu toata inima spera ca el sa poata fi instare sa invete sa o tina pana se desmeticeste ea.

Ce nu intelege el este ca aceasta este doar o etapa. Am trecut prin ce trece el acum cand aveam fix varsta lui, 25 de ani si cand am pierdut pe rand o tipa de 28 si apoi una de 30 pe fix acelasi motiv: 'i could not handle them' Pur si simplu, experienta mea de atunci crea un handicap in ceea ce privea capacitatea de a 'tine' o FEMEIE.
Toate astea m-au croit si m-au ajutat sa inteleg lucruri, m-au ajutat sa pun caramizi la baza templului meu si apoi, dupa multe experiente esuate sa reusesc mereu sa iau numai plusurile, sa invat cum sa fiu mai bun si cum sa ma 'completez', sa incerc sa fiu cat mai aproape de a mea desavarsire ca barbat pentru ca intr-o zi sa pot tine o astfel de femeie.

Nu sunt nici pe departe ajuns catre un liman al acestei desavarsiri, dar sunt trecut de pragul acela, de pragul care imi permite sa pot tine langa mine o asemenea femeie pecum Sophie.

Va intrebati atunci de ce inca mai sta cu el. Va intrebati de ce il inseala cu mine si de ce nu vine la mine de tot.
Sophie sufla in iaurt. Sophie este speriata, ei bine da, si divele se sperie. Orice femeie aparent putenrica si la care nu poti ajunge nici prin pile la Dumnezeu, ei bine si ele au puncte sensibile, un ficat, un pancreas, un calcai ramas de la Ahile. Frica ei o constituie fosta mea, si nu ea ca persoana, ci eu ca si om vindecat sau  nu. Frica de faptul ca daca respectiva maine ma suna, eu sa nu fug in bratele ei ca un catel prost.

O inteleg, dupa toata horcaiala in urma careia mai ca s-a mutilat cand am azvarlit-o in ghearele nebuniei, refuzand din partea ei o draogste sincera si fara granite in detrimentul unei pustietati din bratele careia nu primeam nimic afara de.. nisip.

M-am dezintoxicat de fosta, am filtrat totul si am relaizat cat de searbada este ea astazi in compartie cu cea de care m-am indragostit acum multi ani. Groaznic, pentru ea, caci eu, mi-am remontat drumul si mereu tind catre mai bine.
Ramane acum sa se convinga si Sophie de asta. Eu nu pot accelera sub nicio forma procesul acesta, trebuie sa am rabdare, iar suferinta mea este infinit mai mica decat ce a trebuit sa indure ea cand eu i-am plesnit cu soarta momentului in crestet, despicand-o pe loc..

Lucrurile incep sa fie din ce in ce mai calde. Ea sta inca la el. Calde intre mine si ea.  Imi scrie din ce in ce mai des cand inainte nu primeam niciun sms cand era la el acasa. Imi scrie ca ii este dor de mine si ca ma doreste, imi scrie despre starile ce-i spinteca sufletul si ma indrageste cum ca pe nimeni altul pana acum in viata ei.
Teoretic, veti spune ca e doar o chestiune de timp pana cand vom fi impreuna. Eu nu m-as grabi sa cad in capcana acestei sigurante. Femeile sunt imprevizibile si de multe ori iau deciziile total ilogice si defavorizante pentru ele. 101 oameni i-ar spune sa go for me in momentul asta, ea insa poate lua decizia inversa fara nicio ezitare -  femei.

Am iesit aseara intr-o locatie cu iz oriental, un loc minunat in care mereu se simte ca pestele in apa. Afinitatea ei pentru orient nu va disparea niciodata si o ador pentru latura asta.
Ne-am pierdut iar in subiectul etern, ce facem noi, ce face ea, cum ramane cu my ex, daca si iar daca. Ne sarutam de fiecare data de parca nu ar mai exista clipa urmatoare. Mi se pare ceva uimitor si ma intreb, am fi la fel si peste 5 ani?

Buzele ei carnoase imi impletesc mendrele sarutului, mandoi suntem doi botosi obsedati unul de gura celuilalt, forma, spirit, substanta, carnal, sublim, de neegalat, cert.
Ajungem in fata blocului unde trebuie sa o las. El o asteapta acasa.

-Te vreau, mor de tine .. acum..
-E pe graba, nu avem timp si nu am chef de ceva de consum acum, mi dor de tihna si mi dor de tine, de o saptamana nu te-am avut in brate - ii spun astea din tot sufletul si jur ca o simt aievea.
-Un oral macar lasa-ma sa-ti fac.
-La dracu.. turbato

Pometii i se ridica intr-un suras diavolesc, buzelei corpolente adunandu-se intr-un rictus molipsitor, isi trece degetul mic peste coltul gurii.
Cautam o straduta, ridic cotiera, imi las scaunul un pic pe spate, imi deschid cureaua, ochii ii scapara precum unui vultur inainte de asalt, scoate ghearele din teaca, prada iese la iveala, maraie in timp ce asterne limba pe madularul aflat in culmea presiunii sangvine.

Sophie imi venereaza virilitatea, este diferenta intre a face un sex oral mecanic si a face asta persoanei pe care o iubesti si la dracu.. este mai presus decat orice pe lumea asta, mai ales cand Sophie are ca hobby filmele porno..
Izbeste, plesneste, se inneaca, scuipa, falcile i se deformeaza convulsiv, se inneaca iar incercand sa o inghita pe toata, isi razbuna tot dorul din ultimele 6 zile pe 'bietul' organ, delirez in spasme.

Tine mana atarnata pe volan ca o adevarata doamna, mimica falangelor este una de posesie, de genul 'eu stiu ce fac aici', glasul mainii ei pe volan este unul de o verticalitate totala, atat de avangardist striga prin gesul asta incat ma fascineaza pret de cateva momente uitand practic de faptul ca o buna parte din mine este ingropata intr-un esofag.

Mi-as fi dorit sa fac o poza mainii ei in fix acel moment, si jur ca am sa va fac odata o poza cu asta, expresivitatea este dincolo de ceea ce va puteti inchipui fie si printre aceste cuvinte pe care incerc a vi le culege pe cat ma pricep eu mai bine.

-Da-mi sa inghit
-Nu, o sa te inneci - am o tona de sperma in rezervor, o simt...
-Taci si da-mi.. toate cuvintele sunt intrerupte de cate o intromisiune a buzelor pe falusul monumental, impodibit cu venele care alimenteaza toata aceasta sarabanda a simturilor.

Strang manerul usii atat de tare incat am senzatia ca il pot sfarama numai de cat, un jet.. doi, trei... pierd numarul convulsiilor in urma carora ejaculez precum Etna in zilele de glorie.
Imi tremura mainile, ma furnica picioarele, pupilele dilatate, zapda ma orbeste prin parbriz, plafonul este prea aproape, vreau aer...

Se uita la mine si imi arata sperma din gura precum bebelusii care scuipa laptele afara, inghite apoi tot si imi vorbeste:
-Sa te ia dracu.. - apoi imi psune p enume
-De ce? ..
nu situ cum am reusit sa mai articulez ceva
-Ai o sperma dumenzeiasca, Choix la cremme
-:O what?
-Jur, nu e sarata, nu e acida.. este.. perfect.. god.. adorabil, ejaculai si inghiteam, ejaculai si ighiteam, subliiiim, te adoor

Eu eram semi-K.O., incercam sa-mi revin treptat. Revin in simtiri.. vezica imi bubuia, nu folosisem toaleta locului unde fusesem

-Imi vine sa ma pis
da, suntem grotesti uneori unul cu celalalt, si ne place
-Nu creeeed, pisa-te aici, vreau sa te vad1
-Cretino..
-Te roooog!

Deschid usa, ies afara... incep sa ii scriu numele in 'aur'...

-Esti dus, nu pot sa cred, ai scris nmele meu acumm, esti demeeent!
-La dracu.. :P

O las la domiciliu, suspina, ne vom revedea curand, promite. Dupa sarbatorile pe care le va petrece acasa..

3 comments:

  1. Sarbatori fericite si cat mai multe momente frumoase alaturi de Sophie sau de cine vrei tu, la caldura sau in ger, comod sau incomod.

    ReplyDelete
  2. o pastila de X cu stanta Mar Verde. da-i si ei un a si la fel si veti trai ce n-ati trait niciodata. este maximul absolut al futaiului, creierul ti se desface in mii de bucati si e ca si cum te-ai fute undeva la ciocnirea a doua galaxii. e mai presus de simturi :))
    pur si simplu, e imposibil de gestionat asemenea placere. mie chiar mi-a stat inima secunde in sir cand am terminat

    partea nasoala e ca ti face un asemenea dor sa mai traiesti senzatiile alea incat ajungi aproape de dementa. trebuie sa ai un psihic extrem-extrem de puternic ca sa rezisti la asa ceva


    P.S. nici macar nu conteaza cine-i partenera......... o iubesti din tot sufletul tau chiar daca-i campioana la haltere. nu-mi pot imagina cum e cu una pe care oricum o iubesti...dumnezeule! :))))

    ReplyDelete
  3. jur ca nu am sa incerc asa ceva pentru ca daca se va intampla in halul asta cu siguranta nu mai doresc a incerca iar si iar, mai ales daca as face asta cu Sophie.. ar fi clar cu .. sicriu, la cat de cretinoizi suntem..

    she's perv like me, e nenorocire..

    ReplyDelete