Wednesday, December 5, 2012

Guess who's back

Initial voiam a va povesti de Isis, dar turnura situatiei m-a deturnat temporar si asta pentru ca este vorba de o anume.. Ea.

Sophie..

Da, chiar ea.
Nu stiu de unde sa incep, dar o iau pe foarte scurt. Daca nu ati citit in trecut povestea intre mine si ea, v-as sfatui sa o faceti pe linkul de mai sus. (link 2 , link 3 )
Cand a revenit in Romania, Sophie a cautat sa-si linisteasca sufletul, sa-si stinga inima si sa treaca peste ceea ce se intamplase cu mine. La ceva timp s-a 'combinat' cu unu' - Tz am sa-i spun.
L-a pus in garda pe Tz inca de la inceput ca ea sufera dupa mine si ca ma iubeste cu toata fiinta si ca sa nu aibe pretentii de la ea, sa fie rabdator si daca accepta bine, daca nu, sa plece.
Tz, a acceptat - oh, cine nu ar fi acceptat oare !?

Intre timp, eu am reajuns in tara printr-un total complex de imprejurari ce au tinut de.. hazard. Momentul X, toate barcile pe spate. I-am dat lumea peste cap iar si totul a inceput sa devina.. complex - my style exactly.
Intai am vrut sa vad, daca mi-au trecut  mie demonii legati de fosta. Am vrut sa vad ce simt daca o revad pe Sophie.
Intr-o buna seara am catadisit sa apar la un live unde stiam ca este si ea. Mi s-a afisat in toata splendoarea. Porii de pe sira spinarii si-au deschis pliscurile precum un somn lenes ce se pregateste sa inghita prada pe fundul lacului.
Imi doream sa nu ma observe dar am ramas mult prea tintuit locului ca sa ma eschivez din calea privirii ei. I-au impietrit simturile, nu stia ca sunt in tara, a dres-o finut cu miscari de eschiva pe care i le stiu insa prea bine.
M-a strans in brate, puls 200 de partea ambelor suflete ce-si regaseau rezonanta pierduta in ultima batalie, furtuna ce-i azvarlise cat colo unul de celalalt.

In urma aprigului meu asalt asupra mea in dorinta izbavirii fata de fosta, otrava ce-mi innecase spiritul fusese acum inlocuita de sange proaspat si capabil sa arda pentru cineva cu adevarat special - am simtit pe loc - Sophie rocked my world.
La dracu, atat de curand.. 5 luni de la marea schisma a vietii mele, si da, numai ea ar fi putut ajunge acolo unde nu credeam curnd ca ar putea ajunge vreo femeie.

Au urmat intrevederi, intalniri, miez de noapte fugind prin oras dupa ea, fie si numai pentru 10 minute intr-o parcare, fie pentru o ora la o sueta intr-un bar cu iz oriental - recunosc, am premeditat-o pe asta, cunoscandu-i dorul de locurile unde si-a petrecut vreo 2 ani din viata.

Imi era greu insa a patrunde acum intre ea si Tz, o relatie consturita pe fundamentul unei cetati distruse, demolate de pumnul prostiei mele in urma cu multe luni. El fusese acolo langa ea, cand ea ma dorea pe mine si eu pluteam in deriva insa, undeva in larg, fara sanse aparente intru scapare.

Genul acesta de relatie bolnava intre ea si Tz este cea mai periculoasa, cea mai greu de rupt, pentru ca si daca ea realizeaza ca el nu este acel cineva potrivit pentru ea, totusi, nu se poate rupe. Urmeaza o perioada interesanta, urmeaza saptamani si poate luni in care va trebui cu multa rabdare sa ii recastig increderea cumva.
Un mic ajutor nesperat a venit din parte alui Tz. A inselat-o pe Sophie cu o fosta a lui. Sophie nu vrea sa il mai vada pentru o vreme, desi situatia pare clar in favoarea mea acum, ei bine... nu este chiar atat de 'clar'.

Sophie s-a mutat la mine de 4 zile, dar acesta nu este un posting in care sa va expun latura sexuala a povestii. De 4 zile incerc sa ii readuc aminte de ce m-a iubit in asa hal. De fapt nu incerc nimic. Sunt eu, sunt in my natural instance si nu fac nimic extra pentru a-i arata ceea ce simt pentru ea pentru ca totul este natural si total nefortat din partea-mi.

Sunt 4 zile in care m-am simtit indragit si iubit din nou dupa atata timp, 4 zile in care am facut dragoste in afara de sex, 4 zile in care am fost cu un zambet idiotic pe mecla all day long.
Nu stiu cat va mai ramane la mine, dar momentan vreau sa nu ma gandesc la asta. Zilnic ii face o vizita lui Tz pentru ca are acolo hainele, nu vrea sa ramana acolo, simte locul intinat si sacralitatea a ceea ce avea cu el i-a fost violata.

Totusi, il iubeste si mi-a marturisit:
-Spune-mi, ce ai gandi acum daca ti-as spune ca sunt indragostita de doi babrati?

6 comments:

  1. :) Uitasei cum e sa fii iubit, a ?:)

    ReplyDelete
  2. jur ca da... :(
    este incredibila si asta din prea multe puncte de vedere pentur a incepe acum sa enumar, poat eun nou posting despre ea...

    ReplyDelete
  3. coaie, da' la tine toate-s fasnete si au cururi obraznice si-o sug demential si-s niste arzoaice?

    mai las-o-n pula goala ca lucrurile nu stau chiar ca-n epopeile lu' Sandra Brown

    ReplyDelete
  4. trebuie sa mai rascolesc dictionarul dupa sinonime, dar avand in vedere ca nu scriu astea in tihna acasa, ci de la job, uneori ma grabesc sa le termin mai repede.

    Sophie este model de meserie, noh, probabil ca nu degeaba zice-se.

    Lasand asta deoparte, nu toate au fost astfel, dar cele care nu au cur obraznic sau care nu sunt special, nu apar in scrieri. vrei sa iti scriu despre ceva tern si regular?
    nu am avut inpat numai perfectiuni fizice, momentan povestesc de cele deosebite..

    satisfacator raspuns? :)

    ReplyDelete
  5. nu. chiar deloc
    ideea e ca atatea siropuri dauneaz actului literar
    nota bene!

    nu degeaba realismul a succedat romatismului si l-a eclipsat

    ReplyDelete
  6. stii ce-mi dauneaza? imi dauneaza lipsa timpului. Ma grabesc sa scriu, imi vine sa scriu, dar nu am timp, nu dau tihna gandurilor sa le ameliorez altfel decat primul impuls.

    Scriu de la serviciu si asta .. dauneaza.. :(......... kkt..stiu la ce te referi.

    ReplyDelete