Wednesday, August 1, 2012

nasol moment

Incep acum prin a-mi cere scuze pentru lipsa postarilor, s-au intamplat multe in ultima vreme si timpul de blog a fost primul sacrificat.
Fie ca ma credeti sau nu, va spun, sunt abstinent de vreo 2 luni.
Nu va panicati, nu am ramas impotent, totul functioneaza in parametri, am checking in fiecare dimineata si cate o masturbare la dus in mod constant pentru a ramane tricepsii in forma :))).
Trec printr-un blocaj psihic si nimic nu-mi intra in voie la capitolul fumei. Sunt horny dar cu toate astea nu imi vine sa 'execut' nimic. Ma suna, ies cu ele, bem una.. doua, mancam uneori, dar nu-mi vine sa parchez niciodata definitiv pentru a-mi descarca munitia.
E ca dracu, incerc sa imi explic, dar banuiesc lipsa de afectiune a fi intins corzile frustrarii. Corzi devenite lanturi forjate intr-un aliaj pe masura tinerii in frau a unui titan.
Nu scap nici cum, ma imbulzeste testosteronul sa rup hainele de pe ele, ajung 'in pragul' deciziei si dau gratios bir cu fugitii, bulversand personajele cu planuri marete de pentru seara respectiva.
Ajung acasa, frigiderul plin de carne. O sun si ii spun ca am primit onorurile, ii multumesc pentru termenul generos de valabilitate, dar cred ca urmeaza sa imi cumpar o lada frigorifica, frigiderul a devenit prea mic.. subit.
Pe de alta parte nu-mi pot incolaci mendrele in jurul nimenui, am incercat, a fost o ea la un moment dat, dar eu, eu nu am reusit sa intru in peisaj. Imi oferea orice barbat intreg la minte ar fi pus pe hartie ca dorinte pentru mos craciun.. dar nu, i-am spus ca nu pot si am lasat-o in lacrimi sa ma blesteme si apoi sa ma inteleaga.
Am clipe in care ies hotarat pe usa catre o partida de sex cu rupere de nori si terminata cu politia la usa din precautia vecinilor vis a vis de comiterea unei crime sau a unui viol.
Ma intorc din drum si ajung iar in patul meu in care probabil ma mai masturbez odata ca sa imi treaca apasarea fizica de moment.
Mintea mea controleaza pornirile animalice. Nu reusesc a-mi gasi nici o unealta suficienta, unealta psihica, fizica sau de orice alta natura, fie chiar necunoscuta mie pana in prezent. Nu stiu, o a patra dimensiune..?? bat campii cu gratie.
V-am dezamagit profund, dupa atata vreme revin cu porcaria asta de posting, promit ca revin curand cu experiente din trecutu-mi glorios in care substanta obisnuita va curge valuri din nou pana pe tastatura voastra.

12 comments:

  1. Hmm, porcarie? Treci printr-o faza doar, nu e nevoie sa aduci povesti vechi din trecut mai bine aduci povesti noi din prezent fie ele cu sau fara sex, doar tu esti in ele. Sau iti e greu sa accepti etapa asta? Poate te-ai plictisit in cele din urma de sex mecanic. Si cauta subocnstientul tau cu totul altcvea, o femeie care sa te scoata la propriu din minti fara sa tie se ofere. Si nu ma refer la iubire.

    ReplyDelete
  2. eu te inteleg. si mi-a fost dor de tine.

    ReplyDelete
  3. @lotte
    motivul acestui blog a fost inca d elainceput insemnarea trecutului in materie de experiente sexuale si nu un blog personal 'la zi' in car epovestesc daily things. :)

    Da ai dreptate si acea femeie exista, problma este uneori acest 'sa nu se ofere' devine exacerbat intr-un extrem si strica tot cand deja totul dureaza prea mult. ma rog e mult mai complex decat atat. nu vreua sa intur in detalii.

    @rosalia
    :) missed u too

    ReplyDelete
  4. sunt inloved de mult timp, problama e ca e the wrong woman... dar eu perseverez... :))))

    ReplyDelete
  5. La ce perseverezi? :)) Pai de ce nu o lasi libera si pe tine liber?

    ReplyDelete
  6. nu e asa, in fine. doesn t matter.

    ReplyDelete
    Replies
    1. the wrong woman.. inseamna ca nu ai avut-o pana acum. I pity you...

      Delete
  7. mie mi-a placut textul asta tare! e o cautare febrila:) chiar e meserias:) l-as corecta nitel dar, na, ma abtin:P

    ReplyDelete
  8. iar nu mi-am recitit textul dupa scriere, daca sunt iar tendinte de agramat imi cer scuze.. mi lene sa il reiau la corectat chiar si acum.

    multumesc de apreciere.

    ReplyDelete
  9. eh, te lasi jucat de cuvinte, don't worry, tuturor ne joaca feste palavrele astea:)
    multumesc si eu.

    ReplyDelete