Wednesday, August 29, 2012

Cel mai prost

Zumzi este o fasneata de vreo 21 de ani cu preferinte sexuale mai diferite decat ale marii majoritati. BDSM mai exact si alte variatiuni pe teme date.

Un tatuaj complex ii acopera spatele, o tema interesanta care iti da primul indiciu cum ca Zumzi nu prea e cu toata tigla pe casa. Gura mica si buzele nu foarte subtiri dar permanent imbratisate de rujul caruia in mod declarat i se inchina mai iniante de orice Dumnezeu ori.. Satan.
Ma saruta rar ca sa nu strice tabloul chipului pe care si-l doreste in permanenta perfect, varuit cu un fond de ten extrem de deschis.
Paru-l poarta negru, usor ondulat, un aer de fifties o incearca prin invaluire, ii si iese pe alocuri.

In seara cu pricina Zumzi avea tocuri, tocuri care ii prelungeau maiastru forma piciorului zglobiu, fundul ii incepea exact unde se termina rochita-i cu motive trandafirii si capete de mort pe un fond negru. Un imprimeu extrem de reusit, unde rosul trandafirilor predominau peisajul dar quintesenta vietii se regasea intru totul, spini inconjurau si invaluiau gingasia rozei atat de cantata sute de ani.

Adjudecat, rochita Zumzei este minunata, i se potriveste perfect in seara aceasta.

Are o atitudine distanta in convorbiri, distanta ca si body language, aparent, fix aparent pentru ca la un moment dat ii urc ambele picioare impreunate pe genunchii mei si ma priveste gales cu subinteles, stiam ca urmeaza privirea asta, ma uit in gol catre sticla de bere, o las sa ma admire nitel.
Imi plimb degetele peste tivul rochitei, din cand in cand buricele degetelor depasesc granita tacita iar pielea-i se-nfioreaza instant, nu-mi ramane decat sa vorbesc in continuare lasand impresia ca nu dau atentie reactiilor ei si mai ales pe unde mi se plamba obraznicele mele degete.

Unui privitor curios de la o masa vecina ea ar parea distanta - de fapt Zumzi fierbe ca un cazan cu smoala aflat in clocot de saptamani bune in catacombele stapanului intunericului asteptand momentul gloriei cand va parjoli totul in cale, cand se va napusti cu toata inversunarea pe victima ce o vizeaza de atata timp.

Ajungem acasa, o las in compania unei muzichii in timp ce execut un salt in dus. Nu ajunsesem acasa in ziua respectiva inca.
Revin in camera, jeansii la locul lor pe mine iar tricoul mi-l agat intr-un umeras.

Spuneam ceva mai sus de cazanul in clocot? Oh,, Zumzi astepta in patul imens precum un tigru bengalez gata sa dea lovitura de gratie prazii pe care o pandeste cu iscusinta de mult.
Ne involburam in saruturi si atingeri repezite, totul vuieste si nimic nu este calm si linistit, se porneste ca un tavalug si nu o poti opri.

Ma arunca pe spate dupa ce ma scuipa afara dintre buze, dau sa ma ridic, incearca sa ma opreasca folosind drept stavila manuta ei finuta care acum se dorea prelungirea unui baraj.
Ii dejoc planul de data asta, gentil inving oprelistea si o cuprind ferm de spate, o sarut din nou. Se smulge iar din sarut:
 - Linisteste-te, intinde-te pe spate..
-Hmm
-intinde-te am spus, you will enjoy it..
-zici?
-sunt convinsa - imi raspunde cu un rictus pervers.

Cureaua se dovedeste un prag usor de invins, iar jeansii mi-i trage cu repeziciune, un detaliu care o impiedica sa ajunga in gradina cu bunatati..
Insfaca falusul cu o mana in timp ce cu cealalta ma zgarie pe abdomen, inainte sa inghita din gustul decadentei ma priveste ca o felina cu prada intre gheare: -Am uitat sa mentionez, imi place sa sug..

Curand tavanul incepea sa mi se para de nuante diferite, respiram alert si incercam sa domolesc pornirea asta, destul de greu, Zumzi imbratiseaza cu buzele ei mici obiectul pasiunii de moment, tulbure-mi vederea din cand incand si o azvarl cat colo la un moment dat:
-Nu-mi zice ca termini
-Nu dar nu e fair, am omis un detaliu.. imi place la fel de mult sa.. sug.

Ma azvarle pe spate si-mi intoarce gratios fundul ei cu niste pometi bombati si fermi, imi invadeaza obrajii iar in clipa urmatoare porneste cascada Victoria peste mine, si.. abia am inceput.
O plesnesc la un moment dat si racneste ca o fiara printre dinti in timp ce cu mana strange ferm falusul: -NU-MI LASA SEMNE!

In valtoarea dementei uitasem ca Zumzi are prieten si trebuie sa ajunga acasa 'intacta' la finalul nebuniei.
Minutele curg, fluidele se scurg, ne contopim in pacatul desavarsit si pare-se ca totul va urma en fanfare. (asa se scrie? mi-e lene sa gugalesc)

Imi dezlipeste labiile dintre buzele-mi infometate si ma trage peste ea:
-Vreau sa ma futi - strangandu-mi erectia cu putere in pumn.
-Aaaaaa.. well... am o mica problema.. sa spunem ca printr-un accident stupid .. nu am cauciucurile la mine.
-Vorbesti serios? - mana ei strange cu si mai multa forta acum
-Din pacate da, zi-mi ca ai backup si ne salvezi situatia
-Glumeeeeeesti?
-Din pacate nu
-Esti demeeent
-Nu, is doar idiot uneori, iar acum este fix momentul in care nu trebuia sa fiu
-Vaaaai, te uciiiiiiiiiiid, vreau sa-mi bagi chestia aia pana in gat acuuuuuuuuuuuuum!

ma uit la ea ca un catel prost care a daramat castronul cu apa, imi vine sa ma arunc de la etaj, realizasem tarziu ca dracia in care tineam prezervativele era in celalalt rucksack, imi amintisem prea tarziu insa... la dracu.

Moment Kodak.. libidoul ei se usuca instant, mandria mea se ascunde undeva in spatele scrotului de rusinea in care a fost implicata de ametitul ei stapan, este unul dintre acele momente in care stii clar ca esti personajul principal al unui film cu prosti.

Comentarii...?? da da da da, hai radeti de mine acum, dar v-am spus din start ca nu am sa povestesc numai intamplarile de glorie, asa iaca-ta, rusinea intruchipata.

FAAAAAAAAAIL!

Epilog

Dupa ce atmosfera s-a linistit, ne-am impacat cu ideea dupa ce a refuzat de 10 ori sa ma duc la o benzinarie sa iau cele trebuincioase, pe motiv de pedeapsa, la un moment dat imi spune:

-apropos, ca sa stii de acum si pentur data viitoare, eu nu poat ajunge la orgasm in mod normal
-hmm, da, stiu ca ai nist epreferinte mai stratosferice dar totusi ce ar fi necesar sa ajung acolo?
-pai... ma excita extrem homosexualii, sa vad doi tipi ca si-o trag, eventual sa mi-o traga si mie intre timp
-hmm, da, this is a no go, neeeext!?
-pai next ar fi legat de inclinatiile mele BDSM, adica sa fii.. submissive
-mda, e clar, nu o sa fiu in stare ever sa te aduc pe culmi in cazul asta, daca spui ca in mod normal nu pot ajunge
-ideea este ca nu orgasmul este neaparat un tel pentur mine, imi place sa mi-o trag si de tine imi place in mod deosebit asa ca nu iti face problemele astea, te vreau pentru ca ma exciti si pentru ca senzatiile care ma incearca atuncicand sunt cu tine sunt intense..
-hmm, ast anu -mi hraneste orgoliul foarte mult, tot sunt destul de morcovit ca nu pot ajunge sa te.. orgasmez
-termina, nu fii copil, hai mai bem o bere...

2 comments:

  1. da, chiar m-am prapadit de ras :))
    asta e..shit happens :))

    ReplyDelete
  2. da, am patit si eu sa vreau sa mi-o trag cu un tip doar pentru ca ma face sa ma simt intr-un anumit fel cu el, nu neaparat sa ajung la orgasm. deci partida in sine era wow, nu neaparat finalul :)

    ReplyDelete