Friday, April 27, 2012

sad

Sophie?
Mda, probabil as fi ucis cu pietre de barbatii care si-ar dori-o.
Ne-am despartit.
Aceiasi barbati mi-ar spune ca sunt cel mai cretin si nebun om din lume sa ma despart de o asemenea creatura.

Ei bine, treaba cu Sophie a inceput si s-a desfasurat sub un alt auspiciu inca de la inceput. O relatie. No fuck buddy..
Aici treburile s-au complicat, am fi putut fi impreuna ca si friends with benefits pentru o eternitate, dar nu, am vrut sa incerc o relatie. nu puteam decat cu una ca ea, look, pervert mind, stil - ador tzoalele, ador femeile care mereu ma surprind cu garderoba, ador femeile care fac shopping.

Nu pot o relatie, nu pot, pur si simplu. Nu acum. nu sunt capabil, sunt un searbad. O pot tine in brate dupa sex daca imi este doar tipa care mi se asterne in cearsafuri ocazional, ma simt rece si o resping atunci cand incerc sa am o relatie, nu o pot tine in brate.

Ieri a coborat in culise dupa o prezentare de moda si mi-a scris. E nedrept de trista si nu pot face nimic :(. Parca mi-o imaginez acolo sus, sfidandu-i pe toti din culmile exuberantei sale trupesti iar inauntru, cataclism si multa suferinta.
I think i'm damaged... properly fucked up..

nu va pun poza, nu de data asta.. e gol.



Sophie, iarta-ma.


6 comments:

  1. shit happens...
    dar nu-i bai, isi revine ea ;))

    ReplyDelete
  2. Nu poti acum,dar maine e posibil sa vrei mai mult si ea sa nu mai fie.

    ReplyDelete
  3. Damaged asa de tanar? :)
    Fa ceva in aceasta privinta

    ReplyDelete
  4. Lipsa unei poze din acest articol il face si mai trist. Be happy !

    ReplyDelete
  5. mi-a scapat acest articol, doar acum l-am sesizat. e trist mai ales ca ma regasesc in aceasta secventa. de cate ori nu am auzit eu "nu acum" si pana la urma nu a mai fost deloc, te mai si saturi de vorba asta cu toate sperantele pe care le ai la vreo schimbare. nu e ok cand cei doi nu se sincronizeaza, nu e ok deloc. eu sper sa iti revi :)

    ReplyDelete