Wednesday, December 14, 2011

Damn those russians, they say..


Cu Iva treburile au evoluat ciudat in ultima vreme. O luna de zile am fost in silentio stampa unul cu celalalt, stare impusa de ea pe motiv ca nu am avut un comportament adecvat in anumite situatii, sau nu neaparat situatii cat in general.

Iva este o femeie care nu se baga in seama cu lumea decat strictul necesar, colegii de munca o considera o ciudata, dar ea doar isi protejeaza neuronii de toate discutiile de birou, cretine si total inutile.

Totul a inceput cu niste bere, apoi sex, amandoi voiam acelasi lucru si nimic mai mult. Mult sex. Hard sex. Dupa cum spuneam si atunci, Ivei ii place tare.

Fiind rezervata in exprimari de un anumit fel si aparent de gheata la capitolul simtaminte sufletesti, am zis ca este perfecta pentru conjunctura in care ne folosim unul de celalalt.
Treburile insa aveau sa nu ramana astfel si pare-se ca Iva a prins drag de mine mai mult decat si-ar fi dorit, mai mult decat as fi crezut si eu ca este in stare.

Astfel ca, asteptarile ei crescusera vis a vis de mine fara ca eu sa stiu, eu ma purtam ca un tip care nu are altceva in comun cu ea decat serile de sex. Asta nu pentru ca as fi fost vr'un nesimtit, dar pur si simplu nu vedeam ca ar dori mai mult de atat, nu isi trada trairile interioare desi.. incepusem sa ma prind ca ceva parca nu mai este chiar ca la inceput.

Mai bine de o luna a fost 'liniste', nu am vorbit, nu ne-am sms-uit. Intr-o zi am tras-o de maneca in loby la o cafea si am reluat 'ostilitatile'.
Ne-am povestit de parca nu vorbiseram de ieri si nimic nu se intamplase.

Imi scrie apoi pe mesageria interna:"9 00, my place, tonight or never look 4 me again."
Dracia era ca aveam ceva de facut in seara aia, dar la 9 ii bateam in usa.

Am stat la un pahar de vin si vorba pret de vreo ora si mai bine, recuperam timpul in care nu am vorbit.
La un moment dat ii bipaie telefonul, citeste sms-ul si imi spune:
-My flat mate will come back soon, I think we should stop talking..
-Well.. - si nu apuc sa ma gandesc ce urmeaza sa spun pentru ca pantalonii mei sunt deja desfacuti iar Iva isi etaleaza calitatile intr-ale sexului oral cu o pofta si un zvac ceva de speriat.

Ma excita grav o femeie careia ii place sa suga pula, carui barbat nu ii place sa i se faca sex oral? Ideea este ca pe mine nu ma deranjeaza daca nu face, ma deranjeaza insa o femeia cand vrea sa faca asta din obligatie, chestiile astea ma dezgusta total - nu e cazul ei insa. Ma propteste de perete si nu se opreste din supt, ma trage pe gat ca un drogat care nu si-a primit doza de mult timp. Ma suge in asa hal de aproape ca simt si tencuiala peretelui intrandu-mi in cur...

O apuc de ciuf si incep sa o domin pe faza asta, stiu ca ii place si isi dorest. O trag apoi, ii infig mana in gat si o urc pe bufet, ii desfac cei doi craci (mai lungi decat ai mei chiar) si ma infig cu limba in pizda ei precum o balena in bancul de pesti.

Isi afunda ghearele in parul meu si ma trage de scalp, gafaie si se da du capul de usa dulapului din spatele ei.. este dementa, stiu ca mai are putin si termina.
Ma impinge cu o forta incredibila: STOOOOOOOOOOOOOP!!!!! - si apoi se chirceste toata.

Ma sprijin de perete si astept sa ii treaca valul de orgasm in timp ce ma uit la ea si ma masturbez incet, o intriga si imi sare iar cu gura in pula.
Nu o las mult sa isi faca de cap, o pun capra de data asta, tot pe bufet si ma uit sa nu fie obiecte periculoase in zona, face urat la orgasm.. este imprevizibila..

O fut in timp ce ii strang parul in mana, o oblig sa stea cu fata lipita pe bufet si o tin cu forta astfel incat sa aibe o pozitie incomoda, respira greu si gafaie - are solduri late si un cur bombat, ii place sa o fut grav, fara menajamente, ii place dur.. fut la ea ca un animal.

Era o vorba romaneasca 'da ca surdu' in clopot!'

-Come baby, come with me.. come... come.. please come..

Eram deja super excitat si nu era greu sa ii indeplinesc dorinta, urla ca din gura de sarpe, loveste storcatorul de fructe care ajunge pe jos intr-un zgomot infernal, tipa de parca o tai pe viu, loveste cu pumnul dulapul, inauntru cad pahare si farfurii, termin si eu intr-un urlet printre dinti care ma elibereaza de toata tensiunea adunata..

Bucile-i sunt rosii, coapsele mele frig, Iva are lacrimi in ochi si zambeste cu fata inca lipita de blatul bufetului..

Later that night...

Colega de apartament sosise deja, noi ne desfasuram implinirile carnale in camera Ivei, un pat micut dar suficient. Ii place cand stau deasupra si intru cu alonja in ea, imi zbiara printre dinti "harder, yes.. harder".
Nu imi sprijin genunchii de pat, stau cu picioarele intinse, ma sprijin numai in degete, ea are fundul ridicat putin si picioarele-i interminabile i le tin departate ca un pe mare compas.

O fut cu sete, imi place treaba asta, sa stiu ca pot da oricat de tare pot si ca ii face placere mai mare pe masura ce devin si mai inversunat. Un fir de transpiratie mi se scurge de pe tampla pe obraz si apoi ii cade pe abdomen, se evapora instant, arde ca un vulcan.

Tine gura deschisa si respira adanc, sacadat: - I'm comming baby, damn it.. come with me..
Ma concentrez sa termin odata cu ea, incepe sa se agite, ca de obicei mereu inainte sa aibe orgasm, e ca o leoaica in cusca, ma priveste fix in ochi, simt cum sta sa explodeze, deodata.. ma ia cu o mana de par si imi trage capul intr-o parte, imediat, cu mana cealalta imi fute ditamai bucata peste fata..

Dragilor va spun, pe langa faptul ca nu ma asteptam la asta, m-a trosnit ca din fundul gradinii, mi-a murit juma' de pula instant..
Evident ca nu a reusit sa mai termine in clipa aia, dar m-am dezmeticit repede, i-am tintuit mainile deasupra capului si am inceput din nou sa lovesc in ea cu nervi..
Ma luptam cu ea destul de serios, nu imi doream inca o smetie in mufarina asadar trebuia sa o termin fix in pozitia asta.

demential.. pot spune ca de mult nu m-am mai resimtit fizic dupa un asemenea sex, a fost o noapte de forja la propriu si la figurat.

14 comments:

  1. Dragilor va spun, pe langa faptul ca nu ma asteptam la asta, m-a trosnit ca din fundul gradinii, mi-a murit juma' de pula instant..

    =))) n-ai idee cat de mult am ras aici:))

    ReplyDelete
  2. :D, eu rad absolut de fiecare data cand imi aduc aminte..

    ReplyDelete
  3. se mai intampla sa mai radem si de ce ne amintim:))

    ReplyDelete
  4. nu ma referam la blog. ma referam la sufletul tau . uita-te si tu din cand in cand la e-mailuri :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. bine ca mi-ai dat semna, nu am mai corectat dupa ce am scris, eram pe fuga la job. typo..s

    thanks

    ReplyDelete
  7. eu am facut acum doua nopti un blog cu aceeasi tema si am aflat de tine de la o cunostinta comuna :)
    acum daca tot ti-am citit ultima postare... stiu ce nasol e sa iti futa o bucata peste ochi cnd te astepti mai putin. si tipe care vor hard stuff ne lasa cu febra musculara fie ca vrem fie ca nu vrem

    ReplyDelete
  8. ps- legat de typo, in titlu nu era russians?

    ReplyDelete
  9. pai am scris corect cu 'ss' nu :) ?
    cunostinta comuna zici ha?? :D cine bre?

    am momente in care imi place hard, cand dau ca pickhummer-ul in asfalt, cat te tine.. si ea.. rezista.. si ii si palce, doar ca.. stay with one eye open hahaha

    ReplyDelete
  10. dap, cu ss dar e trecut russinas in loc de russsians. a inversat cu n? :)

    cunostinta de pe bloguri, nimic important... mi-a recomandat o vizita si.. am facut

    da, stiu cum e cand "coafura rezista" daor ca cel putin deocamdata nu trebuie sa fiu cu ochii'n 4. se stie clar ca nu imi place durerea. doar ca se mai intampla faze cu tipa de duminica trecuta cand ne trezim cu aurolacul care misca pe jumatate sub masina. bine ca dupa... :))

    ReplyDelete
  11. ceea e e similar cu o palma peste freza la categoria intamplari neasteptate :)

    ReplyDelete
  12. sunt rezolvabile deci e ok :D

    ReplyDelete