Monday, November 21, 2011

ce zi..

Cu Tina am stat vreo 6 luni.
Insa Ine facea parte din viata mea sexuala. Tina devenea mai posesiva pe zi ce trecea. Problema era ca eu foarte in nori la vremea aceea nu prea bagam in seama anumite aspecte ce tin de varsta unei femei care, la un moment dat nu isi mai poate permite sa umble doar pentru fun si chestii de gen.

M-am trezit in ceva serios fara sa imi doresc si mai ales destul de subtil atras in treaba asta. Situatia devenea necomfortabila si incepeam sa nu mai simt in largul meu.
Cand venea vorba de sex totul era ok, uneori mai facea misto de mine:
-Maaa, tu o sa ma omori cu toata calareala asta crezi ca eu mai sunt asa tanara ca tine? - radea, apoi ma apuca de pula si imi zapacea creierii, o sugea cu drag si pofta, cu drag pentru ca sentimentele ei cresteau exponential de la o zi la alta si cu pofta pentru ca ii placea pula.

Tina avea un caine, si nu unul de talie mica, dar nici imens. Imi placea de el dar avea niste momente in care imi venea sa il ucid, spre exemplu trebuia mereu sa avem grija pe unde facem sex ca dadea buzna ca un copil mic peste tot unde de apucau poftele.
Intr-una din dati, o pusesem pe Tina capra la pervaz, langa noi un fotoliu, la un moment dat intra dilimache pe usa, se repede la fotoliu si cu labele din fata sprijinit si el pe pervaz, cu limba afara, el avea chef de joaca.. am zis ca-l omor. Tina incepuse atunci sa rada si a fost placut pentru ca isi contracta muschii vaginului foarte tare.. ha.

Dupa 5 luni deja nu mai suportam, eram ca la puscarie, telefoane, verificari, cu cine esti, cine e femeia care se aude langa tine?.. - Alooo femeie sunt pe strada, nu in mediu steril.. christ.

Ne-am despartit cu mega scandal, urlete si tipete.

Dupa o luna primesc telefon:

- Cred ca sunt insarcinata!

Acum unii dintre voi rad isetric, eu zmbesc larg, dar atunci.. imi transpirase mana cu telefonul instant si toata senzatia de furnicaturi imi coplesea incet incet intreg trupul, precum o invazie de lacuste intr-un lan de proumb in urma carora .. prapad.

Genunchii imi jucau feste, privirea mi se incetosa, CHRIST AM 24 DE ANI NU AM NEVOIE DE ASA CEVA, ASTA ARE 28 SI E DISPERATA SA FIE FEMEIE SI A BABY... ESTE CEVA CE ISI DORESTE.



Era belita grav prieteni va spun, iar eu aveam ditamai pampersu' la cur.

Dupa ce m-am dezmeticit nitel ii spun ca vreau sa ne vedem sa vorbim.
Luasem pe drum vreo 4 teste de sarcina, diferite. Aveau sa iasa 3 din 4 pozitive. Incercam sa imi pastrez calmul, sa nu o stresez, sa nu agit spiritele, sa nu o incing sa ii pornesc vreo reactie starnita din ambitie si dorinta de razbunare.

Discutiile se desfasurau extrem de calculat din partea mea, nu trebuia sa ii imprim nimic din ceea ce doream eu, trebuia sa rezolv cuma situatia si acestei rezolvari nu incercam sa ii dau eu solutie. Trupul ei, ea decide.

Intr-un final, dupa o saptamana de gandit iar eu in fierberi a decis ca mai bine avorteaza. Toata saptamana aceea am dormit la ea si am stat cu ea aproape non stop.
I-am spus ca ma ocup eu de toate si sa incerce pe cat posibil sa se descarce in orice fel cand simte nevoia.
M-am interesat de un ginecologist avortist bun. Ghiciti si la cine am apelat..? Andra.. da, exact la Andra, care m-a dus fix unde trebuia dupa ce m-a santajat ca nu imi spune daca nu o fut macar odata sau in cel mai rau caz sa o las sa mi-o suga.
Andra stia pentru ca in urma cu 6 luni trecuse prin asta si avea o experienta. Intre timp Ine incepuse iar sa mi se agite in preajma, fiinta asta chiar ma iubea si ma sfasia durerea ei, cat de nemernic si de gheata eram cu ea si in ce hal putea ea sa ma doreasca.
In ziua in care trebuia sa o duc pe Tina la avortat ma suna un tip, fix inainte sa intru in scara blocului Tinei. Inei i se facuse rau la facultate si ajunsese la spital, lovita la cap.. am zis ca ma impusc de nervi si acum griji pentru Ine de parca nu aveam deja una pe cap..

O sun pe Andra:
-Bai sunt un nenorocit!
-De ce?
-Urmeaza sa te rog ceva grotesc, dar trebuie sa ma ajuti!
-Te ajut cu orice, spune-mi ce ai patit..
-Sunt la Tina in fata blocului si taman am primit un telefon de la spital ca i s-a facut maica-mii rau si trebuie sa ajung urgent..
-Vrei sa o duc eu pe Tina la avortat..
-... da!
- Of.. habar nu ai cat de dator imi ramai pentru faza asta
- Sunt constient, totusi.. nu am alta solutie acum!
-Fie..

O sun apoi pe Tina, ii spun povestea cu spital, mama, etc, ii spun ca vine prietena care mi-a recomandat gingicologu si o ia sa o duca acolo , ajung si eu cat de repede pot cand termin.

Ajung la spital, Ine era ok, avea o perfuzie. Ii facusera si tomograf, totul parea in regula. Cand am intrat pe usa i-au dat lacrimile, nu se astepta ever in this world, stia ca era ziua in care merg la avort cu Tina..
Au venit apoi maica-sa si doua prietene, i-am spus ca ii fac o vizita curand si ca trebuie sa plec, acum fiind pe maini bune trebe sa fug.
O sun pe Andra, imi spune ca totul e in regula si ca mai dureaza putin. Ajung si eu la scurta vreme. Tina este inca sub anestezic si a stat cateva ore intr-o dependinta speciala sa isi revina, clinica particulara, toata grija si atentia.. superb. Nici o complicatie, fata in regula.

Am dus-o apoi la o amica a ei, nu puteam merge la nici unul acasa, la ea din motive lesne, iar la mine nu fusese niciodata, asadar.. out of scheme.
Am ramas cu ea pana a adormit si dormita a fost pana a doua zi la ora 1. Dupa ce a adormit am iesit pe usa, cu gandul sa merg la Ine.
Suna Andra..
-Hei
-Salve, uite acum plec de la Tina
-Ah.. ce dragut, e bine?
-Da, e bine.
-Aham, pai cred ca urmeaza sa imi faci o vizita..
-Acum?
-Da, acum.
-Pai.. nu prea am timp, trebuie sa fiu in alta parte..
-Nu-i nimic, nu te tin mult, plus de asta ajungi repede la mine acum pelcand de unde esti.
-Da..
-Ok te astept.

Genial... de dat la buci nu aveam eu chef acum, dar la dracu.. cand am avut nevoie a sarit si m-a ajutat.
Intru pe usa, ma intampina in niste desuuri albe, un corset care ii punea in evidenta talia de viespe si sanii ei perfect rotunzi ca niste mere parguite, numai bune sa dai iama in ele. Chilotii tanga ii reliefeza bucile obraznice peste masura si deja pantalonii imi svacneau.



Sare pe mine ca o leoaica, ma sruta si ma dezbraca de parca ar fi fost ultima partid de amor cu mine vreodata. Cade in genunchi, imi suge pula, mi-o suge de parca vrea sa traga inclusiv peretele din spatele meu. Ma sprijin de zidul rece si imi relaxez simturile dupa o zi nebuna care inca nu se terminase..

Ii infig mana in par, sunt hotarat sa o terminam repede. Stiu ce ii place, asadar o ridic in picioare si o iau in brate. Se infasoara cu picioarele pe mijlocul meu, isi trage chilotii pe la spate cu mana, imi proptesc madularul pe labiile ei si o penetrez. Tipa  si se lasa cu totul infipta in mine. Ma plimb cu ea prin sufragerie in timp ce ea isi freaca incet peretii vaginului de pula mea erecta.
O asez pe birou si incep sa ii car puli ca un animal, o excita grav asta. De obicei nici eu nu rezist mult asa pentru ca sunt la fel de excitat de faza asta, acum insa am alte griji pe cap si reusesc sa ma tin fara probleme, o fut pana termina, tipa si ii prind mainile fix in clipa in care vrea sa si le infiga in spatele meu sa ma gheraie..

10 minute dupa asta eram deja la semaforul din capul strazii, un radar ar fi tot ce-mi trebuie acum.
Dupa nici 400 metri ma opreste garcus terminatus inteligentius - mega spume, am zis ca mor de nervi. Trag masina in fata lor si ies cu aplomb din masina, pornit pe fapte mari, am actele in mana.

-Buna seara, aveam 75 pe restirctie de 60, daca ma opreati peste 100 de metri aveam 90 sigur, dupa ce ma amendati o sa merg tot cu 90, prietena mea este la spital pe masa de operatie cu un avort spontan, va las actele si vin eu sa le iau de la Udriste, faceti 20 de amenzi dar eu nu pot sa stau, trebe sa plec, va rog sa ma iertati

Garcus era ca la teatru, nu fusese probabil in viata lui, reprezentatia era intr-adevar de profesionist, si ma iertati ca mi-s si modest, dar uneori nah.. ce-i al meu e pus de-oparte.
Dupa cum spuneam, garcea se uita lung la mine si nu stia cum sa reactioneze.. intr-un final da verdictul

-Mergeti, dar va rog fiti prudent
-Va multumesc sa va dea D-zeu sanatate.

Plec, ajung la Ine acasa, maica-sa luminata la fata toata sa ma vada. Dupa atatia ani cu fi-sa ea spera sa ma vada ginerica, mai cu seama ca o smulsesem pe fi-sa din mainile unui grobian care o mai si batea uneori.

Ine era in varful patului, citea si din nou, izbucneste in lacrimi sa ma vada. Credeam ca va fi o seara in care o voi tine in brate, sa isi revina dupa ce patise. Incepe sa ma sarute printre lacrimi. Dementiala senzatia, am obrajii reci iar lacrimile ei fierbinti se scurg acum pe pometii mei, ne sarutam cu mult dor si o strang in brate, Ine avea soldurile perfecte, ii adoram pielea, ii adoram formele, picioarele ei lungi se temrinau intrun fund superb, bombat si ferm, un fund .. 'carnos' daca pot spune asa. Eram total neajutorat cand ii simteam fundul in palme, il strangeam pana simteam ca il smulg..

Am facut dragoste cum nu mai facusem de ceva vreme, tandru, incet si cu multa atentie unul pentru celalalt, acum eram linistit ca nu voi avea mostenitori in viata la 24 de ani si linistit ca nu mai trebuia sa ajung nicaieri, ma simteam foarte bine si pe Ine o iubeam intr-adevar, chiar daca in alt fel decat ar fi inteles multi - adica ne fiind imrpeuna cu ea..

what a day...

16 comments:

  1. i really liked this one :) . misto scrisa .

    ReplyDelete
  2. Complicata situatia asta. :) Important e ca intr-un final a fost bine.

    ReplyDelete
  3. da, chiar foarte fain, mai baiete:>
    you're a pro :>:))

    ReplyDelete
  4. NEXT !!! A trecut deja o săptămână.

    ReplyDelete
  5. nu am citit tot blogul. am spicuit pe ici, pe colo.
    sunt curioasa daca ai mai multa imaginatie decat mine :))
    imi place stilul, dar evident nu cred ce spui.
    poate sunt ceva samburi de adevar in rest..multa imaginatie si...pofte :)
    dialogul cu politistul..uhhh desprins din filme :)) inspirat ;)

    situatiile intortochiate si modul perfect in care futi.... ce sa zic....mai-mai ca ma gandesc ca ar fi posibil sa ma depasesti...
    doar ma gandesc.

    acum sa nu crezi ca-ti neg aptitudinile sexuale.
    spun doar ca-mi place cum fabulezi :)
    chiar imi place:)

    ReplyDelete
  6. Dalinda am mai scris odata despre asta.
    De multe or NU AM TIMP sa stai sa scriu. Vreau sa scriu pentru ca vreau sa imi ramana toate amintirile astea cumva undeva.

    Pentru fabulatie ai nevoie de mult timp liber pe care eu NU il am, nu sunt genul de om care s apairda timpul cu prostii de liceu, nu sunt un blogger wanna be, scriu in primul rand pt mine pentru ca traiesc starile de atunci cand povestesc.

    Singurele locrurui pe care le fabulez sunt numele tipelor si anumite chestii particulare pe car enu le detaliez aievea pt ca cienva sa nu se poata recuoaste cumva daca ajunge sa citeasca.

    Faptul ca am fost o perioada ator poate iti da de gandit la capitolul inspiratie de moment, nu mia departe de acum 5 zile am avut o faza asemanatoare tot cu politati, este metoda mea de a incerca sa ies din rahat cand stiu ca am comis-o.

    inca odata, swear to god is true si problema este alta, oamenii in general tind sa creada ca nu exista asa ceva pentru ca lor si cunoscutilor lor nu li se intampla asta.. in fine.

    ReplyDelete
  7. tiger, nu ti-am citi tot blogul deci nu stiu despre experietele tale de actor ;)
    asa sa fie cum spui tu ! :)
    oricum ar fi tot imi place ;) asta era ideea.
    iti faceam un simplu compliment.
    deci, nu te jura ca nu este cazul.
    cat despre criteriul despre care pomenesti si anume: "daca nu mi s-a intamplat mie inseamna ca nu este adevarat" iese din discutie ...;)

    ReplyDelete
  8. multumesc.
    Cand ai vreme, rasfoieste pe aici, vei gasi locuri unde dau si chix, pt k this is life and those things happened also..

    si poti pune blogul in link, tu simt ca meriti sa ai parte de expunere, so.. go.

    ReplyDelete
  9. simti tu asta de la prima interactiune?
    altceva ce mai simti? :)

    ReplyDelete
  10. mi-e teama ca nu pot continua discutia asta in public

    ReplyDelete
  11. daca nu poti, nu poti :)
    n-as fi spus ca esti pudic :)
    propui altceva?

    ReplyDelete
  12. nu are legatura cu pudicitatea

    ->blogul0l0@gmail.com

    ReplyDelete