Friday, November 18, 2011

De la autobuz se trage..

Aveam 24 de ani. Eram foarte atasat de un grup celebru in romania pe un anumit stil de muzica, mergeam la toate cantarile lor din Bucuresti, aveam loc asigurat cu ei la masa de fiecare data si asta pentru ca intamplarea facuse ca la un curs de specializare pe marketing sa fiu coleg cu prietena unuia dintre ei, Miki.

Miki avea 34 de ani la vremea aia si era ciudatica rau. Ii placea de mine foarte mult si imi spunea in repetate randuri ca 'daca ai fi fost un pic mai mare...'. Ma simteam bine evident, dar nu indrazneam sa fac nici o miscare in privinta ei, mi se parea neadegvat.
Miki era intr-o relatie ciudata cu liderul trupei care era casatorit de fapt, insa Miki era prezenta cu el mereu.
Pe rand m-am imprietenit cu toti tipii din band si ma rog tot anturajul, ei si amantele, toata lumea voiosi voinici, drinking etc.
Miki m-a luat intr-o zi de mana (obisnuia des sa mearga cu mine de mana cand ne vedeam) si m-a dus la tipul ei sa ma prezinte gen: -Hai sa iti prezint un copil frumos! Eu am zis ca intru in pamant de rusine.. adica la dracu vine gagica-ta cu unu' de mana si zice.. pfff.

Timp de mai bine de un an am simtit cum tipul nu era deloc incantat cand eram in preajma si mai ales ca Miki statea mereu pe capul meu, incercam sa minimez situatia pe cat posibil oricum.

Mie imi placea insa de Tina, amantaaltuia din trupa, si ala era casatorit in orasul de bastina. Vre-un an de zile nu s-a intamplat nimic, pana la un moment dat cand ne-am intalnit accidental pe scarile autobuzului la Universitate, a fost unul dintre momentele Kodak.

Pe vremea aceea taman terminasem cu Ine de vreo 3 luni de zile, dar terminat era un fel de a spune. Eram extrem de compatibili la pat si ne futeam.. regulat :D:D:D:D - eram dependeti unul de celalat, indiferent cu cate femei aveam sa ma fut sau cat de frumoasae erau, daca nu faceam sex cu Ine o saptamana simteam ca lipseste ceva.

Am stabilit cu Tina sa iesim in Club A, ne-am intalnit cu mai multi prieteni si atmosfera era draguta. La un moment dat apare Ine..
Total aiurea, de obicei stiam cand iesea caci vorbeam. De data asta nu stiam, era cu inca doua prietene. Eu care aveam de gand sa fac o mutare cu Tina am zis ca mor de nervi. Ina nu stia ea prea multe, dar se prindea repede in ceea ce ma priveste, ma cunostea ca pe chilotii ei fin dantelati:

 -Tatoasa aia blonda!?
era sa imi sara berea din gat
- Ceee?!
- Hai ma lasa vrajeala, mereu ti-au placut tatele si eu nu prea am, zi aia e?
- Da..!
- De unde o stii?
- Pai uite.. etc etc
- Aham, vezi poate vrea in 3 [o sa va detaliez alta data despre Ine si cum ii plac femeile]
- Nu cred, e cam .. regular asa, dar mi s -a pus pata
- Da da stiu, iti trece in 2 saptamani
- Ceva de gen.

Am plecat cu Tina acasa. Tina nu era o femeie de care sa ramai impietrit de frumusetea ei pe strada, dar era faina. Fruntea inalta, ochii albastrii, par lins si blond, buzele subtiri, 28 de ani. Avea un zambet colorat si niste sani mari.

Inchide usa, ne sarutam, gradele din alcool ne dezbraca instant de toale pana in dormitor. Ramane intr-un sutien negru care face fata cu stoicism sanilor grei care se zbenguie in toate directiile. O arunc in pat si incep sa ii sarut trupul, are pielea foarte subtire si alba - nu taman idealul meu de frumusete. Ma joc pe abdomen si gafaie din ce in ce mai puternic, ii cuprind cu mainile bridele dantelate, chilotii tip tanga nu o avantajeaza, nu are o talie bine definita, chiar daca are soldurile late..

Imi plimb buzele in zona pubiana si barbia mi-o sprijin pe chilotii ei care ii simt uzi, ma excita asta si nu mai am rabdare sa o amagesc, trag chilotii intr-o parte. Doua labii subtiri si un clitoris ascuns dupa ele, un clitoris mic si o coafura .. inexistenta..gen.. epilata total.
Ma strange de par in timp ce ma bucur de pizda ei ca un ogar in calduri.

Tipa strident si simt cum gatul meu incepe sa se deformeze, ma strange cu picioarele ca o presa, rezist eroic, imi proptesc limba la baza labiilor, cu buza de sus fac etans deasupra clitorisului si am toata pizda in gura..now.. my favourite thing.. fac vid, imi eliberez limba si ma joc continuu pe clitorisul ei..
rezista cateva minute dupa care ma trage dintre picioare si ma roaga sa o fut.. o intorc pe o parte si  imi proptesc penisul in clitorisul ei: - Iei pastile? -Nu, dar e ok, fute-ma!

Intru in ea incet, unul dintre sani imi umple mana, o mana ii mangai chipul si o sarut incet, intru.. intru... intru..
Ii sarut numai buzele, tine gura intredeschisa pana ma simte cu totul inauntru, da capul pe spate si gafaie ca dintr-o descatusare binevenita.
Ma misc incet, este destul de stramta dar o simt cum incepe sa se dilate.. incepe sa isi miste bazinul, ne prindem in ritm si ajungem sa ne miscam alert fara sa ne dam seama. Se intoarce cu fundul la mine si se pune capra.
De obicei nu imi place la pozitia asta sa stau pe podea cu ambele picioare, mi se pare lame.. si oricum nu intra toata..
Stateam cu ambele picioarele in pat ca si ea, intru de sus in timp ce o tin de par cu capul pe spate, o penetrez cu miscari ample din bazin si imi lipai zona pelviana de fundul ei inrosit acum din pricina palmelor.
Ne bucuram unul de altul astfel minute bune..



Se 'smulge' din mine si ma trage peste ea, ne sarutam si ne exporam trupurile cu mainile, ma infige inapoi in vagin si isi pune picioarele pe umerii mei. In pozitia asta imi place sa nu ma sprijin pe genunchi, ii ridic fundul nitel in aer si ma las peste ea in timp ce picioarele mele sunt drepte, intru in ea perfect, cu totul, senzatia este foarte faina, contorlez acum numai eu miscarile si are mainile infipte in parul meu, ma priveste fix dar muschii fetei sunt intepeniti... urla... termina dupa cateva miscari...

Eu nu am reusit sa termin cu ea, bausem destul de mult si ma si concentrasem sa nu termin repede, asadar.. mi-a fost imposibil sa termin atunci cu ea.

O mangai si o alint cat timp isi 'ingite' orgasmul.. imi place sa fac asta, ma bucura nespus sa vad o femeie ca se bucura de orgasmul ei si continui sa o mangai, sa o sarut.. i love it.

Dupa ce se linisteste ma vede inca erect:
- Sunt o tampita, nici nu am simtit ca nu ai terminat!
-Nu spune asta, a fost foarte intens, erai prea ocupata cu tine insuti, este perfect ok!


Incepe sa ma sarute, ma saruta peste tot, imi ia falusul in mana si incepe sa se joace cu limba pe toata lunginea. Se vede ca ii place, altfel as fi crezut ca o face din obligatie si mi-ar fi murit instant, dar modul in care se joaca.. se vedea ca ii place.
Ma asasineaza, nu trebuie sa faca deep throat ca sa fie un sex oral reusit, sunt 1000 de moduri in care poate sa o suga si sa se joace incat sa fie extrem de excitant si placut..

-Termiiiin!

O scoate din gura si ma masturbeaza pana ejaculez, imi sare sperma inclusiv pe fata, dar cata dorinta sa temrin aveam in mine am zis ca o sa cada peretii dupa orgasmul asta, am ejaculat 3 tone dupa atata excitatie..

[va urma..]

7 comments:

  1. Va urma ala tind sa cred ca a fost mai mult de un numar intr-o singura noapte :)

    ReplyDelete
  2. de obicei se intampla asta, dar nu imi place sa povestesc la kil :)

    ReplyDelete
  3. iti place sa ne tii in suspans :))

    ReplyDelete
  4. nu va trece prin minte ce urmeaza.....

    ReplyDelete