Thursday, November 28, 2013

un eu acum, si poate maine iar

Sorginte latina imprastiata peste mari si tari, latini care curg, latini care ard, mistuim cu pasiune tot ce atingem cand dorim a frange, a avea, a poseda, a iubi, a ne impreuna.

Damnati de o patrie gaunoasa, ostila propriilor zamisliri, ne aruncam in 7 zari, cat colo, dincolo de cat imaginabilul ne poate oferi ca orizont.

M-am turmentat pe aste meleaguri mai mult de un sfert de secol, peste aceasta suma apoi am sarit parleazul, am plecat din principatele dacice de-odinoara, zacand aici, am revenit iar de curand vo fi plecat din nou.
Surghiun mi-a fost inima si sufletul damnat, dar m-am eliberat si n-am crezut aievea ca-mi va mai lumina pe dinauntrul undeva cu cineva, mai mult, ori mai putin.

Azvarlitu-mi-am trupul nu departe de aici, un bat slobozit mai tare dintr-un arc si o solie mi-ati putea trimite fizic, dar anevoios va fi, va spun, nici suta de sageti in cele mai iscusite arbalete, nu vor putea ajunge unde gandu-mi staruie de multe zile, unde cumpana pasiunii mi se inclina oarecum bizar... mari si oceane sa o ajung imi trebuie sa trec, volburi de indoieli va trebui sa ii razbesc, tavalug de self asteem voi fi nevoit a-i cuceri mai cu seama totul poate fi in van cand pentru o secunda ma va cu intru totul ea zari.

Mi-a rimat cu drag, asemenea unui stih dintr-un condei prafuit aruncat, mandrie, patos si dementa, nu voi cere pentru a ei clementa, continui sa rimez intr-una, va spun.. acum ea este doar una.

Nu m-am indragostit, va jur, sunt doar inflacarat ca pot s-o fur, apoi, cu timpul vom vedea, nu stiu daca va fi adevarat.

Icarus era doar un smintit frumos, il voi urma, da nu ma voi topi in van, imi sunt doar mie suveran, ma vreau si clar voi fi incoronat, iar ea, oricum i-ar zice nu va fi plecat, e undeva si-asteapta sa-i calauzesc fiinta, sa-si paraseasca constiinta, sa vantur ale ei trairi, sa ma iubeasca pana in adanci simtiri..

De n-o fi ea, nu-i bai, nu am un gand catre acest deziderat, premeditat va jur nu am sa fiu in veci, caci doar trairile-mi sunt gaj.. ma-ntreci.

Ma opresc, nu stiu ce-i cu mine de curand, ma bucur, pt sa simt ceva .. va jur.

Sa te aprinzi ca un paisonat nebun este un lucru inocent de bun, luciditatea insa tine de maturitate, voi bea, manca, voi scanteia sau poate... sau poate lung va fi ori scurt aievea.
Dar,da, frumos, cand simti orice, orice sa simti nimic nu e pe dos. inseana ca traiesti si jur, asa si voi muri, in turn, cu steagul fluturand, armura totul stralucind si Creatorul imi va lumina o treapta, imi va intinde mana dreapta, voi fi la doar un pas apoi.. de viata.. veacul de apoi.

6 comments:

  1. dude, u're loosing it!

    cumpara-ti o curvistina moldoveanca de 18 ani si produ-o! scapi de lamentarile astea cu iz de sofistica de ghetou

    ReplyDelete
  2. Ho ho, welcome my dear old reader.
    Nu m-a excitat niciodata treaba cu banii si femeile, motiv pentru care nu am reusit niciodata sa admit ideea ca as putea merge la curve, chiar si atunci cand au platit altii pentru mine, au ras si cu fundul de mine cand le-am spus ca eu nu pot sa fut ceva platit - contravine mandriei si self esteemului meu intr-un mod flagrant.

    Asta cu loosing it... :)))) acum nah, vine o vreme cand o deraiem in papadii si ne si place. I miss that true passion and love dude 0 you can call me idiot, dar.. nah, vorba reclamei: din fericire suntem cu totii diferiti

    ReplyDelete
  3. pula mea, anii trec si trec..si te gasesti intr-un haos absolut, eventual cu probleme la mansarda. noi trebuie sa aducem oaresce ordine in haos. daca haosul ne guverneaza, clacarea e aproape

    combina-te conventional, fa un copil, fa-ti o firma si chinuie-te sa dai salarii angajatilor. da un sens unei vieti care altminteri n-are sens. haosul prinde putere si vigoare atunci cand traiesti doar pentru tine. suntem fiinte sociale, mai ceva ca suricatele, si-avem nevoie sa depindem unii de altii. asta-i, poate, sensul existentiei noastre. sa aiguram liantuld e grup

    cate despre dragoste, whatever....e sau nu e. daca nu e, poate vine. daca nu, macar ramai cu ordonarea haosului

    si inca ceva dragule: totul inseamna sex platit. ca unul e platit cu bani, altul cu dragoste sau amotivitate, pune si tu balanta si vezi ce atarna mai mult


    cius!

    ReplyDelete
  4. adevar graiesti in toate, dar inca ma mai incapatanez eu sa ma casatoresc din dragoste.
    si da, tot sexul este platit daca extrapolam la genul asta de situatie.

    ReplyDelete
  5. Draga secsinblog...ce faci? Unde esti? Vino inapoi.

    ReplyDelete
  6. O fi murit....sau s a însurat. ...totuna!

    ReplyDelete