Monday, November 25, 2013

..not a foul's game

Metafore zgribulite in suferinta, eviscerate in pumnalul cotidianului in care 'gri' nu mai reprezinta doar culoarea betoanelor de zeci de etaje ci si nuanta chipurilor schimonosite pe care le intalnim pasind anost pe fiecare trotuar.

Culoarea.. poate doar in ochii studentilor la universtiatile de arte, spiritul unui artist nu va putea fi niciodata nimicit de un pickhummer chiar daca suferinta ii va pulsa in aorta la fiecare lovitura a conglomeratului din fier si cauciuc.
In inocenta lor adolescentina, nu sunt inca ne afectati de ce va urma sa-i transforme in mod fortat mai tarziu pentru a putea supravietui. Isi vor inchide spiritul in temnite pentru a-si putea produce un trai decent, refuzul e fatal.

Sedus, abandonat, futut in cur, lubrifiant lipsa, victorios in vest, marinimos in rest, erect, destul intelect, impiedicat, nu prabusit, inspirat, la dracu..

Nu mi-e dor de nimeni, afara de mine iubind.

Pe cine sa iubesti cand toti au insa treaba !? Ocupati cu cele lumesti sau cicatrizati de trecut, se refugiaza in a cladi trainic dar fara spirit ori suflare.

Incovoieri de epitete zac pe caldaram, luate in suturi si desfigurate pe talpile trecatorilor. O graba cronica care gheraie orice iris rebel ce doreste a privi dincolo de pleoapele inchise..

Ma simt vlaguit uneori si mi se pare patetic deja ca vreau sa urlu 'i want to give love, give love...' - ma simt jenibil de penibil - asemenea porniri au decazut in vremurile noastre si privite sunt precum naivitati ori doar motive de mistocareala ieftina de Obor.

Altminteri suntem doar produsul a ceea ce consumam. Duse ne sunt linistea si tihna dintre ganduri, luxul unor asemenea bogatii necesita un pret inuman pentru cei de rand..

Reclam, acuz dar cui sa-i pese, cine sa auda? Nu sunt singurul, cu siguranta nu ultimul!

Sanctionabil de pasional..

3 comments: