Saturday, February 2, 2013

nimic nou

Ma gandeam zilele astea sa va mai scriu.

Momentan nu am stari de introspectie, nu-mi gasesc timpul in tihna pentru a scrie ceva din trecut, iar zilele mele din ultimele doua saptamani au semanat leit una cu cealalta.

In fiecare zi cate o alta fata, in fiecare zi un alt  miros, un alt mod de a saruta, un alt fel de a face sex si multe tipete, urlete, gheare si telefoane de la vecini cum ca eu fac ritualuri in casa.

Azi e sambata si nu am chef de niciuna.

fuked up mood, nu va pun nici poza, n-am chef..

4 comments:

  1. asa am scos-o eu pe una pe geam si guita aia de se auzea in tot cartierul. m-am trezit cu notificare in cutia postala sa termin cu orgiile sexuale, laolalta cu paragraful din lege in care scria despre amenda riscata pt deranjarea linistii si ordinii publice. semnatura si parafa presedintelui de Asociatie.

    pfuuu, grozav!

    la prima sedinta de administratie m-am prezentat de urgenta, cu-o muie spasita, ruganf locatarii sa ma ierte dar asa sunt eu, mai pasional. pasaminte, nu ma pot abtine sa nu urlu. si, cand sunt la momentul climaxului, mi se subtiaza vocea ca la o femeie. adica, un fel de chitait subtire si prelung, ca la lilieci.

    i-am mai rugat o data sa ma scuze ca nu pot sa fac sex ziua, ca am si eu de lucru, si-am incheiat promitand c-o sa ma fut cu perna-n gura precum la castratul asinilor si-am tulit-o lansandu-i perplecsi

    jumate din ei nu-mi dau buna ziua nici pana in ziua de azi, nevasta unui vecin imi tot ranjeste complice cand duc gunoiul iar doua babe vin mereu cu pomana cand sunt sarbatori religioase

    a iesit exact cum trebuie

    ReplyDelete
  2. pe semne ca va trebui sa execut si eu asa ceva, in casa mea nu pot sa ma fut ca omu' si nici macar nu abuzez frate pt ca majoritatea sunt in.. deplasare. cred ca la mine daca o comit de 2 ori pe sapt maximum.

    ReplyDelete
  3. e bine in deplasare, ca poti sa te stergi la pula de perdeaua ei

    pam-pam

    ReplyDelete
  4. prefer in deplasare din doua motive :

    1. e pe teren propriu si se simte ea safe (in special prima data)
    2. pot sa plec oricand vrea pul amea daca nu mia am chef de compania ei. In special dimineata cand am toane aiurea si vreau sa nu ma frec enimeni la cap.

    ReplyDelete