Monday, January 7, 2013

iarasi razna

Cu Sophie s-a temrinat, din pacate un ambalaj minunat si un exterior de-ti iau ochii mereu sunt contrabalansati cu ceva pe masura. Nu m-ar fi atins pre amult, dar la ea imi sadisem ultimele seminte ale spiritului si acum va trebui sa madescurc alone.. again..

Dar viata merge mai departe si in consecinta, iar am inceput sa cuceresc tipe noi si parca e din ce in ce mai abitir, nu ma mai pot abtine sa ratez vre una care imi place si sa nu incerc sa o seduc. Iscusinta vocabularului si ascutimea mintii ma ajuta mai de fiecare data sa reusesc, limbajul trupului mi-l stapanesc la perfectie si le intrig de multe ori.

Iar 7 zile, iar 5 femei noi, si evident, ca la orice tipa noua trebe sa prestezi corespunzator prima data pentur ca acolo este cartea de vizita, dai chix prima data si apoi totul devine mai greu.
Sambata iesisem in clubareala cu un bun prieten si inca doua amice. Amice in sensul ca ieseam cu ele in contextul unui grup mai mare dar in seara aceea au venit decat doua dintre ele si noi doi.

Tracul lor a disparut si au inceput sa fie mult mai lascive si cu directie cand dansam, eu cu una, pretinul meu cu cealalta.
Ieri ma suna, ma cheama pe la ea. 30 de ani, gym in fiecare zi, nu are muschi, are in schimb un trup ferm si niste forme de ma dau cu capul de pereti.

Nu intru indetalii, ajung la final doar.. FAIL din punctul meu de vedere. Primul numar totul cat de cat ok, apoi.. dracu sa ma ia.. o ora m-am rugat de mine sa am erectie, in toate pozitiile in toate ipostazele.. am zis ca ma arunc de la balcon.

Pana la urma am reusit dupa lungi tratative si nervi, dar tot nu a fost cum ma stiam eu si cum doream eu, am compensat prin felul meu de a fi, atent si grijuliu cu fiecare milimetru patrat al pielii ei. Este superba, dar trebuie sa ma odihnescsi sa ma reculeg nitel, am ajuns iar in culmea frustrarii si nu-mi pun stavila pornirilor de a executa totul in cale.

16 comments:

  1. 1 pilula Marathon sau
    1 pilula Pastila de Week-End. Vad ca aproape toate gasca mea s-a apucat de d'astea si lasa pizdele dardaind in spasme prin paturi. pur si simplu erectia nu se pierde cu orele sau zilele. e adevarat, cica, ca si senzatiile pt. tine sunt mult diminuate


    da' daca-i balci, pai balci sa fie

    ReplyDelete
  2. ai dreptate, da rnu vreu sa incep cu d astea de la varsta asta. sunt doar epuizat de pizdarit ca un cretin.

    m-a lovit in cap faza cu Sophie si imi vars frustrarile in alte parti..
    maine ii fut o prietena buna.. o seaca cand fac asta, i did it beofre si am intors-o in mormant.

    ReplyDelete
  3. cacat...astea-s labareli. te consumi prea mult pt tot felul de labi.

    pula mea, chiar n-ai priceput ca transferul energetic e de la tine la ele si ca le tot incarci cand le bagi pula-n pizda.

    pricepe odata ca trebuie sa fii egoist in ale futaiului cu cele pt care nu simti nimic in afara de sex. altfel,te depletezi si nu mai ramane nimic pentru pentru EA,ACEEA

    ReplyDelete
  4. sa -mi bag lupa, stiu ca ai dreptate cu faza asta dar jur ca nu reusesc s ama detasez, cu toate la care ajung in pat ajung pt ca imi plac si pentru ca le doresc si pe niciuna nu o pot priva de felul meu de a fi de obicei pentur ca asa sunt.. eu... :(((((

    ReplyDelete
  5. da-mi un mail ca nu-ti apare in name description

    ReplyDelete
  6. uite, eu acum tocmai am creat un monstru. intalnit cu una noua, place, program turbo futai salbatic si afectiune, doza letala pentru 98% din pizde. 5 numere in prima seara, asa spre exemplificare :))
    si da-i asa cateva intalniri la rand pana m-am dus eu pe pula. nu ca nu-mi placea, dar m-a secat efectiv energetic. femeia a dat de gust si-acum doar o ating si vrea ciocan. efectiv nu pot sa-i dau de capat. e uda intruna si cu chef nebun. am inceput sa ma ingrozesc, bag whisky in ea aproape cu de-a sila, doar-doar s-o mai potoli. poate-poate o mai ia si somnul altfel ma trag la fata ca tapu' la coaie

    am creat un monstru. Frankestein style

    mare-mare atentie cum si in ce fel le obisnuiesti. tati, egoism maxim. MAXIM am spus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. deci am ras cu lacrimi, esti prea tare. :))))) da-mi un e-mail sa te am la catastif,

      Delete
  7. Poate erai doar obosit...de...5 femei...in 7 zile? :D

    ReplyDelete
  8. Sfat: pana iti revii cauta sa 'prestezi' pana pe la etajul unu..maxim doi...cu cat te duci mai sus cu atat scad sansele de supravietuire...si e pacat de asa 'papuse masculina'...::))

    ReplyDelete
  9. unde sa-ti dau e-mail, prietene? zi-mi tu

    oricum, n-am blog asa ca nu exista alte povesti acolo, undeva. doar in capatana la purtator :))

    ReplyDelete
  10. "ca la orice tipa noua trebe sa prestezi corespunzator prima data pentur ca acolo este cartea de vizita, dai chix prima data si apoi totul devine mai greu" - si eu il iubesc pe Freud prietene. si cu toate astea cred ca ar trebui sa "lucrezi" la alte chestii.

    ReplyDelete
  11. am rezolvat si restanta asta, e pe plus, trebuie sa imi ranforsez patul cel nou, altfel va deveni ruine in scurt timp. futu-i ma-sa.. design contra durabilitate... i hate when i have to choose

    ReplyDelete
  12. ori esti complet pe langa ori esti deosebit de subtil. le "intrevad" pe ambele. lamureste-ma, te rog :)

    ReplyDelete