Thursday, October 25, 2012

Adevar sau provocare

Faceam ieri pariu cu Sasha ca voi accepta ca provocare 3 zile fara a raspunde la telefoane, fara a iesi cu vreo 'consumabila' sau ceva de genul. Pentru voi toate cele mandre ce veti citi asta, 'consumabila' nu este cu sens peiorativ, eu NU SUNT misogin, am folosit termenul in aceeiasi semantica unilaterala precum si ele m-ar asocia pe mine - sex de consum.

Sasha draga, spune-mi tu acum daca am pus capat lamentabil provocarii sau  nu, si iti spun asta pentru ca aseara, pe la orele 12 trecut de fix, cand mi se imbratisau genele intru dansul cu Mos Ene, primesc mesaj de la ... Sophie: "Sunt la un shooting si taman ce am temrinat, vii sa ma iei la un ceai?"

Ei bine acea Sophie si inca un link despre ceea s-a intamplat acum multe luni intre noi.

Momentan Sophie are un prieten, sustine cu toate stindardele sus ca nu ma vrea, ca sa o las in pace, ca am fost o piza rea si ca i-am ucis noptile in gheare de otel infipte in sufletu-i fraged si plin de iubirea ce mi-o purta. O indragosteala a unei tipe aflata la granita intre adolescenta si implinire deplin a termenului 'femeie'.

Ne vedem insa constant in ultima vreme, dupa ce am lasat-o o perioada sa se obisnuiasca la gandul ca va coabita in acelasi oras cu mine de acum incolo.

Ne vazusem in urma cu trei zile intr-un bar din centru, muzica si voie buna; toata noaptea mi-a stat alaturi si m-a tinut de mana. Am ramas putin surprins de faptul ca face asta, ma asteptam sa fie mai distanta fiind la masa cu mai multi prieteni ai ei - nu cunosteam pe niciunul.

La un moment dat, tot in acea seara, Sophie lipsind pret de cateva minute de langa mine, o tipa de la masa din imediata apropiere se intinde la mine sa ii aprind tigara. Ma priveste si dupa ce trage primul fum ma intreaba:

-Esti bine?
-Hmm... i guess so, why!?

Ma priveste intr-un fel ciudat si oarecum imi dau seama ca poate s-ar referi la ceva mai.. deep decat la un daca ma simt bine acolo pe loc sau ceva de gen.

-Stii la ce ma refer, te intreb daca esti... bine..
-Oh, pai.. sa spunem ca nu-s taman in cea mai buna conditie de ceva vreme, dar.. timpul le rezolva cumva pe toate!

Am avut o atitudine neutra in sensul ca nu mi-as fi dorit sa continui discutia cu ea si a inteles asta. La drept vorbind, cu una ca Sophie tinandu-te de mana, orice altceva pe langa ar trebui sa fie nu .. bun, ci.. FOARTE bun ca sa iti poata misca macar atentia.
Sophie apare intr-un final, ii povestesc situatia, incearca sa para ca nu este afectata dar nu ii iese. Moare de ciuda si o simt geloasa - touche. Cred ca daca as fi platit-o pe aia sa imi schimbe doua vorbe pentru a crea situatia asta nu cred c ami-ar fi iesit asa de bine.

Si da, incerc sa take Sophie back - era greu sa intuiti stiu, v-am dat o mana de ajutor.

Revenind la aseara, am petrecut un ceai si o narghilea intr-o locatie care i-a amintit de niste clipe din trecut, mi-a multumit de vreo 5 ori ca am ales locatia respectiva. Mi-a propus un concediu in Dubai, me and her, just us two.
O parte din garderoba shootingului abia incheiat se mai afla pe ea, picioarele ei lungi sunt brodate in dresurile negre iar topul crosetat din lana, cu umerii largi, lasa a i se intrevedea sanii voluptosi tinuti in frau de sutienul dantelat, semi cupa.

Pasiunea momentului nu a ramas fara ofrande, saruturi lungi si languroase, Sophie este obsedata de buzele mele in aceeiasi masura in care si eu impartasesc acelasi fetish vis a vis de ea. Ma ucid incet buzele carnoase, singurele buze care ma pot induce in transa numai privindu-le dara-mite sa le mai si imbratisez.

Am lasat-o apoi acasa.. la prietneul ei actual de care spune ca nu se va despartii dar de care amandoi stim de fapt ca va deveni istorie intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.

Asadar, Sasha.. incalcata provocarea sau.. still standing?

20 comments:

  1. Pai sa ti zic: regula jocului spune ca trebuie sa alegi doar una dintre variante. Ma asteptam sa alegi 'adevar' pentru ca citindu te mi am dat seama ca nu ai o problema in a ti asuma esecurile...deci previzibil... Recunosc insa ca m a surprins ca ai propus si 'provocarea' si mi am zis 'ok uite ca el e altfel'... Probabil ca ai stiut din secunda doi ca ai sa trisezi...:) In concluzie esti un tip absolut normal....asa ca poarta te ca atare..:)) Si inca ceva: Dubai?...esti sigur?...So..so fucking 'lame'....parerea mea...

    ReplyDelete
  2. deci, cand am spus adevar: am recunoscut ca a fost esecul meu pe care mi-l asum, era vorba despre trecut.

    cand am spus provocare, ma refeeam la aceste zile si NU nu stiam ca voi primi acel SMS de la ea 6 ore mai tarziu, asadar, am avut de ales.. Sophie sau Sasha... avand in vedere ca m-ai catalogat un om.. normal.. :)) am actionat in consecinta :)))).

    Despre Dubai este o alt apoveste care o leaga pe ea de locul acela, nu intru in detalii pentru ca nu e cazul, dar are un rost, trust me.

    Nu judeca fara sa stii. :)

    Si da i failed the 'dare' but wouldn't you act likewise instead of me :D?

    ReplyDelete
  3. mda, e misto sa futi femeia altuia ca-ti senzatia de interzis de tabu si e atavismul ala ca-s mai tare ca el. un fel de "da, esti un lache si, pt ca esti un lache, eu iti fut femeia. pentru ca pot si pt ca pot sa ti-o iau chiar de tot, lache ce esti"..am facut-o de mai multe ori si e tare misto

    insa.....exista un mare insa, tatutu. intr-un fel sau altul vei plati pt asta. exista o forta implacabila, numeste-o Dumnezeu sau o entitate omniscienta si omnipotenta, care regleaza mereu reactia. poate nu in aceeasi masura, poate nu imediat dar vei plati. asta e extrem de sigur.

    iar constiinta asta e-a dracu' de jucausa. ca, daca e una de care te cam doare-n pula, n-ai nicio problema ca ti-o fute altul. e ca si cum te duci pana la baie si-ti trage unul doua guri din berea ta.

    eiii, da' daca-i una care inseamna mai mult e ca si cum ti-ai lua o sticla de Chiavs si la intoarcere nu mai gasesti nici paharele de la ea

    ReplyDelete
  4. inteleg c spui si subscriu cu varf si indesat cu roata care se intoarce si mereu m-amgandit la asta.

    Mi s-a intors si mie, nu in acelasi fel, dar intr-un mult alt fel incat cred k poate as fi preferat sa ma insele decat sa fie cum a fost. Ma rog bullshit... la cata orgoliul de mare corditore dela cita am, cred ca as mitralia-o sa stiu ca s-a futut cu altul :)) haha.

    treaba este ca noi astia care suntem asa, avem un CEVA.. si tind sa cred ca mereu nise va intoarce roata a ceea ce facem dar NU pe aceeiasi felie, pentur ca pe felia asta stim CE sa facem ca sa NU nu se intample noua, dar.. pe alt eplanuri.. muia vine, si vine tare.. si erecta...

    ReplyDelete
  5. nu stiu, frate..uni sunt atat de constipati si de ingroziti de ideea ca in inseala sau ii va insela femeia incat asta le otraveste viata pana la punctul in care sa se sufoce. pana la urma, ce mare cacat? asta e, exista doar 2 variante. intotdeauna 2.

    sansele sunt, oricum, mai mari ca asta sa se intample. intotdeauna se gaseste unul mai misto ca tine, cu pula mai mare sau cu mai multi bani. si nu unul, 1000 :))) traim si cu totul alte vremuri in care sexualitatea e la liber iar ele au presiunea legata de media si Hollywood pe cap. trebuie sa experimenteze sa vada ce si cum, sa faca pe pradatorii sexuali uneori. sexualitatea acum si intotdeauna e legata de modelul cultural. iar modelul cultural actual e destul de vizibil cu ochiul liber

    chestia asta cu femeile mai fidele mi s-a zdruncinat grav cand o futeam capra pe-o colega de birou pe hol la mine acasa si i-a sunat telefonul s-o intrebe barbac'su cat mai sta. infipta pana la cotor i-a zis absolut firesc si pe-un ton neutru "cred ca vreo 2 ore ca trebuie sa vina auditul sa ne certifice ISO"...atat de repede si fireasca a fost replica incat nu m-am putut gandi de cat ori oi fi auzit si io ceva asemanator :)))

    ReplyDelete
  6. imi permiteti sa intervin?...:)... din ce am citit eu as fi zis ca mai de graba Sophie e a ta (te vrea, se gandeste la tine, esti obsesia ei)... si nu a amaratului aluia care chiar crede ca si-a gasit fericirea langa ea...deci cine fute femeia cui?.... parerea mea..::))

    ReplyDelete
  7. Sash > femeia cui este relationata la ideea cu cine este ea in mod oficial. deci ea fiind cu ala in mod oficial, reulta ca eu ii fut lui femeia.

    astea sunt insa detalii, pe Sophie as dori-o altfel decat doar amanta.

    Si cred ca pana la urma am avea o discutie in care sa readaptam ideea de relatie la 2012 cand toata lumea se fute cu toata lumea si am gasi o instanta cumva, mai ales ca ea de mult eori imi spunea cand eram impreuna ca ar excita-o grozav sa ma vada cum o chinui pe alta in pula, sa o maltratez pe aia cand o fut si etc..

    fuck.. this century is related to sex...

    ReplyDelete
  8. Eu vad o diferenta intre loialitate si fidelitate, just saying...

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, clar e o diferenta intre loialitate si fidelitate. pana si un singur cuvant poate avea mai multe sensuri dar la doua cuvinte diferite se pot gasi numeroase alte sensuri.

      Delete
  9. deci foarte tare treaba asta: dezvolta pt k sunt curios cum o vezi tu.. eu fiind leu, tind sa le confnd, desi stiu ca se diferentiaza

    ReplyDelete
  10. Probabil nu ai un oragoliu mare si accepti ce ti se ofera sau poate adori sa profiti de slabiciunile altora si faci din asta pasiune:)E doar parerea mea...

    ReplyDelete
  11. te hazardezi sa spui ca accept ce mi se ofera, nu aleg orice imi iese in cale.

    daca t referi la sucitul mintilor insa, hmm, d eobicei incerc sa aleg the hard way, satisfactia de la final este intotdeauna mai mare, iar apoi... parasesc incinta cum s-ar spune. Se va intampla asta pana cand o sa apara cineva cu adevarat strong.. - teoretic.

    ReplyDelete
  12. Vezi?!.. Trebuia tu sa ti etalezi framantarile.. Sa povestesti despre frustrare si despre cautare...despre suflet si despre himere ce te bantuie.... Nu mai bine bagai un BDSM scurt de se excita lumea excesiv?...se blocau sinapsele si gata..:))

    ReplyDelete
  13. :))) h aha ha ha ha

    Sash, treaba asta as fi facut-o daca doream sa fie ast aun blog comercial, dar.. locul asta este despre mine la fix cum sunt si ce simt sa fac eu pe moment. pf..

    ReplyDelete
  14. si asa, multi cred ca sunt fumeie, altii cred ca sunt un gras frustrat impotent care fabuleaza si variantele continua...

    ReplyDelete
  15. Si cand colo esti doar un pensionar plictisit...:::))))... Da ne macar un indiciu... Muzica pe care o asculti... Filmul preferat... ceva...orice..meritam..::))

    ReplyDelete
  16. sunt anonim bre nu auzi?
    intre 27 si 32 de ani. intre muzica anilor 50 si 2000 iar dupa doar anumite treburi.
    cu filmele nu ma omor penru ca daca am timpul acela liber de obicei mai citesc.. dar sa spunem ca Pulp Fiction.

    ReplyDelete
  17. cum pot sa-l intalnesc pe Seth sa-i dau o bere sau doua? :) il simt camarad asa .... parca l-as cunoaste de o viata

    ReplyDelete