Friday, March 2, 2012

si a inceput..

Sophie am sa o botez aici, ma incit anumele asta si i s-ar potrivi de minune daca ar avea de ales un pseudonim incepand cu .. maine de exemplu.
Senzuala si fierbinte in ganduri, rece in priviri cand respinge neavenitii, clocotinda intre coapse cand tornada-i furie paganul ce in brate i-a cazut netrebnic.

Ne iscodim lent intre fraze dar suntem atat de close, nu ma asteptam ca ea sa aibe trac in ceea ce ma priveste, credeam ca va proiecta un munte de aroganta si o incredere de sine intru neclintit. Aveam sa aflu ca nu ma inseala simturile si ca asa este intr-adevar de obicei, totusi cu mine.. ei bine cu mine i s-au rupt lanturile intr-un mod neasteptat la capatul unor ani de agonie in tenebroasele-i simtiri parasite de gustul dragostei de mult prea mult timp.

Sophie ma copleseste involuntar, she's allover me, la propriu si la figurat, nu se poate abtine, si o intriga faptul ca se astepta de la mine sa fiu mai.. moale si maleabil, dar ca realitatea face 2 face a izbit-o neasteptat, presupun ca in bine.

Ajungem in camera, suntem imaculati, afara este intinsa patura cea alba cernuta din vaduh, nu batea vantul, ningea linistit.
Inchide usa pe care se reazama cu spatele in timp ce ma trage mai aproape, are mana pe cheie, imi fixez palma sub urechea ei, degetul mare imi zaboveste pe obrazul ei arzand, restul degetelor o strang usor de ceafa, buzele-i carnoase le intretaie cu dintii si o fixez cu privirea..
Are ochii intredeschisi iar buza mea inferioara deja se scalda in seva trandafirie

[CLANK]   ..cheia ajunge la capat de cursa in yala.. iar mana-i eliberata o ancoreaza cu ghearele in soldul meu stang.

Sophie tremura usor dar nici eu nu sunt departe de starea asta, incerc sa ma controlez, incerc sa nu ii sfasii hainele chiar din prima seara, ii infig mana in gat si ma indepartez usor, imi eliberez cu greu buzele din inclestarea ei pasionala..

-Ma arunc in dus, revin repede - ii spun.
Sfarcurile-i penetreaza bluza, tace..

Ma pregatesc sa ies din dus, usa se intredeschide si intra, isi musca coltul gurii cu dintii precum o strengarita care pozeaza intr-o nevinovatie crunta dar care stie ce doreste..
O privesc cu greu in ochi, sanii ei sunt ispititori intru savurat cu privirea minute in sir..

-Imi violezi intimitatea!?
-Violeaz-o si tu pe a mea, sa fim chit..
-Hmm..

Inchide usile dusului, isi lipeste monstrii de mine, sfarcurile sunt erecte..
Isi pastreaza chilotii, adorabil, teribil de hot faza asta.. apa aluneca pe trupul ei precum mainile unui inger pe harpa dumenzeiasca, acorduri line care te imbata, capul ti se invarte, pare ireal ca esti acolo,
apa ii invadeaza coapsele, se prelinge pe bridele lenjeriei precum un sarpe incolaceste prada, apa cucereste apoi materialul textil intr-un spectacol desavarsit, erotism pur.

Ne sarutam minute in sir, suntem flamanzi sa ne atingem, sa ne cunoastem goi, sa ne exploram pielea, formele, textura pielii.
Ii cuprind fesierii in palmele mele cu degete lungi de pianist, strang si fierbem.

Ma apuca strasnic de madular, strange parca sa-l smulga
-Vreau.. vreau sa.. ... - nu termina fraza, nici macar propozitia, ma saruta pe abdomen si simt ca ametesc.. inevitabil inteleg ce vrea sa faca, acum in minte amea totul se amplifica, totul devine exponential, buzele-i criminale.. turbez, ma inghite..

Daca nu-i de profesie tarfa, o femeie o simti cat de mult est einto you cand face treaba asta, cand nu se mai numeste sex oral ci pasiune, cand o scuipa nu pentru ca asa a vazut in filme ci pentru ca te adora pe tine cu totul si pentru ca ii vine sa te inghita pur si simplu.. si .. o face.

Iese gratioasa din cabina de dus, mimeaza cu degetul in coltul guri sa sterge de sperma, zambeste complice, eu.. in urma, raman devasta precum un tanc lovit de obuzele inamice..

va urma..

12 comments:

  1. de data asta, ai dat o forma "mai" literara intregului .. :). Nu prea-ti sta in fire. Oricum, nice blowjob ..sub apa :).

    ReplyDelete
  2. imi trebuie o anume stare ca sa pot scrie in felul acesta.
    in ultimele luni am fost mai pe graba si agitat, daca t uiti insa la postarile de prin septembrie / octombrie.. stilul era exact acesta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. deacord... actually chiar imi era dor

      Delete
  3. atata timp cat tu te simti ok, restul e...tacere:). O zi frumoasa sa ai

    ReplyDelete
  4. Imi place. Cam slabut cu postarile in ultima vreme. :)

    ReplyDelete
  5. am scris acum catev apostari si de ce, dar nah..
    :) read

    ReplyDelete
  6. foarte frumos acest blog , succes la cat mai multe articole de acest gen

    ReplyDelete
  7. Minunat. Pur si simplu minunat!

    ReplyDelete
  8. Poza este super cool a poza reusita de un adevarat artist. Felicitari!

    ReplyDelete
  9. multam mult, este criminala poza intr-adevar.

    ReplyDelete
  10. penita ta se zvarcoleste cu mult patos! patos:)

    ReplyDelete
  11. multumesc stimabile, incerc sa imi fac iar timp si stare sa va maiinsir din vremuri intamplate..

    ReplyDelete