Thursday, February 2, 2012

sunt aici

sunt aici, dar sunt absent.
Nu pot scrie momentan, nu sunt in stare de ceva scris cum trebuie si daca nu imi cade natural in taste, nu vreau sa ma fortez, stric.

Este o mixtura de probleme, o galeata de pain and shit.. pe de alta parte sunt si alte chestii referitoare la my daily things cu job si etc, in ultima vreme pana si viata mea sexuala a ajuns in paragina.. i'm off tracks momentan si astept sa imi revin.

Cat de curand sper, s-au mia intamplat chestii si trebe sa va tin la curen si cu Revvy, am ramas dator, dar nu ma simt ins tare acum sa mia scriu.

revin, promit..


8 comments:

  1. sper sa se rezolve repede:)
    >:d<

    ReplyDelete
  2. Sex in blog, bine te/am gasit ! Te invit pe la mine
    să citeşti ultimele mele noutăţi. Numai bine!!- Blue Fox.

    ReplyDelete
  3. revino...revino'ti...mi-e dor de postarile tale. M

    ReplyDelete
  4. va multumesc pentru suport, nu promit nimic, sper zilele astea sa am o farama de vreme.

    ReplyDelete
  5. Imi place blogul asta foarte tare si pt ca vorbim dsp sex, m am gandit sa ma adresez barbatilor care au probleme la acest capitol:(( Da, avut probleme cu ajacularea precoce...la dracu cu toti doctorii si cartile citite, si bloguri de specialitate, ca nu au avut niciun rezultat! Intr un final, m am plans unui bun prieten, iar el cu o nonsalanta iesita din comun, mi a spus ca a aparut o pastila noua, foarte buna! DA, buna inseamna ca te tine pana la 4 zile, nu ai ameteli sau alte prostii si rezultatele sunt spectaculoase. Se numeste ERECTA si se gasesc in toate sex shop urile EROTICA din bucuresti...o pastila costa 30 de ron, dar exista si un pachet cu 4 pastile la 99,90 ron. M am gandit sa spun si eu altor persoane care au probleme!

    ReplyDelete
  6. data viitoare cand mai vrei sa iti faci reclama, da-mi un e-mail ca nu ne-am nascut nici noi ieri.

    te iert de data asta.

    zi faina: blogul0l0@gmail.com

    ReplyDelete