Wednesday, January 18, 2012

a little romance

 Tre zile mai tarziu o sun..

- Hei, pe la cat termini?
- La 7
- Ma gandeam ca sunt in drum, poate te las acasa ori.. unde ai tu nevoie
- Mmm, suna ok, dar nu ma duc acasa, trebe sa vad un apartament
- Pai imi e in drum
- Hahahaha, nici nu ti-am spus unde e..
- Dupa cum spuneam, da.. imi este in drum :D

Asadar porniram catre apartamentul cu pricina, zabovim ceva minute iar apoi, ajunsi inapoi in masina ma intreaba daca tin neapart sa merg acasa. Hmm, dragut.

Am ajuns intr-o taverna cu iz medieval, ne-am asternut la povesti si ganduri. Dincolo de un trup ce te-ar putea deconcentra foarte usor, Revy este e tipa destupata la minte si agreabila in conversatii, antrenanta si hotarata cand stie ca are dreptate.

Ii studiez gesturile si limbajul trupului, o tradeaza dorinta printre virgule si priviri care par cuminti ascund ganduri belicoase, vorba cantecului 'sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal'.

O sarut..

Abia astepta sa fac eu pasul asta, in secunda urmatoare e calare pe mine si parca nimeni in jur nu mai conteaza. Ma strange, imi studiaza trupul cu mainile-i grabite ca ale unui alienat care incearca sa desfaca sticluta cu pastile, ma strange cand atinge, ma 'consuma' la propriu.

Buzele-i ard si parca imi sunt gemene la forma, ne sarutam minute in sir, mi-a fost dor de asta. Chiar foarte dor, este pasionala si cautam de mult pe cineva in ast fel.

Ma plictisisem de toate cele cu futai ca la zidul mortii si fara vre-un feeling, da, au rostul lor si astfel de momente, dar sa nu devina o regula si o stare de fapt perpetua.

Ajungem in fata casei ei, ne sarutam ca niste adolescenti care trebuie sa ajunga in casa la o anumita ora, e dragut, ploaia marunta se chinuie de ceva ore sa isi transforme starea in ninsoare, dar inca nu ii iese, ni se asterne in par si hainele sunt ude, un episod ce il doream a se-mplini de mult.

..va urma

6 comments:

  1. Mai e cineva pe acolo ?

    ReplyDelete
  2. da, este dar timpul, inamicul nr.1
    ma chinui de 2 sapt sa termin un posting, nu pot sa ma apuc de scris numai asa.. la kil, nu doresc a scrie sub auspiciile unui 'trebuie'

    promit c anu va las balta,trec printr-o perioada mai dificila..

    ReplyDelete
  3. da, traiesc, dar numa simt in regula si nu pot scrie..

    ReplyDelete