Tuesday, January 10, 2012

intre ani..


In sfarsit un dram de timp, un stop de vreme pentru scris.
Pasuiti-ma cu injuraturile, dar zilele astea am fost si sunt inca foarte prins din varii motive.

Ramasesem la colega de job care m-a apostat in bucatarie.. una dintre cele mai slabe femei la capitolul secs pe care le-am avut vreodata.
Ma rog, sunt 'profesionist' pana la capat si am tratat-o ca la carte indiferent ca ea a fost o leguma, pentru mine imaginea conteaza, am un orgoliu mult prea mare pentru a face in dorul lelii treburile de genul asta iar apoi ea sa isi aduca aminte ca.. am fost un mediocru. Nope.. no way.

A venit revelionul. Am inchiriat cu prietenii un loc, o dependinta intr-un club in care mai petreceau si alti oameni. Cand am ajuns, locul parea dezolant de gol si trist, am crezut ca o sa urmeze cel mai nasol rev de pana acum, dar totul a inceput sa prinda contur cand lumea aparea pe usa cate unul, cate doi.

Atmosfera se animase iar totul parea ok. Nu ii cunosteam pe toti, urma o seara interesanta in care aveam de gand sa vad ce iese. Nu imi facusem nici un plan sa gasesc vreo noua tipa sau ceva de genul asta, in schimb nu as fi stat cu mana in san daca ceva demn de luat in considerare ar fi aparut in peisaj.

La un moment dat isi fac aparitia in respectiva incapere doua tipe, erau prietene cu unii dintre 'ai nostrii', cunoasteti si voi modul asta, hei ce faci, cum e la voi, ce muzica draguta, am venit sa mai schimbam aerul etc.

Ca si caracter ambele imi pareau fete cu bun simt si capul pe umeri, una dintre ele mi-a atras atentia in mod deosebit insa si am inghiontit-o pe amica mea care pana nu de mult imi purta sambetele.

-Lasa-ma sa ghicesc -spune amica- e tipa cu topul alb?
Zambesc instant mai mult decat complice la intuitia ei, izbucneste intr-un ras zgomotos, soarbe inca o gura din vodka cu gheata din fata ei.

Da, avea un top alb, era inalta pe la 1 70, in jur de 60 kg si foarte armonios proportionata. Are buzele in acelasi fel ca si ale mele si din start imi surade treaba asta. Parul lung si ondulat, dar nu cret, castaniu, poate chiar mai deschis.

Lumea danseaza, multa vreme sunt pe post de DJ, dar ma arunc intre ei la dans intre schimburile de piese. O studiez discret..

De obicei, pentru a sta bine pe tine un top, trebuie sa ai o anumita constitutie ca fumeie, spatele de asa natura iar nu in ultimul rand - sanii. Da, sunt unul dintre aspectele principale care ma atrag la o femeie, dar nu mandatory.
Daca as spune ca avea sanii mari probabil v-ati gandi la niste imensitati, dar nu, prin sani mari inteleg acel san care imi depaseste cu jumate cam cat ar incapea in palma mea de pianist cu degete lungi si jucause.

Daca insa ai niste sani nu foarte fermi, topul incepe si trage in jos iar imaginea devine groteasca, pentru mine cel putin. Ii sta perfect si banuiesc dupa infatisare ca are 23, dar stiu ca 27 ar fi mai adecvat dupa ce ii traduc limbajul trupului pret de cateva zeci de minute.

Am interactionat foarte putin, discutii la comun intre alti amici aflati acolo, nu incercam sa o abordez direct, momentan ma pastram rezervat.

Trece miezul noptii cu bubuieli si cu sampanie. Apare din nou in incaparea noastra dupa vreo ora si dispare apoi la scurt timp.
Vreme de o ora nu am mai zarit-o si ma gandeam ca a plecat.
La un moment dat, a fost nevoie sa plec din club cu inca doi amici sa rezolvam o trebulitza, nu stiam daca ne mai intoarcem asadar am zis.. wtf.

-Asteptati-ma 5 minute, vin si eu imediat.

Ochii imi rascoleau dupa silueta ei prin club, desi in prima faza nu stiam daca am sa fac asta ori ba, acum ma regaseam intr-o frenezie ciudata, speram sa o gasesc.
Lumea danseaza, unii beau rezemati de pereti, discuta zgomotos innecati de rasete si voie buna, muzica urla din 3 locuri diferite, tonuri diferite, stiluri aparte..

O caut..

Ajung sa fiu putin dezamagit pentru ca sansele de a mai fi acolo scad cu fiecare secunda ce pasesc prin toate colturile locului.

A plecat? Deja ma intriga, de ce ma intriga? De ce imi doresc acum sa dau de ea si cat am avut-o la nas am preferat sa nu fac nimic?
Da, ca de obicei, iti doresti ceva care simti ca ai scapat, dumicatul din gura care ti-a scapat pe jos este cel mai bun.. Sunt nervos deja, 'ce prostie' imi spun, 'de ce ma agit?'.

Iat-o..

Intr-un colt de canapea, sta oarecum inghesuita de un tip pe care il ochesc din prima ca nu are nici o sansa in fata ei.
Ma apropii..

-Salut, ti-o rapesc pentru un minut - tipul ramane ca din oala, nu stie ce sa-mi raspunda, ca sa nu se faca de ras, articuleaza repezit
-Aaa... da, nici o problema.

Ma uit la ea, ii intind mana sa o ridic de pe canapea

-Promit ca nu t retin mult, dar aici e prea multa galagie.
-E ok, hai..

A durat mai putin de 2 minute la capatul carora aveam un numar de telefon si acceptul ei pentru o seara la un pahar de vorba.


to be continued... caci iar ma omoara timpul.

8 comments:

  1. Instinctul a făcut alegerea corectă.

    ReplyDelete
  2. adecvat...(stiu ca te preseaza timpul)
    Si, da astept continuarea.

    ReplyDelete
  3. ma bucur ca s-a mai distrat cineva

    ReplyDelete
  4. revelionul meu a fost naspa... :((

    ReplyDelete
  5. Îs curios ce iai spus pentru un număr de telefon in 2 minute :)

    ReplyDelete
  6. ai sa fii uimit, dar hint.. nu incepe cu abureli ieftine si apoi totul e ok. ;)

    ReplyDelete