Monday, October 15, 2012

Sunt obsedat.. sau.. frustrat

Sau ca sa citez din The Mask 'somebody stop me'..

Vorbeam zilele trecute cu my best friend la o bere, la un moment dat discutam de viata mea din ultimele 10-12 zile. 7 tipe noi prin pat, si doar 8 nopti dormite acasa.
"Bai tu cred ca esti frustrat" imi spune la un moment dat. Ma uit la el, impulsiv imi desenz pe chip un rictus, ironic salt coltul gurii si gandurile imi dau navala pe nas, aproape ma innec, arunc pe gat o gura din solutia aflata in sticla ce-mi sprijina o mana..

Sunt frustrat sau chiar sunt obsedat? Cata vreme a fost ea in viata mea am fost cuminte, apoi, ne-am departat si mi-am reinceput vechile obiceiuri, as fi facut orice sa evit a-mi pierde noptile cu ochii pe pereti gandindu-ma la ea, la noi, la.. a fi.

In ultima vreme insa, totul parca a luat-o razna. De fapt nu totul ci.. eu. Eu sunt totul? Da.. cred eu ar trebui sa fiu totul. Cea mai importanta fiinta din viata ta esti tu insuti, dar totusi, esti chiar tu acel 'totul'?
Uneori putem interpreta gresit asta, ma simt oarecum in deriva.

Sunt ca un vultur hamesit, scanez prada din inaltul cerului si din turma aleg una care straluceste, o devorez si decolez apoi cu aceeiasi foame de carne noua. Again..and again... and .. again.
Pot multumi lui D-zeu caimi permit si ca sunt capabil / apt sa fac asta? sau oare mi-ar fi fost mult mai bine sa fiu just.. a regular guy?

Sunt inca lovit in crestet, sunt inca nevindecat dupa 'ea' sau doar este un paravan al unei obsesii pentru frumosul intruchipat de ea: femeia !?
Probabil ca am sa ma opresc din nebunia asta cand va ajunge din nou in peisaj o... 'ea'. Nu va ingrijorati, am sa va mai scriu mult timp de acum incolo, o 'ea' este greu de gasit pentru unul ca mine, dar de obicei, la fel de adevarat este ca treburile de genul asta apar cand nu te astepti iar la ce rata de 'victime' am in ultima vreme, este foarte posibil sa dau peste acea persoana mai curand de cat as fi crezut.


34 comments:

  1. Nu ai cum sa gasesti o "ea" cat timp tu vanezi doar un element din turma. :)

    ReplyDelete
  2. ar trebui atunci sa stau in casa fara sa mai ating nimic? sau poate ar trebui sa ma rezum la una doar?

    Nu ma pot rezuma doar la una daca nu o simt aeste.. ACEEA.

    ReplyDelete
  3. Esti intr o goana nebuna si asta te face superficial. O femeie este ca o carte...indiferent cat de pasionala si frenetica ar fi povestea, daca vei incepe cu finalul de fiecare data, nu te vei alege decat cu...finaluri... palmaresul tau hraneste curiozitatea celorlalti si poate si a ta dar... Cine sau ce ti hraneste sufletul?... Trebuie sa cauti...toti facem asta...insa nu himere... Exista si femei adevarate sa stii...chiar exista...

    ReplyDelete
  4. Sasha, inceputul oricarei aventuri efemere cu o femeie il decid in secunda doi.

    Femeia ACEEA pe car eo caut nu-mi va crea inca din start premisele unei astfel de abordari. Femeia ACEEA va stii sa imi arate pagina de 'cuvant inainte' iniante ca eu sa respir macar. Asta incerc sa spun aici, ele imi creaza premisele unui eveniment pasager.. sex, carne, fluide aruncate in clipele de foc. A doua zi, imbracat si fiecare cu treaba lui.

    Acea 'ea' va fi din start un alt fel de a ma arunc ain poveste, astept din nou sa-mi apara pe dinaintea ochilor.. 'cuvant inainte'.

    multumesc pentru un coment consistent.

    ReplyDelete
  5. amice, fa ceva cu discursul asta efeminat de Cartarescu corcit cu Liiceanu ca reusesti sa creezi pe cortex numai imaginea unor grasi care se dau de dimineata cu ulei de jojoba

    ReplyDelete
  6. haha, pacat ca nu iti poti asuma si identitatea. dar oricum apreciez comentul. am stari pe care le profanez in cuvinte, si am sa ma exprim asa cum simt.

    scriu pentru mine, nu scriu pentru voi. daca va face placere, mai cititi, dac anu va face placere, scuipati si treceti mai departe.

    ReplyDelete
  7. bineinteles ca asta-i o minciuna si bineinteles ca te gadila placut pe interior faptul ca oamenii te citesc si comenteaza. daca n-ar citi nimeni si n-ar comenta nimeni, senzatia de inutilitate te-ar face urgent sa-nchizi sau sa scrii niste dume de junkia pe Meta

    e ca aia cu femeia. nu te intereseaza ca a avut orgasm 'au ba, da parca-i mai bine sa fi avut ca poate-o futi si data viitoare

    ReplyDelete
  8. nicio opera de arta nu ar fi recunoscut ain lumea asta daca nu ar avea si contestatari care sa-i ateste de fapt valoarea.

    Nu spun ca ce fac eu aici este o arta, doamne fereste, era doar o analogie.

    ReplyDelete
  9. mai exista femei care n-o sug? ai dat de ele? nu de alta, dar eu, in decursul vietii, n-am intalnit decat doua si alea n-au vrut cu niciun chip. ba chiar am fost avertizat ca ele nu-s de acord cu oralul. groaznic. adica, bun, n-o sugi, n-o sugi da' nu mi-o spune dinainte ca se duce pe pustii cheful. nu atat de la lipsa intromisiunii bucale ci, mai ales, de la exhibarea libera a unei inhibitii exact acolo si atunci cand nu e cazul

    ReplyDelete
  10. da, am intalnit tipe car enu o sug.

    Ideea este ca niciodata nu imi fa ganduri dinainte cu referire la nimic. nu m agandesc la cum as vrea sa fac, nu m agandesc la ce as vrea sa fac, sa imi faca si etc. never.

    Mereu las totul a se intampla in fix acel moment, cu starile si valurile de adrenalina din clipa X.
    Daca ea simte/place si doreste sa faca ceva, o va face, daca nu.. i don;t care.

    Am avut partide de sex incredibile cu tipe car enu faceau oral si am avut partide fte slabe cu tipe care o faceau totusi...

    oral nu este un must have it

    ReplyDelete
  11. 7 tipe noi in 12 zile!Impresionant.Cum faci? :)

    ReplyDelete
  12. da, nu stiu, cred ca mi-a dat D-zeu un har ceva, si imi spunea o prietena acum ceva zile @bah, tu nu esti facut pt relatie, pe tine te-a lasat Dumenzeu pe pamant sa fericesti fumeile' ...

    m-am bucurat..? .. nu... :(

    vreau pe cineva, o Ea, doar pe acea Ea.. ...

    poate ma credeti nebun si idiot, cum ca orice barbat si-ar dori sa fie in pielea mea, dar.. acum.. nu mai vreau, i need luv like desert needs the rain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pai nu, nu merge...treaba sta exact asa si nu poti face nimic ca sa o schimbi. cumva, ca minti sau nu, pot pricepe ce si cum. insa, trebuie sa intelegi ca relatia pe care tu o crezi win-win iti e, de fapt, defavorabila. da, tu zici ca ele sunt futute de catre tine dar adevarul e ca-ti sug energiile sexuale si dispar. dispar chiar daca tu le faci sa dispara dar dispar incarcate. pt. ele e bine asa. nu-ti face iluzii c-o s ate poarte in inima si-n suflet, ca le-ai marcat viata. prietene, crede-ma, sunt mai versatile si mai adaptative de-atat
      iar pt. tine treaba asta inseamna drenaj, drenaj continuu pana la depletare

      si, inca o data, man i feel u! :)))

      P.S. am cunoscut in istoria mea in ale relationarii cu sexul opus doua individe facute exact asa. pt. fericirea barbatilor. in luptele de alcov nimic nu era prea mult pt. ele nimic nu conta mai mult decat sa aduca satisfactie pt partener. ajungeau la climax doar daca si eu ajungeam :))

      eiiii, dar nu erau de oprit. oricat de mult ai fi vrut sa o tii, pe oricare dintre ele, nu mergea. ca instinctul le spunea ca sunt multi altii de fericiti si ca drumulul ei/lor de implinire trece prin satisfactia unor multi altii barbati. asta le era natura. sa fericeasca barbatii

      le-am intalnit pe amandoua la intervale diferite, dupa niste ani. focul ala se dusese, erau invinse, parca nu mai aveau bucurie de viata. prea multi trecusera pe-acolo si toti luasera cate-un putin pana nu mai ramasese nimic

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  13. best comment ever.

    scopul meu nu este sa ma poarte el ein suflet si in inima dupa o noapte , doua , zece de sex asa cum isi doresc.

    problema este ca eu imi vars frustrarile facand.. asta, over and over again.

    Si da, cred ca inteleg ce spui cu suptul energiilor sexuale si apoi ajungi leguma, nu mai poti oferi niimc nimanui pentru ca nu mai ai. Sper sa nu ajung pana acolo, sper sa apara EA pe drum pana atunci.

    Pe toate astea nu le fut ca sa o gasesc pe Ea, Ea cand va aparea o voi simti de la prima respiratie, nu e vb de sex cu.. Ea, e vorba de alt tip de relationare inca din secunda .. zero.

    ReplyDelete
  14. Pe bune??!!... Am citit ultimele doua comenturi si aproape ca am varsat o lacrima ::))... C'mon! Nu poti sa-ti asumi rolul de futacul pamantului fara sa te declari (sau declarat de altii) victima?! N-am citit nicaieri in postarile tale cum ca ai fi fost obligat/siluit...:) Cat despre asta micu'cu tantile futute "de catre el" nu pot sa spun decat ca e cute... Tu, secsinblog, esti un barbat care isi asuma clar foamea de femei. Iubesti femeia, o devorezi si te cari in speranta ca cealalta va reusi totusi sa te surprinda...Ca-ti lipseste EA inteleg...ca-ti doresti o EA altfel decat toate cele de pana acum, inteleg si asta dar TOTUSI!!!!... Iti doresti 'love'? Apai dragul meu afla ca 'love' inseamna timp, inseamna bucurii si tristeti, inseamna omleta la micul dejun si sex de impacare la cina...'love' inseamna ca ea sa fie poate mai putin frumoasa dar inzecit mai desteapta decat tine...si-ti iubeste idiotenia si-ti admira teama... 'love' inseamna iertare...'love' inseamna ca cealalta ea a murit odata cu blogul asta... ia zi: esti pregatit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iar tu, micuta leprechaun, intelege ca dragostea, atat de mult clamata nowdays, e doar o alta manifestare a egoismului feroce care-i caracteristica definitorie a pattern-ului uman. hai, ca nu-i greu, intelegi ca iubesti pt. ca iubesti cum esti tu cand iubesti? ca-ti place a dracu' de mult cum esti cand ti-ai pierdut capul

      rostita de atat de multe guri, conceptul s-a demonetizat pana la a cadea in ridicol. cu totul altceva ar fi sa aud din gura oamenilor despre loialitate, un concept care-i de 40.000 mai solid decat toate dragostele din cele 7 ceruri.

      ei, dar nu, creatura purtatoare de labii sta mereu cu dragostea-n gura precum porcul cu dovleacul. si-atunci nu trebuie sa-i eliberezi gura ca sa se faca loc? :)

      Delete
    2. ::)))... aprig rau asta micu'...::))

      Delete
  15. good one.

    Da, nu am dreptul sa ma victimizez si nu o fac in directia aceea in care s-ar duce majoritatea cu gandul.

    Nu ma plang ca fac sex atat de des si cu atat de multe femei diferite, m aplang doar ca simt nevoia de a simti ceva. Acel ceva pe care mereu il vei dori mai arzand ca niciodata cand stii ca nu il poti avea usor.

    Stiu ce inseamna love Sasha, din pricina asta pot spune ca dorinta mea catre a o regasi este intru totul de nestramutat si mi-o doresc a se intampla, ins anu vine cu trenul de ora 5:23.

    Acum sunt destul de ametit si cred ca frustrarea de a primi afectiune ma runca in starile astea, sunt ceva luni de cand am hotarat ca o ingrop de tot pe cea careia i-am purtat ofrandele unei zeite atata timp fara sa primesc nimic in schimb, analogia relatiei mortal one-god intru tocmai.

    ReplyDelete
  16. Adevar sau provocare?

    Adevar: despre ce vorbim aici?... e un esec al tau sau clasicul dar covarsitorul "the forbidden fruit".
    Provocare: In urmatoarele 3 zile nu te mai gandesti la ea si-ti petreci aceste 3 zile doar cu o 'ea'...tu alegi ca ai de unde :)

    ReplyDelete
  17. Sash

    adevar: clar a fost un esec al meu, imi asum asta

    provocare: in urmatoarele trei zile sa nu ies cu nimeni si sa nu sun pe nimeni de sex opus. - asta da provocare - in acelasi timp nici sa nu o iau razna cu gandurile pentru ca nu am activitate si am timp de gandit la.. debilisme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok!

      atunci ne mai scriem peste trei zile sa ne povestesti cum a fost...:)si bravo pentru 'adevar'!

      Delete
  18. io as zice sa termini cu dilemele astea de pizda care urmareste telenovele si sa futi cat poti ca pana la urma nu-i ca si cum le-ai fura banii. e-o activitate care-ti prieste si le prieste iar framantarile astea sa le aibe ele. mai da-o dracu' de treaba dupa ce ca sunt acceptoare de efluvii sexuale iar tu donor, acuma sa te si topesti ca lumanarea ca nu a aparut AIA calare pe-o dromadera alba....

    prostii. oricum, cand le futi bine le faci tot la modul egoist ca sa mai vina si altadata. ce-i cu atata daruire si patos de parc-ai fi incarcat cu estrogeni?

    astea-s timpuri pt. povesti rupte din filmele de la Bollywood??/

    ReplyDelete
    Replies
    1. the truth is out there.

      Nu pot spune ca imi displace sa fac asta - ar fi un cretinism, dar, este o parte din mine care cere afectiune si un alt gen de tandrete decat cea de pe moment cand ea e fericita dupa un orgasm ce a zguduit peretii..

      Delete
  19. :))))))))

    a zguduit pe dracu'. nu trebuie sa zguduie nimic, trebuie sa fie tanara. ca relatia donor-acceptor sa fie in sensul alalalt. asa, daca-i mai trecuta, poa' sa fie ea priceputa de pe lume, sa faca niste dracii cu pula ca o hetaira din Babilon, e degeaba ca ea trage si trage din tine. crezi ca doar tu esti ala cu care rupe peretii? pe care-i suge? nu, tata, stai linistit, in clipa aia te-a pus in sertarul ala cu barbati care-i dau orgasm. si-atat. ca restul e stavilit de maruntisul asta. pe cand asta tanara, chiar si nepriceputa, iti da ea din energia ei. tu te infrupti din tineretea ei si din entuziasmul ei. tu devii soclul la care-si depune ea omagiile si pizda. bine, pentru un timp. ca, daca n-o impregnezi si n-o subjugi cu mintea, brusc tanjeste dupa un alt soclu

    ReplyDelete
  20. clar nu am catadisit sa cred ca sunt eu singurul :))))

    cat despre restul .. este o ditamai polemica aici, cu astea tinere vs. cele mai putin tinere.

    adica 20 vs. 28+

    ReplyDelete
  21. NU INCAPE NICIO DISCUTIE

    20 rules. pielea e altfel, entuziasmul e altul. esti viata ei pt ca nu stie ca poa' sa fie si extrem de bine in relatia cu sexul cu pula ca stie doar labagii de-ai ei. bine, trebuie sa suporti niste cacaturi specifice varstei. punand in balanta merita cu varf si indesat

    plus ca, o poti minti ca pula se ia in gat, nu doar in gura, si inghititul e obligatoriu ca asa fac toate cantretele si vedetele de la Hollywood :)))))))))0

    ReplyDelete
  22. pot sa te contrazic la treaba cu pielea fina, tine de fumeie. tipa din ploaie de acum cateva postinguri are 35. este ceva incredibil, parca ar avea 25. o piele atat de fina si un drag de pula atat de exacerbat incat ai putea jura c anu intelegi daca varsta din buletin e pusa acolo la misto.

    o femeie mai experiemntata stie cum sa te ia, imi plac femeile care STIU ce sa faca in pat, nu m aexcita acea.. stangacie in pat a junelor, ma cam.. seaca de fapt. Rar ajung sa fut specimene atat de tinerele si daca ajung sa o fac este pt k le simt dinainte cu experiente destule si dau semnalele corecte.

    Nu ma excita mirosul de 'lapte' il asociez prea mult cu niste copii care au pe mana jucariile interzise - pizda / pula.

    nu ma excita sa ii spun uneia ce sa faca, ma enerveaza chiar. Dupa cum spuneam, imi plac femeile care stiu ce sa faca acolo cand este vorba de .. treaba.

    Suntem oameni diferiti, gusturi diferite, pasiuni si placeri diferite, sunt convins ca nu ne vom certa daca iesim impreuna la agatat :)))))

    ReplyDelete
  23. nope, no really. batranetul e tot batranet. oricum ar fi ele fizic, desi nu exista comparatie cu o pustoaica, erodarea psihica e maxima. si-au luat atatea dezamagiri si atatea traume incat sunt consumate din interior. si te pot consuma si pe tine pt ca se hranesc din tine.

    tati, eu am tras de la 16 la 45. si, desi unele peste 30 erau niste magiciene in ale pulii, senzatia aia misto de somn cu ea, de trezire cu ea nici macar nu s-a apropiat de cea data de una de pana in 25. chiar mai nepriceputa, asa. de fapt, daca femeia e buna, si trebuie sa inteleaga ca asta e principalul ei atu si ca ma doare-n pula de ce gandeste si ce realizata profesional e, futaiul nu prea poate sa iasa prost. ca-mi bubuie mie capul in 1.000 de feluri si construiesc un joc care o va captiva.

    ei, da' sa vezi niste riduri, sau niste buci ataranand bizar in unele pozitii sau niste cute pe corp cand sta in genunchi, creaza niste senzatii nasoale


    aia e...cand nu va mai exista acces la astea tinere, scoti banutu si le platesti. chiar n-am nicio problema cu asta :))))

    ReplyDelete
  24. nu stiu ce d'alea de 45 ai avut tu dar la mine aia de 40 era bine de tot pe felie, eu mi-s al dracului de.. 'sensibil' , daca atarna ceva sau nu e in regula.. nu percutez fratie :))))

    momentan cred ca un range potrivit pt ce vreua eu este in 25-35 cu exceptiile de rigoare.. 19, 22.. etc :))

    ReplyDelete
  25. Nu esti nici obsedat, nici frustrat. Poate esti putin prins in povestea veche, desi nu as crede ca esti prins "de tot". In acelasi timp as spune ca esti intr-o cautare catre acea ea despre care vorbesti. Pe drum, te mai opresti, mai mirosi o floare, mai f*** o pasarica, mai asculti o muzica. Cu toate astea, daca reusesti sa te accepti cu statutul de Christopher Columb(ca asta a dat de America din intamplare) si sa nu fi Vasco da Gama (care cauta clar India)atunci vei vedea cum iti va aparea continentul necunoscut, cand nici nu te astepti.

    ReplyDelete
  26. Shine, multumesc pentru incurajare, pertinent raspunsul, si da, incerc sa nu caut India. Imi sunt dator sa nu caut india si imi sunt dator sa ma las a descoperi ceva inedit, nou si poate.. de tot.

    vedem ce va urma

    ReplyDelete
  27. toti si toate asteptam acelasi lucru: "aparitia". in the end, cred eu, nu este vorba despre cautare.. cat despre regasire. iti doresc bafta!

    ReplyDelete