Thursday, September 15, 2011

Aseara: Iva si scaunul minune

Spre sfarsitul zilei de lucru, Iva (de care v-am mai povestit aici) imi scrie pe 'unealta' de chat interna a companiei

-Hei, busy day..?
-Da, ii raspund, acum insa e aproape gata si ma bucur sa s-a temrinat!
-Si la mine a fost goraznic, suntem overloaded..
-Diseara vreau sa te.. acompaniez..
-Ca bine zici, la 9, la mine!
-Parol.

Ajuns acasa, imi arunc niste carne pe foc, muream de foame, scuip un piurre la plic pentru ca mi-e prea lene sa curat cartofi, ma uit la stiri si caut niste chestii pe net in timp ce dau din falci.

Se face 8 si ma bag sub dus, caut apoi o camasa care sa ma satisfaca.. hmm, trebe sa o calc, mama ce lene am, dar fie, hai, fie.
Pana in parcare inspir aerul minunat de dupa ploaie, imi vine sa il mestec precum un chewingum. Deschid cu un automatism etern inchiderea masinii, deschid portiera cea lunga si imi leg sireturile pana astept sa se incalzeasca nitel motorul.

Ma opresc si iau un Cabernet Sauvignon + o apa slab mineralizata, va fi clar nevoie pentru hidratare la un moment dat.

Imi sprijin energic degetul pe interfon si 'clank', in clipa urmatoare ies din lift si deja ma aflu in holul ei..
O sarut scurt si apoi fuge sa aduca paharele, sangele se scurge pe gatul sticlei si incepem sa vorbim. Se tolaneste intr-un scaun mare, cu bratele din lemn care se continua mai departe folosind si drept suport de sustinere. Se balanseaza pe el, manerle pentru brate sunt low profile, o leneveala crunta va pune stapanire pe tine imediat ce te asezi acolo.

Ma rezem de pat cu fundul pe parchet si continuam sa ne aruncam cuvinte unul catre celalalt, evident amandoi stim ca de fapt ne-am sari unul pe celalalt in clipa 2..

Bluza din bumbac se taraie lenesa pe umarul drept iar sanii ei mici tresar obraznici prin materialul moale, o fusta scurta jeans acopera fundul care striga dupa victime, picioarele sunt nerabdatoare si la fiecare cinci minute isi schimba pozitia.

La un moment dat isi sprijina un picior pe umarul meu, gata cu vorbaria..
Incep sa ii sarut gambele si imi plimb mainile pe ea, pe masura ce ii escaladez piciorul in saruturi simt cum temperatura creste cu fiecare centirmetru, este incredibila, cum parca tot sangele ii ajunge acum numai in zona pelviana si e toata incinsa fix in zona asta.


Iva imi infige ghearele in par si cu cealalta mana trage hotarata dantela de pe labiile arzande si clitorisul care ma priveste precum o privea sarpele din Eden pe Eva cand musca din fruct..
Ma apropii incet de ea, imi simte respiratia pe labiile umede si ii tremura mana in parul meu, ma trage spre ea, dar ma opun.Turbeaza..

Intr-un final ii simt clitorisul pe limba si raman asa pret de cateva secunde jucandu-ma cu el dar abia atingandu-l.. tremura, ii ridic piciorul de pe umar si i-l tin cu mana pentru ca apoi sa ma ifig in toata pizda ei Made in Russia. Ii inhalez clitorisul pe cerul gurii si fac vid, tipa scurt si in secunda urmatoare si labiile si clitorisul tind sa imi alerge catre gat, daca nu ar fi bine ancorate .. m-as inneca.

Ajunge la orgasm in scurt timp moment in care ma azvarleste dintre piciaorele ei si se chirceste in scaunul minune..

Ma ridic sa imi scot telefonul din buzunar, trec pe langa scaunul ei si ma agata cu mana prefacuta in gheara pe care o strecoara abil in camasa, printre nasturi, si ma zgarie pe abdomenul contractat involuntar la simtirea atingerii..
Ma trage spre ea si nu realizez cum in secunda urmatoare toata falnicia erectiei mele dispare in spatele a doua buze flamande.. imi lipsesc niste frame-uri, wtf..? hmm.. niceeee

Trage din mine precum un coiot turbat care prinde o bucata de carne in desertul arid (nu e pleonasm ci o licenta poetica) insfarsit dupa o saptamana de flamanzie.
Se uita la mine ca o lunatica atunci cand imi scoate pula din gura si se plesneste cu ea peste fatza, peste limba - e dementa..
\Daca o mai las mult sa isi faca de cap am sa ii trantesc un ornament pe fata de toata frumusetea.. asadar o apuc de ciuf si o scot din ritm, se uita cu jind dupa pula care i se indeparteaza de gura, precum un copil caruia taman i-ai inlaturat suzeta si urmeaza sa planga..

Ii ingfig apoi mana in gat, cobor intre picioarele ei si o scuip, tresare intr-un scancet scurt iar la scurt timp vaginul i se deformeaza subit cand penisul meu se avanta inauntru precum Praslea cu palosul in gatlejul zmeului.
E tolanita pe scaun iar eu peste ea, initial cu picioare tinandu-mi-le pe parchet, apoi, pentru a schimba unghiul de intrare imi urc picioarele pe marginea scaunului si intru in ea ca si cum as face genoflexiuni, pozitia aceea in care penisul este in spatele picioarelor si poate 'lovi' cumva, cu alonja.. o fut, si o fut tare; urla de fiecare data cand capul meu ajunge in adancurile vaginului ametit de valurile toride ale placerii.

Ma strange de gat, abia mai respir, are ochii iesiti de pe orbite de parca o exorcizez, da.. o exorcizez in pula si este o turbata. Tencuiala peretilor se crapa in urma fiecarui urlet - Fute-ma, fute-ma cat de tare poti..
Dau in ea ca un animal, o bruta infernala, aproape ca ii sfartec vaginul si parca ar tine si mai mult..

Ma scuipa; o plesnesc; urla..

-Termiiiiiin, iar cand o aud, simt cum toate valurile de sperma din lume se indreapta catre capul pulii mele..
Zbiara ca o lighioana careia i s-a taiat unul dintre capete, ejaculez in ea cu suflul unei bombe atomice care urmeaza sa traga cortina peste lumea asta, urlu printre dinti, lung si cu naduf..

Totul e haos si ni se invarte camera imprejur, contractiile ei vaginale de dupa orgasm imi prelungesc starea, imi cuprinde coaiele cu mana si le strange usor ca si cum ar striga in gand "my precious!".. suntem lac de apa iar fiecare picatura de transpiratie lasa in urma aburul carnii incinse..

17 comments:

  1. Citesc si citesc si citesc si pufnesc in ras cand ajung la asocieri de alea eronate cu praslea. Ca de obicei mentii ritmul alert. gg

    ReplyDelete
  2. dap, le asezonez special acele asocieri ca sa mai destind un pic din incordarea cititorului ;)

    ReplyDelete
  3. Deci asta ai făcut tu aseară, bine că te-ai distrat. Oricum, ca de obicei, e o plăcere (tabu) să te citesc, parcă scap de stresul zilnic. Cele 15 minute de lectură mă aruncă în brațele unei lumi diferite.

    ReplyDelete
  4. da, asta am facut fix aseara, si am sa postez de acum cu "Aseara:...." chestiile intamplate ins ear aprecedenta, cele pe care am chef sa le povestesc evident

    ReplyDelete
  5. Eu sunt curioasa din ce era facut scaunul ala, ca prea a a rezistat. :))))

    ReplyDelete
  6. este de la IKDEA, de ast am si avut incredere in el ca tine, are niste picioare dintr-un lemn destul de elastic dar si rezistent, este.. genial scaunul, un musthave :D

    practic e .. imens

    ReplyDelete
  7. uite link aici :

    http://edmonton.canadianlisted.com/furniture/poang-armchair-ikea-chair-for-sale_667371.html

    asta e, dar e mai mare decat pare in poza

    ReplyDelete
  8. Prea frumos postul asta, am vizualizat tot, TOT.

    ReplyDelete
  9. e bine macar ca tu te distrezi , nu ca altii..

    ReplyDelete
  10. @nupreatarfa: zen q miss
    @rosalia: ma intrebam unde ai disparut :(

    ReplyDelete
  11. Ai reusit din nou, ai ritm, daca si cand faci amor ai ritmul asta constant, esti bun, baiatule, sa stii! Preludiul cu sarutatul piciorului este super! Ce sa mai zic de incomparabilul lingus.

    ReplyDelete
  12. Am spus inca din start, nu am in fata cui epata pentru ca nu ma cunoaste nimeni, tot ceea ce povestesc s-a intamplat si in realitate.

    Tot ceea ce scriu este ad literam realitatea, cu esecurie si momentele penibile dar si momentele superbe deopotriva.

    multumesc pentru aprecieri.

    ReplyDelete
  13. Tu esti un fel de noua Sandra Brown?

    ReplyDelete
  14. nu, eu sunt un fel de.. eu atat de autentic. ma povestesc din trecut, un trecut real..

    ReplyDelete
  15. Din cauza pozelor nu mai pot sa-ti citesc entry-urile la servici... nu de alta dar mai trec guvizii pe aici si e posibil as imi iau anumite comentarii pe care nu as dori sa le intorc.

    ReplyDelete
  16. da cunosc ce spui, eu le scriu de la serviciu si le postez acasa unde pot puen pozele cum trebe.

    totusi, blog de sex fara poze in ton, ar fi precum limba'n pizda fara dejte ori nunta fara lautari..

    ReplyDelete